Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to zjabance jednak

Kto mnie przebije

Polecane posty

Gość faceci to zjabance jednak

Umówiłam się wczoraj z kolesiem, który czaił sie i obserwował mnie i napisał mi smsa: sorki, ale nie chce sie z tobą spotkać. Umówił się, przyszedł i widząc mnie doszedł do wniosku że jestem tak straszna że nie ma ochoty :D normalnie to bym się przejęła, tyle że z facetami umawiam sie często i wiem że brzydka nie jestem ani głupia też nie, ale co to za zachowanie w ogóle? najgorszy bydlak jakiego spotkałam :D

Gość kamiliiiia
faceci to bydło i tak trzeba ich traktować, wiele razy sie na nich przejechałam ale teraz mam w******e i jedzą mi z ręki :D tak wiec rada: miej w******e a będzie ci dane

Gość ptasie mleczko szampan i Ty
nie jesteś diamentem, żeby każdego jarać.

Gość haha dobry typ
w sumie może i dobre postępowanie?? wprost powiedział a nie owijał w bawełnę przynajmniej, w sumie to lepsze niż być z facetem 4 miesiące i ani w te ani we wte i nie wie czego ciota chce.

Gość gość
moim zdaniem lepsze to niż miałby Cie zwodzić i udawać że jesteś z******ta, najgorsze są takie pierdoły co nie wiedzą czego chcą i marnują czas kobiecie.

Gość gość
moze jestes za niski lub za wysoka:D

Gość a moim zdaniem bydle
czy nie, napewno na plus jest to że był szczery, wiesz bardzo mało jest szczerych facetów, lepszy szczery sukinsyn niż nieszczery sukinsyn jak dla mnie, powinnaś sie cieszyć że nie zmarnowałaś czasu z nim :D

Gość a moim zdaniem bydle
spójrz na to z drugiej strony, niby zachowanie karygodne ale jednak dla porównania co lepsze: 1. facet,z którym spotykasz sie pół roku, który Cie zwodzi żeby sobie p******ć a potem przestaje sie nagle odzywać jak mu sie znudzisz 2. taki typ jak Twój który wprost mówi że nie jest zainteresowany i nie chce sie spotkać nr 2 lepszy... chyba każdy to przyzna

Gość gość
ja cię przebiję. Kiedyś pisałam z facetem jakiś czas. Fajnie się nam rozmawiało. W końcu zaproponował wymianę fotek. Pierwszy przysłał. Niby niebrzydki,ale żadna rewelacja. Ja mu wysłałam,a on...jesteś b.ładna,ale brunetka. Sorki,ale brunetek nie trawię.

Gość oj tam ja sie umówiłam
z facetem który mi kawy nie chciał postawić nawet... to dopiero jest dno

Gość gość
hehe.. też kiedyś myślałm ze sie każdemu podobam. Koles ze mna pisał smsy, w ciemno.. przypadkiem miałam jego numer bo koleżanka odemnie pisała... jemu powiedziła ze jestem niezła i mi ze on tez jest (zgodnie z prawdą). Mielismy podobne poczucie humoru i pisalismy do siebie dzien i noc... oboje sie napalalismy. Aż przysżło do spotkania...Weszłam do kanjpki gdzie bylismy umówieni i juz widziałam ze jesteśmy z innych bajek.. ale podeszłam, przedstawiłam się. On powiedział zebym usiadła i cos sobie zamówiła a on tylko wyjdzie przeparkowac samochód, bo nie było wczesniej miejsca i stanąl wbrew przepisom a nie chciał sie spóxnic... wyszedł... i tyle go widziałam :D Dzis sie z teog smieje ale wtedy było mi strasznie głupio. Swoją drogą niezły miał tupet, ja bym sie tak nie odważyła wiedząc że mamy wspólną znajomą. Za to obcemu kolesiowi tak zrobiłam. Idąc z nim z miejsca gdzie sie umówilismy, do knajpki powiedzialam że wlasnie dostałam smsa ze musze pilnie wracać do domu. Miał lekką konsternacje bo ja przez cała drogę nie wyciągnełam telefonu z torebki :D ciekawe co sobie pomyślał ale wiedziałm ze wiecej go nie spotkam.

Gość alinkaimalinka
ja sie spotkałam z facetem, który raz mnie zaprosił do domu przez 3 miesiące znajomości a mieszkał tuż obok. zawsze szukał wymówek aż w końcu sie skapnęłam żeby zostawić niedoj**a w spokoju bo sie raczej nie zmieni.

Gość gość
Ja pierniczę ,jaki zjeb :O.Faceci nie maja za grosz empati,płytkie myślenie,sami nie wiedza czego chcą.Wieczne dzieci.

Gość guczka kikiana
ja się kiedyś umówiłam na spotkanie z kolesiem, który wysłał mi 2 zdjęcia, jedno przedstawiało go całego lecz twarz tak średnio było widać, a drugie przedstawiało jego jakże okazały "interes". Potraktowałam to jako żart ale na spotkanie poszłam, licząc że to on mnie rozpozna. Jednak kiedy go minęłam i nie poznałam on sie obraził i poszedł. Potem mi napisał sms z pretensjami dlaczego go olałam. Wściekła wykrzyczałam mu, że mógł przeparadować po korytarzu centrum handlowego nago to z pewnością bym go poznała.

Gość do kolezanki z
18:30 k***a umówiłaś sie z kolesiem, który ci fjuta pokazał? sama jesteś sobie winna: jesteś głupia :O

Gość faceci z czata sa najgorsi
żadnego normalnego dotąd nie poznałam :/

Gość gość
masz dowod że na czat wchodza wyłacznie nienormalni ludzie, to sie tyczy lasek też

Gość gość
Same jesteście z*****e, mógł być zwyczajnie naprany jak się umawiał, przyszedł przytomny, zobaczył że paszczur z ciebie to mu się odechciało, po ch*j się miał wysilać i udawać że mu pasujesz :-) Tylko nie mów że powinien jednak podejść, powiedzieć ci szczerze że jesteś paszczurem i mu się zbiera na wymioty na myśl o całowaniu z tobą, i że wtedy byś tutaj napisała że wreszcie spotkałaś kulturalnego faceta i jesteś zadowolona, żeby nie powiedzieć szczęśliwa ;-)