Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy wy też macie problem z zaśnięciem? :) U mnie 38 tydz. ciąży. Problem mam od jakichs 2 tygodni... Masakra :( trochę sie juz przyzwyczaiłam, ale wcześniej miałam doła że wszyscy spią a ja na internecie siedze i ledwo patrze na oczy. Dziecko strasznie kopało - taki był powód. A teraz się po prostu przestawiłam i już nie zasnę wczesniej jak 2 w nocy :(

Gość gość
a ja mam taki problem , że nie mam czasu na sen. praca, dom dziecko czas dla męża i na hobby, wypady z koleżankami, chciałabym coś poczytać, obejrzeć albo bezmyślnie posiedzieć na kafe. i na sen już czasu nie starcza:P

Gość gość
Też nie mogłam spać, byłam niespokojna, jak już spałam sniły mi się koszmary albo budziłam się bo coś bolało czy po prostu niewygodnie było... I jeszcze ciągle teksty: "wyśpij się na zapas bo potem nie będziesz mogła"- moje niewysypianie się zaczęło się sporo przed porodem, a skończyło miesiąc po :P

No właśnie.. teraz mogę spać ale ciągle mi coś przeszkadza.. niewygoda, za ciepło za zimno... A po porodzie będzie odwrotnie, nie bedzie czasu na sen :) przewrotne to wszystko