Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodszy mąż

Polecane posty

Gość Katrinau
No to jak jesteś ładna, fajna i ustawiona to nie powinnaś mieć z tym problemu :)

Gość Katrinau
jamatama To raczej nie zależy od wieku, jak facet lubi się k*****ić, to i tak zdradzi żonę, choćby była i 20 lat młodsza. Ile jest zdrad w związkach, gdzie żona jest kilka lat młodsza

Gość Elektronikełee
to ja, weź mnie, będę Cię kochał

Widzę, że na wszystko już masz gotową odpowiedź, ale jak już z góry zakładasz, ze trzy miesiace ci wystarczą, to już nawet nie chce mi się myśleć, co będzie dalej, owszem można wykonać część obowiązków w domu, ale czy ci na to dziecko pozwoli, bo z tym jest różnie, ale masz rację po co gdybać, bierz się za szukanie partnera na dobre i na złe, bo latka lecą , tylko mu nie wspominaj, że jesteś ustawiona, bo wiesz, ze dzisiaj dla takich facetów liczy się tylko kasa, ale życzę ci powodzenia

Gość gość
malwa58 - jedna moja koleżanka siedziała 6 miesięcy z dzieckiem w domu, druga 3, a trzecia poszła do pracy tydzień po porodzie i wystarczyło. Dzieci rozwijają się dobrze, są szczęśliwe i roześmiane. Też myślę, że jak facet ma tendencje do zdrady, to zdradzi, młodszą czy starszą, a ja jestem zadbana, nie mam ani jednej zmarszczki, jestem szczupła i naprawdę młodo wyglądam.

Gość Katrinau
Autorko dokładnie Można trafić na porządnego 25-latka i na puszczalskiego 45-latka, nie ma reguły, to czy facet jest porządny zależy od wychowania, charakteru, a nie od wieku.