Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiana w pracy

beznadziejna osobowosc

Polecane posty

Gość nielubiana w pracy

Pracowalam przez pol roku w Uk pewnej firmie, 3 miesiace na dniowkach i 3 miesiace na nockach. Na dniowkach bylo spoko, chodzilam do pracy bardzo chetnie, z entuzjazmem i bez stresu. Problemy zaczely sie, kiedy przeszlam na nocki, gdzie pracowali sami Polacy, jedna Angielska i 3 innych obcokrajowcow. Wszysycy Polacay mnie znienawidzili , bo poklocilam sie jedna z Polek, tzn wygarnelam jej wprost to, co mysle o niej i jej zachowaniu w stosunku do mnie. Zawsze tak mialam, ze nie obgadywalam za plecami tylko z problemem szlam prosto do osoby go powodujacej. Od tamtego czasu nikt ze mna nie rozmawial, zaczelo sie obgadywanie mojej osoby, dosc ostentacyjne zreszta. Myslalam, ze to wina mojego charakteru, bo jestem dosc specyficzna osoba. Zmienilam wiec prace i wiecie co? Znowu wszytsko jest spoko :) Uwielbiam ludzi z ktorymi pracuje i jestem przeszczesliwa. Apeluje zatem do wszytskich, ktorzy mecza sie w pracy. NIE WARTO:) Jak macie mozliwosc to ja zmiencie i miejcie wyrabane na falszywe mordy. AMEN

Gość gość
he he he do czasu aż, ktoś znów nie nadepnie na odcisk a Ty nie wygarniesz między oczy i będzie powtórka z rozrywki :D takie bezkompromisowe osoby tak mają

Gość nielubiana w pracy
Wiem, tyle, ze teraz jestem bogatsz w doswiadczenia i wiem jedno- zero rozmow na tematy prywatne i wyrabane na relacje miedzyludzkie. Tylko praca sie teraz liczy, nic wiecej. Wiem po prostu, ze musze uwazac i to wszytsko, ale tak jak napisalas/ napisales mam swiadomosc, ze moze to byc tlyko do czasu

Dlatego nie lubię tego jaka jestem w pracy :P Ogólnie nie warto zawracać sobie głowy osobami nieistotnymi dla naszego życia póki nam w drogę nie wejdą.

Gość nielubiana w pracy
i tak wlasnie robilam. Do czasu, kiedy laska, ktora miala romans z chlopakiem z pracy nie naklamala jego dziewczynie, ze to nie ona, ale ja mam z nim romans ;) Nie wytrzymalam ;)

Gość gość
beznadziejna osobowosc nie polega na tym ze nie udajesz ze jestes slepa glucha i niedorozwinieta :classic_cool:

Gość nielubiana w pracy
Problem w tym, ze przez to wszytsko obnizylo mi sie poczucie wlasnej wartosci i to strasznie, dlatego myslalam, ze mam beznadziejna osobowosc. Ale odzylam !!

Gość gość
Spotykamy zje... nych ludzi i myslimy ze to z nami jest cos nie tak.Za granica trudna znalezc przyjazn.Wszyscy sa nastawieni na kase.Jak im cos zalatwisz to jestes gosc a potem maja cie w d***e.

Gość gość
swiete slowa. Niestety to prawda