Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOMU TROJKAT ZRUJNOWAL ZWIAZEK

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o zwiazek,w ktorym byla milosc a niby milosc

Gość gość
a ty jakie stanowisko zajmujesz

Gość gość
bo ostatnio mialam´´przyjemnosc´´byc w trojkacie i pozostal mi jakis niesmak:Omysle nawet o rozstaniu

Gość gość
Podobno trojkaty tylko z obcymi lub przyjaciolmi, ale jako para.Napisz cos wiecej , czemu sie na to zdecydowalas?

Gość gość
**** ale NIE jako para

Gość gość
bo jako singielka bylam zawsze otwarta na wszelkie urozmaicenia ale sie naczytalam bzdur o zaufaniu i jesli takie zaufanie jest to jest trojkat to super pomysl i wogole.jednak potwierdzam,ze tylko dla ludzi wolnych,ktorych nie laczy uczucie.wiecej tego nie zrobie w nowym zwiazku,bo ten raczej nie przetrwa.

Gość gość
A to byla kolezanka czy obca osoba , bo rozumiem ze 2 k+1m?

Gość gość
obca i nadal mam ten widok przed oczami.nie bede umiala z tym zyc,na 99,9%odchodze

Gość gość
A on jak sie teraz zachowuje? Zmienil sie?

Gość gość
tez mu dziwnie,jakos nie widze w nim zachwytu po tamtej nocy ale ja mam ciagle to wszystko przed oczami i rozmowa nic tu nie pomoze.jakze sie pomylilam,ze moglo byc fajnie.

Gość gość
Juz kilka razy slyszalam ze po czyms takim zwiazki sie rozpadaja.Ludzie nie potrafia przejsc nsd tym do porzadku codziennego.Jak ktos sie decydujevto tylko jako singiel.A w trakcie tez bylo zle czy przyjemnie?

Gość gość
sporo wtedy wypilismy wiec inne mysli byly w glowie.teraz na trzezwo to mi sie rzygac chce.niech moj temat bedzie przestroga dla planujacych trojkata.

Co za głupie baby, gdzie są trójkąty tam nie ma związku, związek równa się dwoje, wspólne dzielenie intymności, życia. Gdy pojawia sie osoba trzecia to to już nei ejst związek dwojga, tylko luźny związek, czyli żaden związek.

Gość gość
Mnie nigdy nie pociagaly takie konfiguracje ale chetnie poczytam o waszych doswiadczeniach... Ja rowniez mysle, ze to dobre dla singli a nie para+1...

Gość gość
poprostu przejechalam sie na samej sobie,myslac ze jesli mam liberalne podejcie do spraw lozkowych to bedzie ok.mylilam sie.

Gość gość
Wlasnie co sie mysli kiedy widzisz jak posuwa inna?

Gość gość
nie bede opisywac szczegolow co robilismy.pytam czy komus trojkat rozwalil zwiazek i raczej takich postow oczekuje.

Gość gość
Ja juz slyszalam o podobnych przypadkach, z dwoch stron.Faceci tez sie nie moga pogodzic z tym i nie moga zapomniec kiedy jest dwoch facetow i kobieta.

Gość gość
Ale w trakcie jestes podniecona czy od poczatku czujesz wstret?

Gość gość
Znajomi zabawili sie tak.Raczej dwie pary wymieniły sie partnerkami I wiem ze jeden zwiazek rozwalił sie

Gość tak tak prawda
wogole to bzdura,ze seks mozna oddzielic od innych spraw.nigdy bym sobie nie pozwolila na dominacje w seksie,bo istnieje duze prawdopodobienstwo,ze facet sie za bardzo wczuje w role i przeniesie to na zycie.to samo mysle o trojkatach albo rozpieprzaja zwiazek albo ludzie chca wiecej i wiecej i robi sie z sypialni jeden wielki burdel.

Gość gość
No faceci chca powtorzyc.Slyszalam o przypadku , powtorzyli juz bez jego partnerki.

Gość gość
Autorko nie obrazaj sie , pytamy bo nie wiemy co mozna w trakcie czuc .Ale wiadomo ze nie jest to dla ciebie mily temat i nie chcesz wspominac.Kobiety pytaja z ciekawosci.

Gość gość
Autorko nie obrazaj sie , pytamy bo nie wiemy co mozna w trakcie czuc .Ale wiadomo ze nie jest to dla ciebie mily temat i nie chcesz wspominac.Kobiety pytaja z ciekawosci.

Gość gość
wiec uczucia sa takie,ze skoro moze to zrobic z inna to wlasciwie nie ma roznicy z kim to robi.cipka to cipka.tak sie mozna poczuc.

Gość gość
Na czym ten trojkat polegal?

Gość gość
Obojetnie czy jest to trojkat fizyczny czy emocjonalny, trojkat zawsze zniszczy zwiazek i bedzie zrodlem cierpienia. Nie wiem czemu ludzie sie na to nabieraja.

Gość gość
Bo dwoje to para , a troje tlum. Nie chcesz ratowac zwiazku? Zreszta o tym chyba nie da sie zapomniec.