Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba z nim zerwe

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka od 2 lat i chyba tęsknie za samotnością. Od kilku dni jestem sama i się tak zastanawiam. Związek jest fajny bo ktoś czeka, można się przytulać itp. ale nie samym przytulaniem żyje człowiek. Związek mnie męczy, ciągle myślę co on robi, kiedy mnie nie ma, jakie ma "męskie" marzenia i pragnienia. Co myśli o innych kobietach i co by z chęcią zrobił, gdyby nie ja. Samotność daje mi natomiast jasny umysł, nie mam tych wszystkich beznadziejnych myśli. Świat mężczyzn mnie denerwuje, facet to świnia, a ja mam być niby tylko dodatkiem do jego świata przepełnionego laskami? Oni nigdy nie chcą jednej kobiety, najchętniej chcieliby mieć wszystkie...bez sensu.

Gość gość
Czy któraś z Was ma podobnie? czy życie bez faceta nie jest łatwiejsze, lepsze?

Gość kelner z Rewala
jak chce miec wszystkie - niech ma tez jestem zdania ze jak sie koles chce zabzykac na smierc to nie nalezy mu w tym przeszkadzac :classic_cool:

Gość gość
Wierze mu oczywiście, że jest mi wierny, ale każdy facet tylko widzi cycatą lalę i już mu ślinka leci.

Gość gość
chyba nawet chce go zranic, dopiec mu za to uwielbienie innych kobiet, czuje w sobie taka chec zemsty, zranienia go....dziwne :/