Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość todzialłatodziała

moja dietka ktora działaaaaa

Polecane posty

Gość todzialłatodziała

Hej hej!:) Od miesiąca jestem na dietce(nie po raz pierwszy) i ona działa.Po wielu przygodach z dietami,po zderzeniach z jojo,po liczeniu kalorii i glodowkach miałam dosyć,totalny dołek i tak sobie tyłam ppnowinie itd.Ale miesiąc temu stwierdził,że nie istnieje dla mnie sniadanie,obiad ani kolacja.Zaczęłam jeść w chwilach kiedy naprawdę odczuwam głód,kiedy mnie zaśsie wtedy coś zjadam i przestaję jeść natychmiast kiedy poczuję że ssanie ustało,czyli żadnego opychania.No i okazuje się że wystarczą maleńkie porcyjki,jakiś drobiazg kilka razy dziennie..Do tego rano wypijam kakao a reszta dnia do picia kawa z mlekiem bez cukru oraz woda.Gdy nachodzi mnie ochota na slodycze to wypijam dodatkowo szklankę kakao.Mam 35 lat i super chudnę oraz jestem naładowana energią,coś wspaniałego!!! Polecam.Schudłam przez ten miesiąc 6 kilo!!!!

Gość stacey
No najważniejsze żeby nie głodować,bo glodówki spowalniaja metabolizm,czyli prawidłowo!

Gość gość
5 malych posilkow w ciagu dnia to najbardziej prawidlowa dieta

Gość pomarańczoowa
a to 5 posiłków nie powinno sie jeść zawsze? Tylko podczas diety? :D

Ja postawiłam wreszcie na zdrowe odżywianie i rozpoczęłam od pięciu posiłków dziennie. Dużo na ten temat czytałam i rozmawiałam z osobami, które nie stosują jakiś restrykcyjnych diet, a chudną, a to tylko dzięki regularnym, zdrowym posiłkom i to właśnie 5 razy dziennie. Najważniejsze jest śniadanie, które powinny składać się z węglowodanów, aby dostarczyć organizmowi energii na cały dzień. W moim przypadku było to trudne, bo nie jadłam wcale śniadań, bo nie potrafiłam nic rano przełknąć, ale teraz obowiązkowo jem śniadanie i jest dobrze, jeśli chodzi o kolację dużo osób z niej rezygnuje, ale nie wszyscy potrafią, dlatego najlepiej ją spożywać nie później niż dwie godziny przed snem. Wykluczyłam tez potrawy smażone, panierki, zawiesiste sosy wspomagane tymi z torebki, żadnych kostek rosołowych też nie używam, nauczyłam się jeść więcej warzyw, no i gotuje też na parze, nawet nie wiedziałam, że to takie dobre

Gość gość
Hej ,ja po zmiejszeniu porcji przestałam całkowicie gotowac.Chyba skurczyl mi sie zoladek,bo nie czuje juz wilczych napadow glodu.Kiedy mam lekki glodzik to skubie cos malego i mam w nosie jedzenie.Na obiad nie oplaca mi sie gotowac specjalnych dan bo tego nie zjem,psuje sie i wyrzucam.Kiedy naprawde mam ochote na cos cieplego to wrzucam garstke miesa z piersi kurczaka na patelnie(lyzka oleju),krotko,lekko podsmazam do tego wrzucam troszke mrozonych warzyw i podduszam...wiec cale to obiado-pichcenie zajmuje mi kwadrans.Częsciej robie salate z pomidorkami itp polane oliwa i rybke gotuje kilka minut we wrzatku z przyprawami....Szybko,lekko i troszeczke.Zrzucilam juz dzieki temu ponad 10kilo i nigdy juz nie jestem glodna:)

Gość gość
Ja polecam zastosowanie naturalnego wspomagania weight-loss.pl w postaci metody forte.

Gość gość
ja znam wszystkie diety stosowalam ale schudlam na Dukanie do ktorego dodawalam ciemne pieczywo,,,obecnie mam duzo nerwow co powoduje ze doslownie rzucam sie na jedzenie nie potrafie zapanowac nad tym

Gość Hugolina80
Każda dieta, która jest odpoweidnio dobrana dla danej osoby powinna przynajmniej teoretycznie działać. przejechać sie można jak się za bardzo liczy na suplementy, sama zrobiłam ten błąd zbytnio ufając w rewelacyjne mozliwości weight loss. Niestety rozczarowanie było wielkie, ale nauka kosztuje