Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić dalej

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu zerwał ze mną chłopak i przez jakiś czas nie mieliśmy ze sobą zbyt dobrego kontaktu i mówił, że nigdy do mnie nie wróci, ale od pewnego czasu wszystko się zmieniło, zachowujemy się jak para, przytulamy, całujemy, nawet sypiamy ze sobą, ale on mówi, że to tylko układ, moje pytanie jest takie czy jest jakaś szansa, że wrócimy do siebie? Czy on dalej mnie kocha?

Gość gość
Ja bym tak łatwo nie darował, skoro znalazł sobie inną dziuplę

Gość gość
ale on nie miał nikogo, po prostu cos w nim zgasło

Gość gość
Powiedz mu, że był kiedyś Układ Warszawski. Ale się rozleciał...

Gość gość
Ale dopowiem też, że łatwo jest radzić w nie swojej sprawie.

Gość gość
A ty go kochasz?

Gość gość
no kocham i to bardzo, ale ja nie chcę tylko układu, mówiłam mu to, a on, że nie chce do mnie wrócić, a ja przynajmniej na chwilę chcę go mieć

Gość gość
Jestem może zbyt konserwatywny na te czasy, ale gość się określił. Układ bez wkładu, bądź znikomy ten wkład. Powinien traktować ciebie poważniej

Gość sdgdgdd
dlaczego powinien ja traktowac powazniej? nie chce i juz, ma do tego prawo, to ze autorka pozwala sie traktowac niepowaznie to juz jej wina

Gość gość
niby gadamy codziennie, czasem u siebie nocujemy i w tedy jest fajnie, ale ja nie chce tylko układu chcę z nim być, czasem są takie sytuacje kiedy wydaje mi się, że jest jak dawniej, całuje mnie czasem w czoło, przytula byle kiedy, czasem jest fajnie

Gość gość
sdg prawda i racja.

Gość gość
ale nie rozumiesz, że nie wystarczy że Ty chcesz? on nie chce nic więcej od Ciebie, tylko seks i żadnego uczucia a tym bardziej związku nie chce, chcesz potem wylewać łzy to brnij w to ale pretensje będziesz mogła miec tylko do siebie

Gość gość
ale ja go kocham i czasami jest normalnie

Gość sdgdgdd
no to skoro odpowiada Ci uklad na seks, to badz dziewczyna do seksu dopoki nie pozna takiej, z ktora bedzie chcial byc, bo wietdy wiesz co sie stanie prawda? nie wiem po co zalozylas temat jak nie mozesz zrozumiec, ze nikogo nie zmusisz do milosci

Gość gość
jak się pytam czy coś czuje, to mówi, że tak, że jak by nic nie czuł to by nie gadał ze mną, tylko kazał by mi iść do domu, byliśmy ze sobą 3 lata, to chyba musi coś znaczyć;(

Gość gość
u mnie było tak samo. rozstała się chłopakiem i do kilku miesięcy zupełnie nic dla mnie nie znaczył, a po jakims czasie zaczęliśmy dużo rozmawiać przebywać razem uczucie wróciło, pozwoliłam się przytulić i pocałować pomimo tego że wiedziałam że do niego nie wróce ale kochałam go i uczucie bylo silniejsze... po jakim s czasie zdałam sobie sprawe ze to egoistyczne że robie mu tylko nadzieje i nie mogę bawić się czyimś uczuciem zerwałam kontakt . dziś tylko mówimy czesć i tak jest dobrze..

Gość sdgdgdd
gdyby cie kochal to nigdy zaden uklad nie przyszedlby mu go glowy a cos milego musi czasem powiedziec zeby zaciagnac cie do lozka, a gadac pewnie ze gada, lepiej z toba sobie pogadac niz sie nudzic

Gość gość
eh chyba masz rację, trzeba to zakończyć