Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na wredne życzenia

Polecane posty

Gość gość

Rzućcie jakieś pomysły na wredne zyczenia urodzinowe, dzisiaj jeden drań ma urodziny, kilka miesięcy temu miałam ja i on mi złożył, ja też chce mu dzis złozyć. Ale nie mogą to byc radosne wszystkiego najlepszego, chce cos wrednego. Drań kręcił na kilka frontów razem ze mną i innymi, pieprzony babiarz obiecywał gruszki na wierzbie i zniknał ostatnio jak kamfora. Muszę mu coś napisac, coś wrednego, ale bez wulagrności. Macie jakieśp omysły?

A po co Ci to?Tylko z siebie zrobisz kretynkę.Olej go po prostu i tyle.

Gość stefan siara siarzewski
napisz mu "ty draniu!"

Gość gość
takimi zyczeniami tylko poprawisz mu humor, bo zobaczy ze wciaz ci na nim zalezy, gdyby bylo inaczej olalabys sprawe

Gość gość
zycze ci abys na tym padole mial bab jak dotad miales ty glupi matole bys syfa zlapal, po fiucie sie drapal, chorob i swinstw do syta nachapał

Gość gość
Hehe, dobre zyczenia piszecie, ale wolałabym bez wulgarności :) Coś wrednego, cos wbijającego szpilę, ale bez przeklinania. Nie mam pomysłów, wiec proszeo pomoc :) Właśnie myslę, że bedzie w szoku jak dostanie coś wrednego, bo zazwyczaj byłam dla niego miła i słodka i on nie wie, że ja wiem o jego "innych frontach" ;)

Gość kelner z Rewala
wolisz zyczyc komus smierci niz w ciszy pojsc swoja droga? :classic_cool:

Gość gość
spytaj ewy33333 ona na pewno cos wymysli

Gość gość
Życzę ci duzo miodu W pochwach kobiecych mało smrodu Baw się dalej na potęgę Dopóki masz potencję....

Gość gość
haha, mój kolega ma dzis urodziny i to taki sam typ jak opisałas, co za zbieg okolicznosci :D Jednak zamierzam mu zrobic na złośc inaczej niż życzeniami.

Gość a może takie życzenie
żebyś dostał sraczki po torcie :)

Gość gość
Poprawiacie mi humor, dzięki :) Ale kto powiedział, ze jam u chcę smierci zyczyć? Nikomu nie życzę. Chcę być wredna w dniu jego urodzin, choc raz, mam do tego prawo, bo do tej pory byłam za miła i za dobra. A on sietylko dobrze mna bawił. Czekam dalej na propozycje, ew. jak ktoś zna jakieś strony z takimi życzeniami, to poproszę :) A jak zamierzasz zrobic na złośc swjemu, gościu z 14:04? Zdradź chociaż rąbek tajemnicy :D

Gość pomarańczoowa
gość 13:47 hahahaha je błam 🖐️ :D :D :D :D :D

Gość gość
up up up

Gość rymowanka
byś sie nabawił grzybicy, od pierwszej lepszej k***icy, byś balował długie lata, by cie spiekła łysa klata, by ci nie stanal wtedy co trzeba, bys ujrzal zboka zza drzewa. byś poczuł co to kiła, byś powąchał co to .ipa zgniła! by cie zameczyls tesciowa, zeby cie bolala glowa, byś sie zaciął na fiucie, Ty miktoskopijny drucie

Gość gość
rymowanka dooobra :D:D:D

Gość rymowanka
a dziekuje dziekuje :)

Gość gość
Ziom ! Nie myśl, że zapomniałam o tym smutnym i jakże nieszczęśliwym dniu dla całej ludzkości jakim jest dzień twoich parszywych urodzin.Zal dupę ściska jak pomyśle,ze minęły 18 lat od kiedy twoja wspaniała mama wypchnęła cię w trudzie i bólu.Jakby wiedziała jakiego debila na świat wypcha to by dziewięć miesięcy wcześniej wykupiła zapas prezerwatyw.Bo nie myśl sobie ze byłeś planowany.No ale nic,stało się to się stało,na chuj drążyć temat.Jak już się uchowałeś to trudno,będę się musiała dalej z tobą użerać.Poza tym wiedz,że mimo ze jesteś lamus i pierdoła to nie dam twojej upośledzonej dupy skrzywdzić i ze jakbyś kiedyś wpadł na pomysł żeby skoczyć z mostu to będę pierwszą osobą która popłynie żeby cię ratować. Oczywiscie po tym jak w końcu pozbieram się z ziemi i przestane się smiać.życze ci leniwa parówo samych sukcesów w zyciu,byleby tylko nie były one większe od moich,duzo zdrowia,ale przede wszystkim szczęscia.żeby wszystko ci wychodziło bez złota,życze ci tempa pało dobrej fury i fajnej dziewczyny która nie będzie miała na koncu jpg. Życzę ci tez duzo pieniązków zebyś mogł zaplacić meksykańskiemu chirurgowi plastycznemu za operację ryja bo moim zdaniem to priorytet jęsli chodzi o wydatki,i życzę ci zebyś mnie przestał wkurwiać serio bo ci nogi z dupy w końcu powyrywam a tak w ogóle to 100 Lat i wszystkiego Najlepszego <3 ....Chuju