Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollline

Czy mam bardzo krzywe zęby

Polecane posty

Gość gość
Miałam podobne. Dwa lata z aparatem załatwiły sprawę. Pracę mam poważną, a jednak zdecydowałam się na zwykły aparat i jakoś to nikogo nie raziło. No może nie do końca taki zwykły, bo nie metalowy. Ale jednak widoczny nieco.

Gość gość
jaka to praca powiecie bo zaraz zwariuje, błagam

Gość bara   bara
no nudno jest tu na tym twoim topiku, wez wymysl cos weselszego to sie posmiejemy z ciebie, jesli moge pomoc - to proponuje inne ujecie sprawy acz o duzo ciekawsze by bylo rozwodzenie sie nad problemem, mogla bys np. zaczac zastanawiac sie nad procesem powiekszania sie ... - nooo czego ? np. motylka ! - to bylo by o wiele ciekawsze... - my bysmy ci radzili co z tym "problemem" masz zrobic a ty bys dawala wciaz nowe fotki "motylka" w roznych konfiguracjach, do tego mozna by dolaczyc te twoje zeby od wielkiego dzwonu, ale stawiam ze MOTYL bylby o duzo ciekawszy do podyskutowania nad nim.....

Gość gość
nie masz, zęby są spoko

Gość bara   bara
nooo - teraz pokaz motyla...

Gość veraniiii
No tak, chcę się mu podobać. Tak, kariera to na pewno wynik osobowości, bo jest świetnym człowiekiem :) Ale miał już w swoim życiu trochę kobiet (bo jest sporo starszy) i ciągle się zastanawiam, jakie one były. Może o wiele ładniejsze? :D

Gość dodek korek
no i cos to powstawial ?

Gość veraniiii
Podbijam temat i proszę o opinie ;)

Gość logistick
Myślałem, że już sobie wszystko wyjaśniliśmy, że zęby masz cudowne, ale takie "cechy" nie grają i tak wielkiej roli.

Gość gość
No nieco krzywe zęby masz. Ale nie ma też tragedii. Przy takiej wadzie bardziej od aparatu zalecałbym zastosowanie nakładek ortodontycznych, które są tańsze a również pomogę wyleczyć Ci krzywy zgryz. Ja korzystam z takich od jakiegoś czasu i widać zdecydowanie poprawę. Udało mi się takie zamówić u http://www.clearaligner.pro/

Gość gość
Nie jest źle tak jak to opisałeś. Moim zdaniem wystarczy mała korekta i zastosowanie nakładek prostujących zęby od http://www.clearaligner.pro/ które leczą wady zgryzu i jednoczesnie działają tak jak aparat ortodontyczny.