Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia90

jest tu jakas dziewczyna ktora dopiero poznaje swoja orientacje

Polecane posty

Gość gość
Właśnie oddałaś cześć istocie która pragnie wszystkiego co najgorsze, która nienawidzic ciebie całym sobą, która zrobi wszystko by zniszczyć ci życie. Oddałaś chwałę wcielonemu złu. Drwisz z tego bo nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz a wiesz co jest w tym najlepsze ? Że Bóg tak bardzo cię kocha że nie ważne ile razy go potępisz, odwrócisz się od niego to on i tak cię przyjmie i nigdy nie przestanie kochać. Wiesz dlaczego ludzie wybierają zło ? Bo tak jest łatwiej szatan nie wymaga od ciebie absolutnie niczego, podsyła ci różne myśli i nakłania do złego. To Bóg wymaga od nas wielu wyżeczeń ale w zamian daje to co najpiękniejsze zbawienie duszy i wieczne szczęście. Obyś odnalazła w życiu właściwą drogę, oby Pan cię prowadził. Wyrzeknij się szatana póki nie jest za póżno i pamiętaj że każdy swój problem mżesz zawieżyć Jezusowi.

Gość Tosia90
nie chce tu wchodzić na sferę religijną. Ale jeśli nie odpowiada Ci ten temat, drażni Cię to po jaką cholere(przepraszam za wyrażenie) to wszystko czytasz. Nie będziemy rozmawiać o tym tutaj czy istnienie Bóg, Szatan, bo to nie jest miejsce na to. Powiedzmy, że mam swoje zdanie na ten temat z wyjaśnionych przyczyn. Także założ swoje forum i gadaj sobie z osobami, ktorych to interesuje. Pozdrawiam

Gość gość
Hej Tosia90, co w koncu postanowilas?

Gość Tosia90
Tak. postanowilam,że przez jakis czas nie bede sie z nią spotykac

Gość gość
a ile czasu chcesz czekać?taka przerwa może dobrze zrobić,przemyślisz sobie,być może będziesz za nią tęsknić,a może docenisz chłopaka?

Gość Tosia90
nie mam za wiele czasu. Niedlugo studia;/. No i nie wiem czy wytrzymam, bo ona wyczuje ze cos nie tak i sama przyjedzie;/. i wiem ze tak bedzie

Gość gość
Powiedz szczeze... czy jesli mialabys moc :) aby kompletnie wymazac ją z pamięci, to zrobilabys to? Pomysl chwile i daj znac co bys zrobila. PS: obserwuj reakcje swojej twarzy podczas namyslania sie :)

Gość Tosia90
Nawet gdybym miala takaa moc nie chcialabym jej wymazac z pamięci. Chcialabym miec sile ktora pomoze mi jakos przetrwać to wszystko i zwalczyć te uczucie ktora mam do niej. Ale nie chcialabym i nie chce wymazywac jej z pamieci

Gość fafi___
czy ona ma chlopaka? Staram Ci sie doradzic najlepiej jak potrafie i stąd te pytania.

Gość Tosia90
Nie ma. czasami ktos tam jej sie spodobal, ale tak to nie ma.

Gość fafi___
Ok..ej.. A czy nie ma faceta poniewaz nikt specjalnie sie nią nie interesuje czy dlatego ze sama nie chce tlumaczac to jakimis glupimi wymowkami.. np: ten za wysoki, nie mam czasu itp?

Gość gość
Interesuja się nią, ale ciagle cos jej w nich nie pasuje. ten brzydki, ten glupi, kolejny nieosiągalny, i tez brak czasu...

Gość Tosia90
to chyba też daje dużo do myślenia?

Gość fafi___
Mysle, ze ona moze byc bardziej les niz hetero i prawdopodobnie zarazila Cie tym czyms czym ja zarazam w 100% hetero dziewczyny i kobiety hehe. Patrzac jakie masz watpliwosci uwazam, ze jesli ja lubisz, to powinnas dac jej spokoj i pozwolic szukac dalej swojej bratniej duszy, ktorą ona niestety w tym momencie widzi w Tobie :( Chcesz wiedziec jaki sposob splawiania w takich sytuacjach dziala najlepiej na mnie? hehe

Gość Tosia90
Wiesz o tym, ze to nie jest takie proste. Tym bardziej ze razem studiujemy. No ale daj troche wskazówek:P

Gość gość
spławianie jest okropne i bolesne.takie odrzucenie,którego sama ciągle doświadczam,bo komuś coś nie pasuje i jestem sama.jak ja bardzo żaluję,że nie jestem hetero...a studia?jak to studia,zajmij się nimi.nie możesz też jej wiecznie ignorować.

Gość gość
powiem wam z perspektywy tej osoby odrzucanej,jakie to jest okropne gdy widzisz nadzieję,chodziaż zalążek nadziei,analizujesz każdy najmniejszy gest tej osoby,słowo,spojrzenie,bierzesz pod uwagę wszystko,cieszysz się gdy widzisz jakiś potencjalny znak,gdy coś się udaje,gdy małymi kroczkami docierasz do celu...a potem wszystko ch*j trafia i zostaje się z niczym.tak jak np opisałam w mailu,narobiłam sobie nadziei a tu jedno wielkie nic.

