Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUPUJECIE DZIECIOM MARKOWE UBRANIA

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi znanych firm? nowe czy uzywane?

Gość gość
a po co płacić za metkę.... większość markowych ubrań to zwykłe szmatki z drogą metką... nawet sobie nie widzę potrzeby kupowania drogich metek... no chyba że coś jest naprawdę dobre gatunkowo to mogę zapłacić więcej...

Gość vouge30022
kupuje tylko nowe, wiekszosc jest markowa, ale moje dziecko jest juz nastolatkiem:)

Gość jezuuu jaka biedaaa tu siedzi
kupuje markowe i nowe, zadnych starych szmat po niewiadomo kim , fuj!!!!

Gość gość
Ja nigdy nie kupuję dziecku ani sobie markowych ubrań np . z H&M, Reservedu Jeżeli chodzi o ubrania to kupuję je "w pudełkach"(ciekawe ile osób wie co to) albo na ŁKS-ie(to ryneczek handlowy, nazwa wzięła się z tego, że kiedyś był przy stadionie). Buty kupuję najczęściej w CCC, a jak tam "nic nie ma" to też idę na ŁKS. Nie rozumiem jak można kupić koszulkę za 50 zł, skoro na "ŁKS-ie" jest za 7-8 zł.

Gość gość
Kupuje nie lubię bazarowych ubrań są z wyglądu tandetne ,może i niektóre dobre gatunkowo bo często Polskie ale nie podobają mi się ,nie kupuję używanych nie że się brzydzę tylko często to są po prostu rozciągnięte szmaty ,więc nie kupuje .

Gość Lycka0510
A ja często jestem w lumpeksie i jak patrzę na metki to aż się uśmiecham. Francja, Finlandia, USA, Australia, Czechy, Niemcy... i to wszystko za 40zł/kg w dzień dostawy, dostawa jest co cztery dni, każdego dnia tanieje o 10zł/kg i często wyrzucają fajne resztki tylko trzeba UMIEĆ szukać!!!

Gość gość
oczywiscie tylko firmowki ale ja kupuje jak sa promocje np bluzka Hilfigera normalnie kosztuje 40 euro jak jest promocja to 20eu.to sa ubrania w ktorych moze chodzic nawet 3 dzieci i nadal wygladaja fajnie.z butami tak samo

Gość gość
bez sensu. Przeciez albo wyrosnie albo zaraz zniszczy,

Dla mnie bez sensu jest kupowanie markowych ciuchow. Kupuje zwykłe i jeszcze żadne się nie zniszczyły bo zanim się zdarza zniszczyć to dziecko wyrasta ale jeśli kogoś stać to ok

Gość gość
Nigdy nie zwracam uwagi na to jakiej firmy jest ubranie,dla mnie liczy sie zeby dany ciuch byl poprostu dobrej jakosci,by po pierwszym praniu nie rozciagnal sie zeby przepuszczal powietrze itp.A logo na metce bez znaczenia.

Gość gość
co tzn kupować w pudełkach?

Gość gość
kupuje tylko markowe dziecku, sobie i maz tez ma markowe

Gość Koszyczek123
Ja nawet sobie kupuję "nieoryginalne" najczęściej z lumpeksu. Nie rozumiem jak można wydać 100 zł na spodnie albo 200zł na buty

Gość gość
hahah, za 100zl to kupisz byle jakie spodnie:D a buty za 200? jaja sobie robisz, moje kapcie tyle kosztują:D

Gość Koszyczek123
Spodnie mogę znaleźć na rynku za 40zł, buty za 80zł. Nie wiem w jakich ty kapciach chodzisz, ale ja chodzę za 20zł i są bardzo wygodne

Gość gość
moje dzieci większość mają markowych, ja głownie adidasy i bluzy, mąz to samo

Gość gość
nie tyle co markowe ale dobrej jakosci.uzywane.mam jeden sklep w ktorym za najwyzej 5 zł kupuje super ciuszki dla synka np czesto next i h&m(to akurat sieciowki zwykle nie wiem czemu ktos uwaza ze rzeczy next czy h&m to firmowki)

Gość gość
tak, moj syn ma 12 lat i 80% to firmówki, on nie nieszczy ubrań, potem je sprzedaje na allegro

Gość gość
Ja kupuje w sieciówkach typu HM Zara Cubus jednak do głowy mi nie przyszło bo uważać to za firmówki :classic_cool:

środkowa półka czyli sieciówki typu h&m, lumpki, czasem coś markowego ale to zależy co. buty np. czy kurtkę.

Gość gość
wiesz jakis czas temu byl tu podobny temat i kilka osob twierdzilo ze firmowki kupuje(h&m next zara) ogolnie to dla synka najczesciej kupuje z next albo st.bernard sa dobrej jakosci i nie tandetne.poza tym wole uzywane z sieciowek jak jakies g****ane z pepco czy textil marketu

Gość gość
Sobie kupuję ciuchy przeważnie w H&M, Cropp, House, natomiast dziecku zamawiam zawsze na allegro używane w idealnym stanie przeważnie firm Next, George, Disney, H&M, Mark&spencer, bardzo dobre gatunkowo, tanie i przede wszystkim ładne ciuszki ;) buty tylko nowe, ale córka ma dopiero skończony rok, natomiast ja kupuję buty przeważnie w CCC albo w sieci Altero, fajne, ładne a tanie buty ;) jeżeli chodzi o sportowe buty to preferuję tylko markę Nike.

ja kupuję w next, 3 dni i ubrania są u mnie.Uważam że te ubrania nie są drogie. Hilfigera itp. nie kupuję, za drogie i zbyt wielkie ryzyko że po 1 razie do niczego nie będzie się to już nadawało, bo poplami, potarga itp. Buty tylko ecco, bo uważam że buty musi mieć dobrej jakości. H&M to raczej nie górna półka. Też czasami kupuję.W sklepie internetowy C&A kupuję sporo, dobre ceny i jakość też w miarę.

Gość gość
h&m, C&a, nike, puma, esprit, s.oliver, benetton, zara itd. raczej na przecenach badz wyprzedazach , czasem zajde tez do ciucholandu jak cos jest fajnego tez wzme np next, a tak to tez w aldi i lidl

Gość gość
kupuje w ciucholandach dobrej jakosci ubrania

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ja kupuje w sieciówkach typu HM Zara Cubus jednak do głowy mi nie przyszło bo uważać to za firmówki xxxxxxxxxxxxxxx jak dla kogo:D, dla nie to szajs a nie firmowki

Gość fallusia
Ja kupuje nowe. Najczesciej w hm-ie. Jak cos znajde przecenionego, co mi odpowiada, to jak najbardziej, jak nie, to nieprzecenione. Lubie co jakis czas wpasc I cos kupic dla przyjemnosci - I tak mam na biezaco, bo kupuje raczej na wyrost. W secondhandach probowalam, ale ja nie mam do tego iskry bozj, same szmaty stamtad przynosilam, szkoda pieniedzy, jak I tak sie naeaje od razu eo wywalenia