Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia90

jest tu jakas dziewczyna ktora dopiero poznaje swoja orientacje

Polecane posty

Gość cojamysleotym
w tej sytuacji mowienie sobie co sie czuje, tylko zabija caly klimat i checi..

Gość Tosia90
jeju to wszystko wydaje sie takie proste. Dobra to moze powiedzcie mi jak mam zrobić,żeby zobaczyć czy jej zależy. chodzi mi o to zebby to ona zrobila pierwszy ruch

Gość gość
tak bardzo ci zazdroszczę.tak bardzo.ja do końca życia będę samotna.

Gość gość
nie wiem jak zobaczyć,że komuś na tobie zależy,bo na mnie nikomu nigdy nie zależało,więc zawsze spotykałam się z porażką.jest przy tobie?jesteście blisko ze sobą?ma kogoś?

Gość gość
ja teraz tęsknię za dziewczyną która nawet nigdy nie będzie moją przyjaciółką,nie chce mnie i nigdy nie zechce

Gość Tosia90
Nie ma nikogo, troszke malo czasu na spotykania sie ale mamy kontakt ogolnie codziennie. i studiujemy razem

Gość cojamysleotym
Ja teraz musze isc spac (jutro musze wczesnie wstawac :() masz mojego maila: fafi@vip.onet.pl jesli chcesz kontynuowac tą rozmowe albo chcesz wskazowki, to pisz smiało :) Powodzenia

Gość gość
a ja też mogę napisać na maila :(?

Gość Tosia90
Dzięki wielkie. Jakbby co, to ja tutaj bede codziennie. bede podnosić temat. Miłych snow

Gość gość
codzienny kontakt?a jak nie macie zajęć,np wakacje,weekend?jak często się widujecie?

Gość Tosia90
a to co tydzien, co 2 różnie. Niestety obowiązki nie pozwalaja na wiecej:(. A Tobie tez sie uloży zobaczysz

Gość gość
to często.. wręcz super :( aż mi się przykro zrobiło.jak ona wygląda?jest dla ciebie piękna?

Gość gość
Jest brunetką nie za wysoką ma ładne zielone oczy, sprawia wrazenie delikatnej niewinnej istotki, ktora trzeba chronic przed swiatem, ale tak naprawdę jest zdecydowana z charaakterem dziewczyną , moze troche nie chlujna ale ma duzo gracji w sobie. No i jest strasznie skromna.Ma piekny uśmiech ktory nie schodzi z jej twarzy:) . ma ładne mała roczki:)

Gość Tosia90
sory "rączki":P

Gość gosc_123456
Tosia90- teraz opisz siebie :)

Gość Tosia90
Jestem szczupłą Dlugo włosa Blondynka o niebieskich oczach( niektorzy mowia ze wchodzą w szarosc:p) . szczupła , wzrost tak z 167cm. starczy;)

Gość gosc_123456
moze przed podjeciem decyzji powinnas obejrzec kilka filmow romantycznych z paniami w roli glownej :P Moze dzieki nim przyblizysz sie do tego co tak naprawde potrzebujesz... jesli chcesz- to moge kilka polecic.

Gość Tosia90
no może tak. To jak mozesz to podaj tytuł:)

Gość gosc_123456
ps: proszac o opisanie siebie, nie chodzilo mi o wyglad zewn :)

Gość Tosia90
A no spoko . Ale wiecie ta godzina, więc już mózg inaczej pracuje. Ja niestety o sobie nie umiem i nie lubię mówić. Moge tylko powiedzieć, ze jestem super pozytywna ,towarzyska i maly wariat;)

Gość gosc_123456
Wg mnie jeden z najlepszych (i najnowszych) to kyss mig link: http://www.filmweb.pl/film/Pocałuj+mnie-2011-619908 Film opowiada o miejwiecej takiej sytuacji w jakiej sie tera znajdujesz... Wlasnie mysle o nastepnych tytulach... zaraz napisze :) Ps: wiesz o co mi chodzi z tymi filmami... jesli podczas ogladania, bedziesz czula, ze do tego nie pasujesz- uproscisz sobie zadanie w podejmowaniu decyzji :)

Gość Tosia90
Tak tak rozumiem. Myśle że może troche pomogą:). Miałam wątpliwości żeby napisac na forum o moim problemie. i wiecie co, bardzo dobrze zrobiłam! dzieki naprawdę jest mi dużo lepiej :)

Gość gosc_123456
Wiesz co? ja juz chyba wszystkie te lesbjskie produkcje widzialam ale nad odpowiednimi tytulami dla Ciebie- bede musiala pomyslec dop jak sie wyspie :( Wiesz z kąd to sciągnąć? Czy potrzebujesz mojej pomocy? :)

Gość Tosia90
Dobra dziewczyny dzięki. Myśle, że już trzeba iść spać . Jutro też jest dzień;) A co do filmów to jutro z nimi coś zdziałam . Jak będę miała jakiś problem to będę pisać. Prawdopodobnie bede codziennie na forum. Także zapraszam do rozmowy. Dzięki za wsparcie jeszcze raz i milych snów życze;)

Gość gosc_123456
tobie tez :) a w razie W... zapisz sobie maila, ktorego wczesnie podałam :) Dobraoc zyczy: Fafi ;p ps: tera juz naprawde ide spac.... :(

Gość gość
a ja mogę komuś swój problem na mailu opisać ? :( bo tu już tyle tematów zakładałam i nigdy nikt nie odpowiadal

Gość cojamysleotym
Jasne, Ty tez mozesz pisac :p

Gość gość
Podnosze Temat tak jak obiecywalam :). Może ktoś z Was jest

Gość gość
ja też jestem.pewnie wieczormem więcej osób będzie.

Gość gość
mogę ci polecić serial słowo na l,tam też jest dziewczyna która zawsze uważała się za hetero i poznaje pewną kobietę,zakochuje się w niej kochając jednocześnie swojego chłopaka