Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania1110

Przedłużanie paznokci metodą żelową oraz akrylową Częstochowa i okolice

Polecane posty

Witam. Nazywam się Ania i zajmuję się przedłużanie paznokci na formie oraz na tipsie. Serdecznie zapraszam. Posiadam certyfikat ukończenia kursu. Cena do uzgodnienia tel: 690-021-940

Gość gość
Hehehehe no nie wierze ,to znowu ty! Jaki ty milas nick poprzednio?Loreline czy jakos tak?Taka burze tu wywolalas.Tyle sie zlego dzialo a ty sie znowu oglaszasz.Ty chyba oszalalas albo naprawde masz nierowno pod sufitem.

Gość gość
Cæsh. Masz zdjecia swoich prac.Bo moze bylabym zainteresowana.

Gość gość
No to teraz sie zacznie :-).Jestem ciekawa kiedy reszta sie zleci.3 cytryny jest temat dla was,hehehehehe.

Gość gość
A co się działo?

Gość gość
Cyrki takie ze szok.Ta laska sie oglaszala ze robi paznokcie.Wysylala zdjecia swoich prac i sie okazalo ze wiele sie jeszcze musi nauczyc zanim bedzie mogla robic to zarobkowo.Jezeli sie wogole nauczy,bo talentu to dziewczna nie ma.Pare osob jej tym napisalo a ona po nich pojechala.No i sie zaczela brazilijska telenowela.Jechali sie tu i wyzywali.Potem utworzyla sie paczka jej przeciwniczek.Takie tu byly cyrki ze podobno donosy na policji na siebie skladali o zastraszanie i takie tam.Potem bylo pare osob ktore jej bronily.Zaczely sie ustalania adresow IP.Nawet wyplynely tu i imiona i nazwiska pewnych osob bioracyh udzial w tej aferze,hehehehe.Na koncu ta laska niby zostala przyjaciolka tych dziewczyn co ja tak styraly.Bo tamte styraly ja za mocno i obawiajac sie ze naprawde moga za to poniesc konsekwencje,jej przyjaciolki udawaly.Oj dzialo sie,a wesolo bylo ze hej.Ogolnie to tak-laska nie ma talentu do paznokci no i cos chyba z jej glowa jest nie tak, a tamte przesadzily w wyzywaniu jej i jechaniu po niej,no i zaczelo sie wyprawiac:-))))))))