Gość fafi___
To co u mnie zabija cale uczucie, to gdy dziewczyna gada o swoim facecie w sposob:" jaki z niego słodziak", "wczoraj jaki byl cudny seks", "planujemy dzieci" itp itd Jesli chcesz, zeby ona dala sobie spokoj, to wlasnie w taki sposob powinnas czesto do niej rozmawiac ale przekonująco. Dziewczyna na poczatku bedzie zalamana ale wyjdzie z tej sytuacji z Tobą bez zlamanego serca (bedzie pęknięte troszeczke ale szybko sie zagoi :)) Co do filmu ktory Ci poleciłam (kyss mig), to wszystko z Tobą w normie :) Nawet mojej siostrze ktora jest anty-les by sie podobal, poniewaz ten film jest ładny, romantyczny i opowiada o milosci :)

Gość Tosia90
dlatego będzie ciężko ...=(

Gość fafi___
"dlatego będzie ciężko ...=(" ale co ? dlaczego bedzie ciezko- dawaj :)

Gość gość
Własnie Ona strasznie nie lubi tego tematu. Jedyny temat z ktorego nie moge sie zwierzać . eh... No ładny, tylko czy ja powinnam czuć jakies dziwne nerwy i nie pokoj z tego jakie emocje we mnie wywołał?. Anty les i ma siostre les?;) dobre :D

Gość Tosia90
Będzie cięzko bo uwielbiam z nią rozmawiac wyglupiac sie, a teraz ma sie to wszystko skonczyc. Tak po prostu .Ona wie o mnie wszystko, a ja o niej ( znaczy prawie wszystko) . Wiec nie wiem czy zdołam

Gość fafi___
Nie lubi tego tematu? hehe teraz obstawiam na 90%, ze ona jest les hehe Posluchaj dziewczyno: skoncentruj sie najlepiej na swoim chlopaku, bo w tym momencie unieszczęsliwiasz dwie bliskie Ci osoby. Po Twoich wypowiedziach sądze, ze Ty jestes bardziej zafascynowana tą jakze inną dla Ciebie sytuacją niz zainteresowana sposobem zycia jakie preferuje Twoja przyjaciólka... Ona ewidentnie do Ciebie podbija a Ty, dla dobra was trojga powinnas to zakonczyc AMEN

Gość Tosia90
I teraz od tego momentu powinno byc takie bum i wszystko mi przechodzi :P. Alee duuupaa. A i jeszcze jedno, mowisz ze gadanie u dziewczyn o swoim chlopaku Cię splawia, Ale jesli tu tak bedzie , że ja zaczne jej tak pierdzielic a ona nie wytrzyma i powie mi cos co zmieni wszystko i mnie pocaluje? a mysle ze to moglby byc takkii bodziec do tego o to czynu?

Gość fafi___
Wcale nie musisz konczyc z nią znajomosci. Jedyne co musisz zrobic, to wybic jej z glowy wszelkie nadzieje.. Od osmiu lat przyjaznie sie pewną dziewczyną miedzy ktorą i mna ewidentnie iskrzylo na początku znajomosci. Do niczego nie doszlo. Mieszkamy w innych miastach, ona ma chlopaka juz od wielu lat ja mam swoje zycie. Ona zrobila ze mną to, co ja proponowałam Tobie- wybila mi siebie z glowy ale chemia miedzy nami zostala, co ewidentnie sie czuje gdy spotkamy sie raz do roku (doslownie). Obydwie wiemy, co jest na rzeczy i mysle, ze jest to jedyny powod dlaczego utrzymujemy znajomosc. Moral: !jak sie chce, to da rady! ;)

Gość fafi___
Niiieee noooo, no to jak to w koncu jest z Tobą? Chcesz sie z nia pobzykac (ewentualnie całowac hehe :)) czy wolalabys zeby nigdy do takiej sytuacji nie doszlo?

Gość Tosia90
Nie macie dosyć tego gadania ze mną:P?... Niestety wiem, ze mi potrzebne sa te rozmowy, bo wtedy wytrzymuje zeby sie z nią nie kontaktowac. Wiec jak pozwolicie to bede Was meczyć ciaglymi glupimi pytaniam i relacjami jakie bede miala z nia:P. Szczerze ja bym byla ciekawa jak to sie potoczy gdybym byla osoba doradzającą;-)

Gość Tosia90
Hahah ! Fafi żebym ja wiedziała czego chce to bym nie pisała tutaj ,tylko działała :D. Fantazjuje o niej. Tym bardziej jak mi napisalas sytuacje w jakiej moglabym jej przekazac to wszystko, ale cholera boje sie , nie chce stracic chlopaka. i Kurna mac jestem super maksymalnie walnięta w łeb!

Gość fafi___
Wiem o co chodzi z Twoim "wygadaniem sie" duzo bym dala za takiego doradce w sytuacjach w jakiej Ty sie obecnie znajdujesz :/ I tak, jestem ciekawa jak to sie potoczy :) Ps: zauwaz, ze od wczoraj to chyba tylko ja jestem najbardziej zainteresowana tym tematem :)

Gość Tosia90
No chyba innym sie znudzilo:P... Ale dzięki:) chociaz troche raźniej;)