Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia90

jest tu jakas dziewczyna ktora dopiero poznaje swoja orientacje

Polecane posty

Gość gość
ja czytam,bo nie chcę źle doradzić.pozatym jest mi przykro :(

Gość gość
właściwie to płakać mi się chce,że ja bym tak bardzo tego chciała,a ty chcesz się uwolnić.nie powiem że życie jest niesprawiedliwe,bo to oczywiste,ale poprostu męczące :(

Gość gość
To moze Fafi teraz poświęcimy chwile kolezance i sprobujemy jakos pomoc?:) Nie mam doświadczenia ale może coś się zdziała :P

Gość fafi___
Fantazjujesz... oki.. mam nowy scenariusz... Spotkaj sie z nią i powiedz, ze chyba, dla jej dobra musicie przestac sie spotykac, bo jakims lesbijstwem sie zarazilas otatnio i chyba zaczela Ci sie podobac. Powiedz, ze jest to chwilowe i niedlugo przejdzie bo Ty kochasz swojego chlopaka i na bank chcesz z nim byc i dzieci miec (to akurat jest wazne, zeby nie zaczela sobie wyobrazac przyszlosci z Tobą).. A nastepnie obserwuj co ona zrobi. Jesli jest hetero (w co wątpię), to zacynie sie smiac z Ciebie (ewentualnie zaproponuje numerek w ramach dzis modnego doswiadczenia z drugą dziewczyną hehe)

Gość Tosia90
jak na razie to dam sobie tydzien, moze 3, albo 2 dni :D. nie no zobacze czy dam rade z nią sie nie kontaktowac. Wtedy troche pomyśle i pojde na żywioł. W koncu nie powinnysmy sie oszukiwac.

Gość fafi___
Posłuchaj kolezanko o niku "gosc". Ja normalnie mam ochote ci wywinąć odmulającego liścia za te Twoje lamęcenie. Wez sie ogarnij dziewczyno i zacznij szukac zamiast uzalac sie nad sobą!

Gość Tosia90
Tak! Właśnie! idź szukaj! :D

Gość Tosia90
W ogole to moze napisz co jest nie tak z Toba? bo wiem , ze nie mozesz nikogo znalezć ale czemu?

Gość fafi___
tydzien moze trzy??? widze, ze Tobie tez by sie lisc odmulajacy przydal hehe a juz napewno za Twoją kolezanke... Wyobraz sobie, ze Jestes nią... jak by Ci bylo gdyby ktos do kogo sie to cos czuje nie odzywal sie przez dluzszy czas- totalne okrucienstwo... no ale to Twoja decyzja- zrobisz co czujesz.

Gość Tosia90
Myśle że łopatą przez łeb:P Ale kurde musze coś zrobić. Muszę zobaczyc czy jej zalezy, a jesli będę ją delikatnie olewać to raczej to pokaże. Taaak wiem, to dziecinne ale nic innego do glowy na razie mi nie przychodzi

Gość Tosia90
Wiem co!! Teraz skupie się nad tym, żeby odkryć jaką ma orientacje. i O!! A tak w ogole to jest roznica w zachowaniach dziewczyn gdy one maja tylko braci a inne siostry?

Gość fafi___
Ja z doswiadczenia wiem, ze w 100% bym Cie olała. Ale ja jestem wyjątkowo zimna w takich sytuacjach.. :/

Gość fafi___
"A tak w ogole to jest roznica w zachowaniach dziewczyn gdy one maja tylko braci a inne siostry?" To zalezy i ja raczej bym sie tym nie sugerowala. Powinnas znalezc inny sposob na sprawdzenie jej orientacji...

Gość gość
mieszkam w małym mieście,każdy mnie zawsze odrzuca i traktuje jak śmiecia.mam wieczór smęcenia.na portalach już probowałam... mogę to na mailu opisać,bo boję się rozpoznana tutaj

Gość Tosia90
Ja siebie też bym olała:P... No ale sluchaj jesli jej zalezy ,to nie moze pozwolic na to, że nie mam z nią kontaktu, tym bardziej że niewiadomo o co kaman. Musisz troche tez postawić sie w mojej sytuacji. Wolalabym tez żeby ona zrobila ten decydujcy ruch, a ja wtedy bym wiedziała czego chce.

Gość Tosia90
Dobra to dawaj"gosciu" tosia90@onet.pl bo jestem ciekawa co Cie gryzie i ogolnie jestem ciekawa Was. waszego stylu życia i postrzegania swiata;-)

Gość fafi___
Po ubiorze tez ciezko stwierdzic... Po mnie np troche widac, bo podswiadomie ubieram sie troche tak, zeby faceci przestali za mną lazic... oszczedzam w ten sposob czas sobie i im. Choc przyznam ze dalej zdarzają mi sie typy wytrwale hehe ;)

Gość gość
ale nie przesadzaj z tym milczeniem,bo to boli,takie milczenie bez powodu,nie wiadomo co się wtedy dzieje,jeśli na kimś ci ależy i ma się w miarę częsty kontakt.takie nagłe urywanie go jest okropne.

Gość fafi___
Gosciu, ten Goleniów w ktorym mieszkasz jest niedaleko calkiem duzego miasta - Szczecina. Jak bys chciala, to bys znalazla...

Gość Tosia90
Dresior:P. Alee niee Ona akurat ubiera sie bardzo kobieco wiec po tym tego nie stwierdze;P. musze coś na nią znależć. Musi być pierwszą ktora wyzna co czuje;P

Gość Tosia90
Nie wytrzymam dlugo. ja nie wiem czy wytrzymaam pol dnia , wiec naprawde musze się zaprzeć rekami i nogami :)

Gość gość
wysłalam maila ;)

Gość fafi___
Ze ta Twoja przyjaciolka jest "dreiorem"? Wal z grubej rury hehe zapytaj ją czy kiedys calowala sie z dziewczyną a jak powie ze tak- powiedz, ze Ty tez chcialabys sprobowac ;p Mi w jak bylam w Twoim wieku- kilka razy zdazylo sie uslyszec to pytanie i w kilku przypadkach nie odmowilam :) Ale burza mozgow :)

Gość gość
nie mieszkam w goleniowie :) najbliżej mam koszalin,a do szczecina 5 godzin jazdy

Gość Tosia90
Czy Ty dresior?:P... Też o tym pytaniu myslalam gdy się z nią widzialam, ale nie przeszlo mi przez gardlo;)... burza mozgoww taka, że nie chce sie spac

Gość fafi___
Widze, ze wiele nie trzeba bylo zeby dowiedziec sie gdzie mieszkasz... Jesli miejsce zamieszkania jest problemem, to zrob sobie dwu miesieczny urlop i wyjedz do pracy np do UK. Tutaj ludzie są owiele bardziej otwarci niz w polsce i wieksze pradopodobienstwo, ze w koncu choc na chwile poczujesz sie szczesliwa

Gość gość
Tak ja, mam 47 lat i odkryłam kim jestem, sama jestem tym faktem zaskoczona....

Gość prawdziwy gość
...nie wiem co się tu dzieje,nie jestem z goleniowa i nie mam 47 lat.

Gość Tosia90
No "gość" Też ciekawa historia. Ale kurcze przepraszam nie wiem jak Ci doradzić , myślalam ze bede potrafilam , ale kurde nie wiem. Zupełnie nowe sytuacje dla mnie. Ale wiem, zee nie mozesz byc negatywnie na to wszystko nastawiona. Ja mam taka sytuacje a się juz zaczynam z niej troche śmiać . Głowa do gory ;-)