karolcia2609 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 czesc wszystkim mam pytanie od tygodnia uprawiam sex z moim facetem nie starmy sie o dziecko ale strasznie sie zle czuje od kilku tyg mam rostępy na brzuchu powiększone piersi a od paru dni mam mdłosci po kawie reszte mam tak jak miałam normalne miesciaczki ale sie zastanawiam czy jestem w ciaży czy może to jakas chorba proszę pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 jak miałas miesiączke to napewno nie ciąża;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 Jakim cudem objawy ciąży skoro seks uprawiacie od tygodnia dopiero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 Bzykanie bez zabezpieczenia czy z zabezpieczeniem to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 czy można miec obfite krwawienie przez dwa dni w ciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach