Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdsdw24132

Podglądanie przez rutery tp link LCD

Polecane posty

Gość dasdsdw24132

Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały z których wynika, że nie tylko monitor(cały laptop) jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu( np. rutery firmy[b] "TP-LINK"[/b]). To nie żart. [b]Niektóre urządzenia mają kamerę której nie widać gołym okiem. - mam ruter tp-link WR340G na którym nie widać kamery ale ona tam jest....[/b] - podejżewam że w [b]tp-link wr340G[/b] jest kamera której nie widać... Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają w domu przez monitor( to są głównie ludzie z pracy); mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które podpowiadają mi że "oni mnie nadal widzą" X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest bardzo do przodu.... [b]„NANOTECHNOLOGIA”[/b]. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam….[b].(zwłaszcza rutery, TV)[/b] X Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X

Gość dasdsdw24132
Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku, ludzie z pracy). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software(oprogramowanie) od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. To oprogramowanie przeszukuję bazy danych każdego dostawcy internetowego w Polsce i poza nią....taką że mogą widzieć wstecz historię tego co robiliście w necie X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii czy gdzie indziej a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie.... Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....Bo to jest tajna sprawa.

Gość gość
teraz to ukryte kamery z modemami 3g montują nawet w prysznicach :( od trzech lat myję się tylko w ubraniu :O no cóż, chociaż pranie przy okazji robię

Gość dasdsdw24132
mam stary ruter "tp-link wr340g" - na nim nie widać gołym okiem żadnej kamery ale ona tam jest tak że uważajcie.

Gość dasdsdw24132
tak że uważajcie na siebie - na podglądaczy itp.

Gość gość
wykryłem że zamontowano kamerkę w kamerce internetowej i przez nią mnie podglądają nawet jak ją schowam do piwnicy to oni widza wszystko co robie pod kołdrą. teraz jest taka technika, że wszystko mogą.

Gość gość
najnowsze odkrycie. jak taka kamerka podgląda to miga na zielono albo czerwono albo niebiesko i wtedy wiadomo, że ktoś podgląda. może to być ktoś z pracy albo nawet 120 kilometrów od ciebie

Gość gość
mnie to np podgląda wawcia i dybie na moją cnotę

Gość dasdsdw24132
schowałem rutera do szafy.

Gość gość
to nic nie da. ich kamery prześwietlają wszystko. no chyba że zrobisz sobie z ołowiu szafę ale ścianka musi miec grubość powyżej 15 cm bo inaczej prześwietla

Gość gość
ja se zasłoniłem brudnymi gaćmi i mogą mi napsiukać!

Gość gość
Mam jedno zasadnicze pytanie, komu by sie chciało oglądac mnie jak hasał po domu bez makijażu, we flaneli i wełnianych portkach? :O

Gość Albert podglądacz z TP
Mi. :classic_cool:

A przed posadzeniem czterech liter przed monitorem naciągam pończochę ciotki Hanki na twarz. :classic_cool:

Gość gość
a ja mieszkam z Myrkiem, wiec uwazam ze jestem bezpieczna i zaden zbok oprocz Myrka sie do mnie nie dobierze

Gość gość
ale mnie podniecacie :classic_cool:

Gość gość
Ale masz nayebane autorze. Zmień lekarza i leki

Gość gość
schozofrenia

Gość gość
że różne srajfony mają kamery do podgladania właściciela to wiedzą nawet sprzedawcy w sklepach komputerowych, nie mówiąc już o informatykach. To czemu laptopy nie miałyby mieć takich kamer. Tak więc nie róbcie z faceta schizofrenika.

Gość gość
Pamiętam jak mój szwagier (informatyk) zaklejał zawsze kamerę w laptopie plastrem :D No śmieszne ale tak robił... no niestety, całego monitora nie da się zakleić choćby i był kamerą, bo wtedy użycie laptopa traci sens :D

Gość gość
są nawet w sprzedazy specjalne naklejki do zasłaniania tych kamer :D

Gość gość
cały ekran monitora jest kamerą i tego nie zakleicie niestety. Ja schowałem router do ciemnej szafy i mam na razie spokój z podglądaczami. X Laptopa też chowie do szafki.

Gość gość
najlepiej miec stary stacjonarny szkoda tylko że to cholerstwo sie co chwile psuje.