Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia90

jest tu jakas dziewczyna ktora dopiero poznaje swoja orientacje

Polecane posty

Gość Tosia90
Juz obejrzalm kyss mig. Kurde ale się źle z tym wszystkim czuje. Ogładałyscie go?

Gość Tosia90
nie moge jeść myśleć nie mam ochoty wychodzić z domu i ogolnie jestem zestresowana tą sytuacją:( Na nic nie mam ochoty, nawet dzisiaj nie chce z Nią rozmawiać:(. Ten film mnie jeszcze bardziej zdołował:(

Gość cojamysleotym
Ale dlaczego Kyss Mig Cie zdołował??? Ps: serialu "slowo na L" nie polecam- paskudne szambo z tego szmatlawca bleee

Gość gość
ja nie oglądałam,ale po opisie widzę że też by mnie zdołowało,bo marzę o czymś takim a nigdy tego nie dostanę :(

Gość Tosia90
Bo cholera mi się podobał. spodobało mi się ich uczucie, ta delikatność:(. Pomyślałam przez chwile ze mogłabym i ja tak z nią:(. więc to nie jest dobry kierunek :(

Gość Tosia90
miałam nadzieję, że zareaguje inaczej. Bałam się wlączyć ten film. Teraz juz wiem, że jestem biseksualna;-(.. I super źle sie z tym czuje. Strasznie mi!!! Poważnie mówie dziewczyny. Brzuch mnie boli jak bym byla przed egzaminem maturalnym =(

Gość gość
lepiej jest być bi niż homo.musisz to jeszcze przemyśleć,czy nie jest to twoj chwilowy kaprys,fascynacja która szybko minie.mówi się,że większość kobiet jest bi,ale w ostatecznym 'starciu' i tak wybierają mężczyznę

Gość Tosia90
Kaprys. Tylko, że to jest od momentu Jej poznania, czyli kaprys moj trwa prawie, że rok?.

Gość cojamysleotym
Tosia90, zadzwon tera do niej i powiedz, ze chcesz sie spotkac. W jej towarzystwie powinnas sie lepiej poczuc i troche wyluzowac. Usiądzcie sobie razem wygodnie twarzą w twaz i powiedz jej (dobrze zagraj), ze nie wiesz co masz robic, bo twoj chlopak napiera zebys caly czas spedzala tylko z nim. Powiedz jej, ze Ty takze chcialabys spedzac wiecej czasu z nią (..blablabla). Po tym powiedz, ze juz nie wiesz co masz robic i ze potrzebujesz sie przytulic :p Po czulym (ale nieco przyjacielskim) uscisku- spojz na nią i cmoknij ją w usta (niby po przyjacielsku) ale spojz wtedy na nią znaczonco i czekaj az zareaguje... cdn...

Gość gość
cojsamysleotym - mam male pytanie,jesli opiszę ci moją sytuacje na mailu to nie pokażesz tego tutaj?

Gość Tosia90
mam wrażenie, że Ty masz już to niezle wszystko obcykane:P .Plan slodki ale Niestety nie zadzwonie. Poza tym niedlugo bedzie moj chłopak;-(. Licze, że On mnie troche uspokoi .

Gość cojamysleotym
mozesz pisac- wlasnie otwieram maila :)

Gość gość
ale by była piękna scena!jak ja ci dziewczyno zazdroszczę... tylko czy nie zabraknie ci odwagi?ja np nie jestem taka śmiała

Gość Tosia90
cojamysleotym- ja Tobie tez zostawialm wiadomosc dlugaaa:P... Moze i piekna ale nie jestem odwazna

Gość gość
wysłałam :)

Gość Tosia90
Chce się spotkać wieczorem . f**k!=(

Gość gość
ale ci zazdroszczę.normalnie mam ochotę się rozpłakać :(

Gość Tosia90
nie no spokojnie dziewczyno, przeciez jeszcze trafisz na tą odpowiednią. Ty mowisz ze fajnie a ja musze wymyśleć czemu nie moge z nią sie zobaczyc=/

