Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homo

Polecane posty

Gość gość
Porównywanie do Hitlera nie dozwolone, hę? A obrażanie kogoś bo to np trassexualista jest ok?

Gość gość
*traNsseksualista

grzesław nie zrozumiałes zdaje sie ironi zawartej w moim poście A homoseksualiści sami sie marginalizuja takimi akcjami bo mozna odnieść wrażenie, że oprocz komforu r****nia sie w d*pe nawzajem nie maja innych zmartwień. Nie wiem kto sponsoruje takie akcje ale skutecznie odciągaja one ludzi od faktycznych problemów. To samo druga strona. czyli ta od lania po mordach. Rzuci sie im paru pedalów na pożarcie to sie skutecznie rozladują emocjonalnie i nie będą szumieli przeciw władzy. Takie pierdu pierdu. Co do malżeństwa to ch*j mnie obchodzi gdzie inni faceci wkładaja swoje ptaszki. ślub? Jak dla mnie to może nawet jeden druiego usynowić i zyć w kazirodztwie. To nie sa istotne sprawy z żadnego punktu widzenia. I zastanówcie się czemu służa takie "demonstracje"

Gość gość
Chyba coś z Tobą nie tak.......szukam jakiegoś ciekawego znaczka, symbolizującego tolerancję bo nie wstydzę się swoich poglądów i gdybym szukała czegoś takiego tylko po to żeby budzić kontrowersje to chyba bym nie brała udziału w akcjach przeciwko homofobii, prawda?

tak, porównywanie do Hitlera jest przestępstwem czy tam wykroczeniem. nie, homofobia nie jest obrażaniem. niejaranie się odstępstwami od normy nie jest grzechem. nie osłabiajcie mnie;) o ile nad samym istnieniem, słusznością istnienia, czy "prawami" jak ślub dla homo mogłabym jeszcze deliberować, gdyby mnie tak nie w*******a propaganda w mediach (gdzie chodzi wyłącznie o kasę), to dyskusja nad słusznością przebieranek i znaczków jest po prostu poniżej nawet kafeteryjnego poziomu:D

Gość gość
Ludzie wy chyba myślicie że ja mam 15 lat i szukam podniety, otóż nie mam 32 lata stałą pracę i od długiego czasu angażuje się w różne akcje, sama jestem lesbijką i zależy mi na naszych prawach. Ja założyłam temat tylko po to żeby znaleźć jakiś ciekawy symbol, dzięki któremu każdy by wiedział o co mi tak naprawdę chodzi, żeby wiedział kim jestem. Chciałam tylko zapytać w jaki sposób mogę się wyrazić, a wy rozpoczęliście dyskusje. Teraz już kończę, w każdy razie bardzo dziękuje osobom które nas wspierają ;).

aha.:) ja jestem osobą aseksualną heteroromantyczną. pragnę wysprejować sobie na koszulce., z tyłu asa kier:) co o tym sądzisz, moja siostro w odmienności?

a taka koleżanka "przeciw homofobii" też już ma o co walczyc i postrzeganie moralności jej sie wyostrzyło już pomijając fakt, że przyczynia sie do ożywienia gospodarczego:D A i tak nas wszystkich w*****ają w d*pe bo zamiast skupic sie na waalce z wrogiem to aktywiści szturmują atrapy wiatraków:P

Gość RekMa
My nosimy symbole tolerancji, a wy krzyżyk bez którego się z domu nie ruszycie!

miszcz_kozery znacz zjawisko transwestytyzmu? Gdyby było jak Ty mówisz, to normalne by było, że facet idzie po ulicy w spódnicy, a że to legalne jak aborcja (wszyscy widzą, że jest, tylko nikt nie mówi o tym) to ludzie o tym nie wiedzą, bo nie widzą i udają, że tego niema :(

gość Jestem za prawami dla homoseksualistów, angażuje się w różne akcje i chciałabym by inni wiedzieli o moich poglądach, jak to pokazać? - A czemu chcesz się z tym obnosić? Czy normalni ludzie pokazują na siłę wszystkim swoje poglądy? Ludzie nie lubią homoseksualistów nie za to, że mają pociąg do tej samej płci, tylko za to że tym publicznie i na siłę wbrew innym epatują!

Ale kto ci zabrania być lesbijką? Nie ma takiego prawa, które zabrania tarmoszenia sie po bobrach dwu, trzem a nawet trzydziestu trzem kobietom.

Gość gość
Homoseksualiści mogą być wierzący, ale prawda jest taka że to katolicy najgłośniej krzyczą.

Gość gość
" A czemu chcesz się z tym obnosić? Czy normalni ludzie pokazują na siłę wszystkim swoje poglądy" Ale czemu miałaby tego nie pokazywać? To takie złe? Według mnie o tym powinno się rozmawiać. Ona nosząc te znaki pokazuje że homoseksualiści są i trzeba ich zauważyć, być może ktoś zacznie dzięki temu myśleć że coś faktycznie jest nie tak. A więc orientacja seksualna według cie bie świadczy o tym czy człowiek jest normalny?

Gość gość
brokeninsie i miszcz kozery dajecie się robić jak dzieci, prowokacja debilki. i to tania, bo moda na homo minęła już dawno. a lesbijkę, jak nie wiadomo co z nią zrobić, to można zatrudnić w niemieckim p***osie:D wielu facetów to jara :-P

Gość gość
ta wszystko co wam nie podpasuje to od razu prowokacja, spadam z tąd nie będę się kłócił z tłumokami (czyt. homofobami)

Gość gogolinek
brokeninsie i miszcz kozery dajecie się robić jak dzieci, prowokacja debilki. i to tania, bo moda na homo minęła już dawno. a lesbijkę, jak nie wiadomo co z nią zrobić, to można zatrudnić w niemieckim p***osiesmiech.gif wielu facetów to jara jezyk.gif-kolejny homofob, ale czego spodziewać się po kafeterii :o

Gość gość
dlaczego homofob? chce jej dać zatrudnienie zgodne z pasjami? czy nie o to walczy>]?

Ale o mi k***a nie pasuje?!?! Przeciez pisze że mi to zwisa i powiewa jak i z kim kto uprawia seks A że mam swoje zdanie na temat celu takich akcji to jż inna sprawa, nie mająca wiele wspólnego z lesbijkami i homoseksualistami

miszcz_kozery Ale o mi k***a nie pasuje?!?! Przeciez pisze że mi to zwisa i powiewa jak i z kim kto uprawia seks A że mam swoje zdanie na temat celu takich akcji to jż inna sprawa, nie mająca wiele wspólnego z lesbijkami i homoseksualistami # ale wielu by takich zabiło, niewiem w imię czego, może czystości rasy? :(

miszcz_kozery grzesław organizowanie demonstracji z powodu swojej paranoi nie przysporzy wam zwolenników i i tu się mylisz, bo transi jak cicho siedzą, to wam wydaje, że tacy nie istnieją, a homo, kiedy organiują parady, to wiadomo, że ich (ich, bo nie jestem gejem ) dużo i władze oraz społeczeństwo zacznie podchodzić poważnie do tematu homo :-)

Gość gość
Właśnie dzięki paradom równości ktoś może wreszcie ich zauważy.

miszcz_kozery Wybacz ale tego nie da sie traktować powaznie # to tylko tobie tak się zdaje, bo Cię nie dotyczy :-), ale dla nich to wielka rzecz :-)

Gość gość
Jak dla mnie osoba która się z nich śmieje jest p*****lnięta.