Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

może jest tu ktoś kto posiada jakieś niepotrzebne ubrania dla 19letniej dziewczyny nie stac mnie na ubrania nawet w ciuchlandzie jak ktos posiada cos co moglby oddac bardzo prosze o pomoc

Gość gość
skąd jesteś ?

Gość gość
nie p*****l głupot

Gość gość
proszę również o niepotrzebny samochód/ może być mercedes, najlepiej nowy, bo na stary mnie nie stać, no wiecie naprawy kosztują ....

Gość gość
z woj lubelskiego

Gość gość
nie prosze o nowe ubrania tylko uzywane ktore i tak nikomu sie nie przydadza a mi bardzo wiec zbedne komentarze sa tu niepotrzebna

Gość gość
tak sobie pomyślałam,że taki samochód trzeba trzymać w garażu, to również dom z garażem by się przydał. Weźcie to pod uwagę i nie bądźcie chytrzy. Z góry serdecznie dziękuję :D

Gość gość
Ludzie, jak możecie tak ironicznie podchodzić do czyjegoś problemu ? Jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia to nie komentujcie, bo jesteście tylko żałośni.

Gość gość
naprawdę bardzo zabawne co do tego samochodu i domu jak Ci się nudzi i śmiejesz się z ludzkiego nieszczęścia to gratuluje głupoty

Gość gość
wiadomo, że te " niepotrzebne" ubrania to też nie byle jakieś tam łachy, tyko sie wie -MARKOWE, bo w łachmanach nie wypada jeździć mercem.

Gość gość
Jaki rozmiar?

Gość gość
Nie chce byc wredna, ale jak ktos mowi, ze chetnie odpracuje albo ze szuka pracy, zawsze jakos lepiej to brzmi - a nie tylko wyciaga reke. Uzywane ubrania mozna sprzedac na Allegro. To raz. A dwa nie podalas wymiarow.

Gość gość
no i ten dom, w którym będzie garaż do parkowania MERCA, to też nie dla jakiegoś dziada proszalnego, tylko ele3gancki.....salon z kominkiem..obszernym...coby się Św Mikołaj z prezentami pomieścił . Więć dalej goooooooooo....dawać kaskię ludziska !

Gość gość
rozmiar s ale niektore m tez beda ok chetnie bym odpracowala ale nie bede miala raczej narazie takiej mozliwosci gdyz wlasnie zaczne studia nie stac mnie na ubrania stypendium jakie dostane musze przeznaczyc na utrzymanie w czasie studiow

Gość gość
now właśnie studiuję i wieczorami balangi kosztują, a my potrzebujemy, nie tylko samochodu, ciuchów i żarcia, ale również co zapalić i zaćpać... a to też koszta.. a wy tu jeszcze o odpracowaniu.. Ludzie kto rano po imprezie do roboty idzie, kiedy czaszka dymi i nawala ?!

Gość gość
Boże ludzie ale wy jesteście IDIOCI! jak możecie w ten sposób podchodzić do sprawy. nie macie do napisania nic ciekawego to zamknąć mordy i sie tu nie wypowiadać. Pajace.

Gość gość
Jeśli chodzi o samochód to nie mam mercedesa,ale jeżeli chcesz to mogę Tobie dać jeden z moich sześciu modeli ferrari,teraz będę kupował już siódme ferrari więc co mi to szkodzi żeby jeden model Tobie sprezentować.

Gość gość
jak możecie być tak podli .. kiedyś też studiowałam, pracowałam, ale po opłatach nie było mnie na nic stać i chodziłam w dziurawych butach w zimie i jadłam zupki z torebek i sam chleb.To jest nasza polska rzeczywistość, że jedni mają, a inni mimo pracy,czy nauki nie mają i ich nie stać.

Gość gość
buty masz? czy w twoim miescie jest paczkomat? Zahasluj nick. A do tych co sie nasmiewaja - moze to sciema moze nie, ale ten kto pomaga pomaga na swoje ryzyko

Gość gość
butów też nie mam tak w moim mieście jest paczkomat