Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elvia

Starszy facet

Polecane posty

Mam problem... I na poczatku dla wyjasnienia nie pisze tu tego zeby mnie kazdy potepial i mowil jaka jestem, potrzebuje pomocy, jestem w****iona i musze sie wygadac... No wiec tak, mam 20 lat i romans z facetem o 16 lat starszym :/ tak, tak wiem co sobie niektorzy teraz o mnie mysla... Ale to nie bylo celowe... Najgorsze jest to ze on od 10 lat ma kobiete, nie sa malzenstwem ale ze soba mieszkaja. Oczywiscie na poczatku mi tego nie powiedzial. Znamy sie od 4 miesiecy, sypiamy ze soba. Tylko ze on czesto wyjezdza a ja mieszkam za granica. No i czasami ciezko nam sie spotkac, ale ciagle mamy kontakt smsowy. On twierdzi ze mnie kocha, jest strasznie slodki itp. Mowi ze swojej nie kocha ale twierdzi (!) ze ciezko jest mu ja zostawic. Ona sie o mnie dowiedziala, a on nagadal jej takich glupot na moj temat ze glowa mala, nawet nie powiedzial jej prawdy o tym jak sie poznalismy. No i oprocz tego ze ciezko mi z mysla ze mam romans z zajetym facetem, i wogole nie rozumiem sama siebie jak moglam do tego wszystkiego dopuscic, to on od jakiegos tygodnia mnie olewa. Tydzien temu w weekend, byl z kolegami i jakos dlugo odpisywal na smsy. To pod koniec wieczoru zgubil telefon... Potem zablokowali mu inny numer i takie jaja. W koncu kupil sobie inna karte. No i nie musze chyba wspominac ze przed tym wszystkim byl taki slodki i kochany, ciagle pisal mi slodkie rzeczy ze kocha i pragnie, itp. Codziennie rano dostawalam smsa na dzien dobry. Teraz chyba cos mu sie odwidzialo, bo twierdzi ze ma malo na koncie i nie moze pisac. Olewa mnie, nie odpisuje na smsy. A ja nie wiem czy znalazl sobie jeszcze inna czy co... Dziewczyny pomozcie, co robic? Tez go olac? Ale ja tak nie umiem.. PS, sory ze to takie bez ladu i skladu ale jestem tak wkurzona ze az cala chodze...

Gość Kasia44
Pewnie ten facet z gatunku z kwiatka na kwiatek i każdej napotkanej mówi że niby ja kocha.Odpuść sobie bo z tego nic dobrego przecież nie wyjdzie zwłaszcza że ma na stałe partnerke.Podziwiam Cię że jeszcze chcesz utrzymywać kontakt z kimś takim.Facet nie dość że stary to na dodatek głupi😠

Gość gość
Bo chyba mi na nim zalezy... Ale cholera chyba kazda dziewczyna jakby slyszala od niego takie mile rzeczy to by sie zakochala. Kompletnie nie wiem co robic.