Gość cojamysleotym
Wiadomosc przeczytalam :) Tosia90 ja Ciebie nie rozumiem (moze dlatego, ze jestes jeszcze mloda i sama nie wiesz czego chcesz...) Masz kilka opcji: 1. dasz sobie spokoj z tym wszystkim tzn: przystaniesz z Twoim chlopakiem a z Twoją psiapsiołką bedziesz spotykac sie jak najmniej.. 2. postąpisz wg mojego scenariusza (moge napisac kilka wiecej- w wersji dla mniej odwaznych hehe) i bedziesz sie cieszyc ekscytującym romansem z kumpelą a na starosc wnukom opowiadac hehe Mam jeszcze pół godz przed drugą pracą wiec pisz tu lub na maila :)

Gość cojamysleotym
dlaczego nie chcesz sie z nią spotkac dzis wieczorem?

Gość Tosia90
Dlatego mówie, że mam problem. Jestem zamotana juz tak bardzo że sama nie wiem czego chce. Ja zaraz uciekam tez, ale bede po 21/22 ;).

Gość gość
chyba jestem zbyt narwana żeby logicznie doradzić,bo od samego czytania cała dygoczę i marzę,bo mnie to spotkało.ciekawe kiedy spotkam:( będę tak czekać i czekać i się nigdy nie doczekam,bo nie mam szczęścia albo się nie podobam innym

Gość Tosia90
Bo nie chce zrobić nic glupiego. Chyba chce sobie dac czas.

Gość gość
to daj sobie czas,trudno.ile ja bym dała żeby pewna osoba chciała się ze mną spotkać :(

Gość Tosia90
gdybym tylko mogla to bym Ci przekazała to wszystko. Zebym tylko miała święty spokoj.:( Dobra dziewczyny bede pozniej. Pozdrawiam

Gość gość
Szatan wpaja złe myśli i czyny w dusze wystarczająco słabe, by odsłoniły się dla jego zaborczej mocy. Ludzie tacy mają wspólne cechy. Są egocentryczni, opętani ziemskimi ambicjami i bogactwem, i są uzależnieni od seksualnych zboczeń i siły. Wszyscy znajdą się w piekle, jeśli nadal kontynuować będą wielbienie antychrysta, który właśnie ma się dać poznać całemu światu. Wielu nieświadomych ludzi nie wierzy w szatana, antychrysta lub w ogóle w Boga, Wszechmogącego Ojca. Przymykają więc oko. Mimo to, zastanawiają się dlaczego upadło całe społeczeństwo, w którym żyją. Nie rozumieją zatrważającej prędkości rozpadu tradycyjnej rodziny. Kładą to na karb bolączek współczesnego społeczeństwa. Czego nie wiedzą, to fakt, że rodzina jest priorytetowym celem szatana. Jest tak, ponieważ wie on, że jeśli rozpada się rodzina, wówczas upada także społeczeństwo. Wielu wie o tym, ponieważ staje się to coraz bardziej oczywiste w dzisiejszym świecie. Spójrzcie zatem na seksualną niemoralność. Zastanawiacie się, jak strasznie społeczeństwo zaatakowane zostało przez deprawację. Kolejny raz nie zdajecie sobie sprawy z tego, że to szatan odpowiedzialny jest za każdy akt obscenicznej niemoralności na świecie. Podczas, gdy ci z was, uwikłani w świat rozwiązłości, zboczenia seksualnego i znęcania się nad innymi, będą twierdzić, że czyny te są źródłem rozrywki i w niektórych przypadkach formą dochodu – wy musicie wiedzieć, że będą one waszym paszportem do wiecznego ognia Piekła. ...

Gość gość
zaczyna się,szatan nas opętał :) do zobaczenia,będę tu wpadać dzisiaj

Gość cojamysleotym
do "gosc" z 18:16:09- idz sie lecz poj***e...

Gość gość
niestety opętał was, najgorsze to brak świadomośći tego :( oby Bóg was uzdrowił

Gość Tosia90
No to niestety bedziemy miały wiecznie gorąco :D super bo nie lubie zimna:D. AVE SZATAN !! Lucyfer to moj kumpel:P. Do później