Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć pytajnik

Polecane posty

Gość gość

znacie jakieś skuteczne sposoby by schudnąć ? ;)

Gość gość
Tak..nie pytać nikogo tylko wyrzucić wszystkie słodycze chipsy,zapomnieć o nich raz na zawsze.zapomnieć o chlebie,..i jesć na początku to co zawsze tylko o połowę mniejszą porcję i dołączyć na początek lekkie ćwiczenia.....satysfakcja gwarantowana bez specjalnych diet.....brak słodyczy męczy przez trzy,cztery dni...póżniej jedząc małe porcje żołądek się kurczy.......i chudnie się....wiem bo schudlam tak kiedyś 30kg....oczywiście trwało rok...potem zapomniałam,ze słodyczy nie wolno i 10kg wróciło....oczywiście z czasem intensywne ćwiczenia...i ja jadłam cały dzień to samo..np krupnik gotowałam i pięć,sześc porcji nawet jadłam takiej zupki...albo cały dzień jogurty.albo leczo,zypa kapusciana,wszystko gotowane lub duszone,ale zacznij prosto...wywal słodkości i ogranicz porcje do połowy po dwóch tygodniach będziesz już miała motywację i sama sobie pomożesz...

Gość gość
Znam ze swojej praktyki. Przed 96 kg a Po 80 kg w ciągu 3 miesięcy. Moje 2 sposoby: 1. Biegi [docelowo na dystans 4- 5 km] co 2 dzień. Oczywiście nie od razu małymi kroczkami, sukcesywnie. Tłuszczyk spala się dopiero po 20 minutach rozgrzewki. Moje bieganie trwało ok 60 - 70 minut. Początkowo biegałem codziennie ale się nie zaleca lepiej co 2 dzień. 2. Śniadanie jeść jak król, obiad jak książę, kolację jak żebrak. Jedzenie to samo bez żadnych diet.

Gość gość
W tej chwili myślę o powrocie do tego sposobu, bo urósł mi troszkę mięsień piwny i trzeba by było zrzucić parę kg. Dodam tylko że jak zaczynałem a było to zimą 2011/12 mało tego że pozbyłem się balastu to i nawet nie chorowałem na grypę a to taki mały gratis. Z tego co wiem najlepsze efekty daje pływanie, zaangażowane są wtedy bardziej nasze mięśnie i palą tłuszcz.