Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna psychiczna

Zawsze inna

Polecane posty

Gość panna psychiczna

Witajcie... Dziękuję ze chcieliście tu wejść. Nie chce sie przechwalać. Ale mam 18 lat i jestem nietypowa... od dziecka byłam pomijana przez rówieśników, moje dzieciństwo zresztą było burzliwe (przez to mam nerwice, ale mniejsza z tym). W każdym razie, tak sie to życie potoczyło ze ciągle włóczy sie za mną cień samotności. Tyle osób spotykałam na swej drodze (przeprowadzałam sie wiele razy), a spotkałam moze 3 osoby , które mnie zrozumiały.nawet mój ukochany mnie nie rozumie. Wyrosłam na specyficzną pannę. Nie potrafię gadać z moimi rówieśnikami na przyziemne sprawy, udaje mi sie to z trudem. Interesuje mnie sztuka, teatr, historia, psychologia... mnóstwo rzeczy. Często w szkole jestem chwalona ze moja wiedza wykracza ponad komptencje ucznia, mam same piatki... i to nie dlatego ze kuje, ale że po prostu wiem i rozumiem. Dostrzegam na co dzień mnóstwo rzeczy... czasami jestem s

Gość gość
dlaczego napisałaś panna psychiczna?

Ernest Hemingway "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami."

Gość bonifacy74
Mam to samo. Teraz już wiem, że cierpię na Zespół Aspergera. To nie minie. To jak tafla szkła między mną a ludźmi.