Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co na hemoroidy

Hemoroidy nie bola jak się ich pozbyć

Polecane posty

Gość co na hemoroidy

Witam! Wszędzie czytam jak pozbyć się pieczenie, krwawienia, świądu...ale mnie te hemoroidy wcale nie bolę, żadnych dolegliwości, tylko kwestie estetyczne. wypada mi jeden spory. czopki nie działają...jak się go pozbyć? tylko lekarz może pomóc, czy znacie jakieś sposoby na to?

Gość gość
Jak się wchłania to szybko do lekarza - proktologa, obecnie są mało inwazyjne metody, później zostaje tylko operacja wycinania, która do przyjemnych nie należy, do tego znieczulenie / narkoza, szkoda zdrowia. Wybierz sobie jakąś klinikę, gdzie specjalizują się w różnych metodach - obecnie popularna to metoda Barrona = gumkowanie, są też metody zamrażania.

Gość co na hemoroidy
Nie rozumiem, co się wchłania? tzn. mogę go wepchać do środka...

Gość gość
Tak, w pozycji leżącej najlepiej, uniesione nogi - oprzyj na ścianie, rozluźnij pupę, palcem naślinionym, albo z maścią, spróbuj wepchnąć, no i jak wejdzie to czy tam zostaje, czy sam wychodzi z powrotem?

Gość moje tez przez wiele lat
nie swędziały , a teraz zaczęły swędziec jak cholera Czasami ide ulicą i mam ogromna potrzebe sie podrapac po d***e działaj zanim twoje zaczną dawa ci sie we znaki

Gość gość
Ponoc nalezy przeleczyc owsiki to sie uspokoja hemoroidy. Polecam balsam kapucynski- tlucze wszystko...