Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiazeczka sanepidowska

Polecane posty

Gość gość

jak wyrobic i jakie są koszty ?

Gość gość
Idziesz do SENEPIDU bierzesz kartkę i probówkę, wypełniasz kartkę i probówkę, zanosisz do sanepidu płacisz w dniu oddania I probówki, idziesz z paragonem do okienka i tam cos wpisuje i daje ci 2 kartke i 2 probówkę, potem 3.... oddajesz 3 dni pod rząd, przy ostatniej wizycie babka mówi ci kiedy bedą wyniki.. kupujesz taka małą książeczkę w sklepie papierniczym, idziesz w dzien wyników (książeczkę o swoje dane uzupenniasz sam.a ) babka daje ci wyniki i wypelnia ze zrobiono

Gość gość
chyba 70 zł albo 100 zł coś kolo tego

Gość gość
Robiłam książeczkę w maju i zapłaciłam 123 zł . Czekałam około tygodnia na wyniki.

Gość gość
oo , to może zalezy w jakim miescie, ja na pewno zapłaciłam mniej

Gość gość
To zależy właśnie od miasta i cena i czas oczekiwania . W moim zad*piu 123 zł , a w większym mieście obok 115 zł .

Gość marta3333333333
w moim Sanepidzie ,podobnie...oddaje sie 3 probki gófna w ciagu 3 kolejnych dni...i wpis do ksiązczeki kosztuje az 90 zł...(zawsze bylo 80).Wyniki sa chyba po 10 dniach.... Natomiast kazdy lekarz rodzinny w mojej przychodni (jest 6 lekarzy) jest takze lekarzem medycyny pracy....i ma na drzwiach cennik ....i jest tam punkt wpis do ksiązeczki sanpidowskiej o braku przeciwskazan -30zł:) I moja siostra kiedyś pryz okazji wizyty zapytala o ten wpis...(myslala ze trzeba pokazac lekarzowi jakies wyniki badan kału)...A lekarka sie usmiechneła i podbiła jej tą ksiazeczkę od reki ,bez zadnych badan i BEZPLATNIE!!! :) MOIM ZDANIEM TO NIE MUSI BYC WLASNIE WPIS Z POWIATOWEJ STACJI SANEPUDOWSKIEJ....TYLKO BYLE JAKI LEKARZ MAJACY ZAKRES "MEDYCYNY PRACY"....CHYBA ta lekarka pracuje XX lat i wie co jest w jej zakresie prawda???:)