Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naćpana

Czy byłam naćpana

Polecane posty

Gość Naćpana

Otóż tydzień temu miałam takie dziwne uczucie że jestem naćpana, nawet mój kolega stwierdził w żartach że chyba przesadziłam z dawką. Chodzi o to że wtedy codziennie malowałam paznokcie na inny kolor i oglądałam przy tym jakieś filmy na youtube, zmywacz był więc otwarty przez jakieś 2 godziny (minimum). Przez jakieś 2 tygodnie śmieszyło mnie wszystko, śmiałam się jak nienormalna, a jak już się śmiałam to nie mogłam przestać. Poza tym był ok. Teraz od tygodnia nie malowałam paznokci i wszystko wróciło do normy. Dodam że wszyscy w domu narzekali że w całym domu śmierdzi, a na mnie ten zapach nie robił wrażenia i prawie go nie czułam. Czy byłam w jakiś sposób naćpana?

Gość gość
Zmywacz do paznokci ma działania narkotyczne, jeżeli poza atakami śmiechu nie miałaś innych dolegliwości to znaczy że bardzo dobrze znosisz te działania. Nic tylko się cieszyć :).

Gość gogolinek
I jak Ci było? :D

Gość gość
Właśnie, duży miałaś odlot? Wie ktoś czy na wszystkich działa to tak samo?

Gość kościlla
To lakier ma aż tak silne działanie?! ..... Ja uważam że nie ma w tym nic złego, raczej swojemu zdrowiu nie zaszkodziłaś, ale powinnaś z tym uważać.

Gość Naćpana
A więc jednak.......... Ja byłam lekko przymulona, ale humor mi dopisywał. Czasami śmiała się nie wiedząc z czego się śmieję.