Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jechać czy nie jechać

Polecane posty

Gość gość

jakiś czas temu poznałam w necie faceta, fajny, ciepły, sympatyczny, młodszy o 2 lata ode mnie, super nam się gada, ale ma trochę szybkie tempo. zaprosił mnie do siebie na parę dni, wstępnie się zgodziłam, bo bardzo chciałam jechać, ale zaczął rzucać strasznie nachalne aluzje co do seksu, pomimo tego, że jasno dałam do zrozumienia, że dla mnie to za szybko i nie wchodzę do łóżka facetom, z którymi przegadałam parę tygodni jedynie w internecie :o może zrobiłam błąd, bo raz byłam w stanie nietrzeźwym i byłam mocno napalona, więc trochę popłynęłam w rozmowie, ale nie dawałam mu żadnych aluzji, że się z nim prześpię, a do niego nic nie dociera i nadal gdzieś tam miejscami rzuca zdania np. o krzyczeniu w nocy :o dużo znajomości przez neta z facetami mam za sobą, dwóch z nich było moimi partnerami, ale jakoś czułam, że mamy jasność sytuacji na początku i na nic nie naciskali. pojechalibyście czy nie? może to głupie pytanie świadczące o tym, że sama jestem głupia, ale mój mózg niestety nie działa za dobrze, więc ciągle sobie gadam, że to tylko słowa, że on młody i rok bez kobiety to napalony, że coś tam. otwórzcie mi oczy zanim zrobię głupotę albo zrezygnuję i będę żałować :o

Gość gość
dodam że to tempo ma ze wszystkim. nazywa mnie swoim kotkiem, w żartach planuje nam wspólne życie, ciągle gada że chciałby wygrać w lotto to mógłby mnie utrzymać do końca życia, że kiedyś pewnie będzie chciał mieć ze mną dzieci, bo jestem najlepszą kobietą jaką w życiu spotkał, itp. osobiście odbieram to za miły komplement, ale nie wiem czy to nie czasem jakieś psychiczne teksty prześladowcy czy innego zaburzonego człowieka. co o tym sądzicie? :D

Gość gość
przecież facet jasno ci daje do zrozumienia ze chce sexu, jeśli się zdecydujesz jechać to dasz mu jasna odpowiedz

Gość gość
no może i racja, chyba to odwołam :o