Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Od roku jestem bezdomny i mieszkam na dworcu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Darek a ile zarabiasz? W ma艂ym mie艣cie za wynajem pokoju(nawet przy wlascicielce/lu) nie p艂aci si臋 du偶o. Ja w Warszawie placilam 1200, w Krakowie 900, a w ma艂ym miasteczku 50ty艣 tylko 600z艂 z op艂atami.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
S膮 rozne organizacje ktore pomagaja wychodzic z bezdomno艣ci.Sporo ludzi juz skorzysta艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek40
Jestem teraz na dworcu w wawie ochrona koleij co chwile sie czepia bo bilet musze miec 偶eby posiedzie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hope_
Trzymaj sie kolego, zycze Ci z calego serca wszystkiego, co dobre,najlepsze. Pomimo,ze mam dom, to rozumiem Cie doskonale. Ludzie usytuowani nie widza tego problemu, bo mysla, ze ich to nie dotyczy. Wystarczy chwila, brak pracy, choroba, dlugi i straca dorobek zycia. Rodzina wyglada dobrze na zdjeciu. Niestety dzis rodzenstwo kloci sie miedzy soba, rodzice z dziecmi sie nie nawidza. Taka jest prawda, ale hipokryci beda mowic, ze ich to nie dotyczy. Ludzie sa zaklamani, obludni,chciwi. Ciezko znalezc juz te dobre dusze, ktore bezinteresownie Ci bracie pomoga. Latwo tu niektorym powiedziec, wez sie w garsc. Wiekszosc z nich nawet nigdy nie opuscila ceplutkiego domku dalej niz wojewodztwo. Czlowiek w marazmie, zrezygnowany, walczacy kazdego dnia o to, co mu sie nalezy, ma tez swoje granice. Tutaj trzeba pomagac takim osobom, wyciagnac dlon, dac im wiare i poczatek nowej drogi. Niestety wiekszosc widzi tylko swoj nos, swoja rodzine. Jak pracodawaca ten nieuczciwy dowiaduje sie o Jego statusie, to wiadomo, ze bedzie oszukiwal. Zycze Ci bys trafil na czlowieka z dobrym sercem, ktory da Ci cos wiecej niz "dobre" slowo. Kiedys pewien madry czlowiek powiedzial mi-"Zycie jest trudne,tylko ze wiekszosc wstydzi sie do tego przyznac,udaje".Walcz o swoje.Trzymaj sie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli jestes bezdomny to moze muglbys zamieszkac na wsi moj nr 790 336 277 basia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Je艣li jeste艣 bezdomnym nie masz wyg贸rowanych wymaga艅, umiesz cos zrobi膰 i naprawd臋 nie pijesz, nie masz 偶adnych na艂og贸w, jeste艣 uczciwy i SZUKASZ MIESZKANIA to prosz臋 o kontakt tel. 570 002 357 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶u艂w
Witajcie ja mam 22 lata mam problemy alkocholowe ojciec pi艂 matka pi艂a dom dziecka monar pogotowie opieku艅cze i poprawczak mieszkam u swojej by艂ej wiem 偶e skoncze zaraz na ulicy pewnie nie kturzy napisz膮 to niepij ogarnij si臋 bede jecha膰 do Amsterdamu na Sk艂oty wiecie mo偶e jak tam jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by nie bylo takich sytuacji- pro艣ba o pomoc pomagam.pl/wyjsciezbezdomnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek40
Witam pewnie zastanawiacie si臋 jak mi idzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek40
Mam sta艂膮 prace,urodzi艂a mi si臋 c贸rka i syn,wynajmuje mieszkanie.Tylko mam chor膮 psychicznie kobiet臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czesc Darek, opowiedz cos wiecej prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co jej jest, jak j膮 pozna艂es?

Udost臋pnij ten post