Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnie w sobote

jak sie NIM dogadac

Polecane posty

Gość goscinnie w sobote

probowaam wszystkiego, mowilam nie pomoglo, pisalam smsa ni epomoglo, napisalam wypracowanie na gg te nie skutuje. dlaej to samo. mam wrazenie ze go nie obchodze. czasu nie ma wiecznie by sie spotkac,.teraz ma urlop, raptem 2 dni mi poswiecil a gdzie reszta? wypomina ze ma zal ze nie powiedzialam mu ze mnie, ale nie bylo az takiej okazji a tego przeciez nie mozna zaplanowac. on mi tez ni epowiedzial nigdy ze kocha. spotykamy sie od 1,5 roku ale nie mozemy dotrzec ostatnio do siebie. na poczatku staral sie, fakt j anatomiast mialam lekki dystans. teraz widze ze oddalamy sie od siebie coraz bardziej. rozmowa? juz nie wiem jak rozmawiac mam z nim, wczoraj byla taka sytuacja ze chcialam sie z nim spotkac ale nie powiedzialam nic.czekalam czy on cos zaproponuje, jednak czekanie na darmo. po polnocy rozmawialismy przez telefon, bo na smsy juz mi sil nie wystarczalo. chcial bym przyjechala do niego. szczerze juz pozno bylo bo rozmowa si eprzeciagala a wybila juz 1.20. nie pojechalam. zapytawszy czy spotkam sie dzisiaj odpowiedzial z eodwdzieczy sie tak samo, czyli ze nie. pozniej ze sie okaze. kurde.. juz nie wiem nic powoli bo mam wode z mozgu :// pomozcie..

Gość gość
To prawda -Masz wodę w mózgu...

Gość goscinnie w sobote
nie wiem co robic :(

Gość goscinnie w sobote
:( sprawa sie rypła poniewaz nagadalam mu. wczoraj chcialam dzwonic d oniego ale nie odbieral. troche mu nawymyslalam, ale prawd owiedzialam nie zeby szukac dziury w calym tylko wyznalam o co najwiekszzy mam zal. on nie chcial z emna rozmawiac. napisal tylko z emm isc spac bo si enei wyspie. pozniej zapytawszy dlaczego nie chce ze mna rozmawiac odp "bo nie" :(( i badz tu babo madra z chlopa