Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach temat będzie

Płytka kobieta leci na wygląd sensownie myśląca na pieniądze i zaradność

Polecane posty

Gość O kobietach temat będzie

Lecenie na wygląd jest płytkie i puste, natomiast lecenie na pieniądze i zaradność to właśnie lecenie na charakter, upór, trzymanie ręki na pulsie, odpowiedzialność itp. Jak facet same do czegoś doszedł, choćby do własnej małej firmy budowlanej to świadczy właśnie o sile charakteru i umiejętności zaryzykowania. A kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa

Gość serduszko puka w rytmie
kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi.. btw - kocham plytkich facetow o waskich horyzontach lubiacych tarzac sie w kontenerach ze zbozem :p, :P, :P

Gość a kto sie tarza
w kontenerach ze zbozem?

Gość gość
trzeba zabezpieczać się przed kryzysem

Gość gość
lecenie na kase to materializm i nie wiem co ma pieniądz do zaradności? Można się urodzić w bogatej rodzinie i nic nie potrafić zrobić, można być bogatym bo potrafi się jedną czynność ale nic poza tym. Później takie kobiety mówią, że wszystko w domu muszą one same robić. Sensownie myśląca kobieta wie, że wygląd przeminie lub dopiero się ukaże a pieniądze są i za chwile może ich nie być no i może ona sama zarobić te pieniądze, wybierze ona mężczyznę/ chłopaka na, którego można liczyć, z podobnym systemem wartości.

Gość mglaoswicie
gdyby wszystkich postarzeć i zlikwidować środki płatnicze zostaniecie bez miłości a ja będę dalej kochać no i co? :-)

Gość gość
Jezeli kobieta leci na wyglad to zgadzam sie jest plytka i pusta :D! Natomiast ta co leci na pieniadze i zaradnosc to jest w pewien sposob nie madra a cwana i nazywa sie wtedy materialistka :D! W obu przypadkach widac ze kobiety kochaja za cos nie wbrew !

Gość gość
. Jak facet same do czegoś doszedł, choćby do własnej małej firmy budowlanej to świadczy właśnie o sile charakteru i umiejętności zaryzykowania. x x hahaha dlugo firme zalozyc? kupi taczke w Castoramie, wiertarke w Tesko i juz ma firme budowlna :D

Gość gość
bo kobiety nie kochają tylko wymagają. to mężczyźni kochają.

Faceci kochają za urode kobiety nie maja takiej szansy bo wiekszosc ogromna z was to brzydale ;)

Gość gość84
Ta, która poleci tylko na kasę to tępa materialistka. Ta, która poleci na zaradność to myśląca materialistka. Ta, która poleci na wygląd to kretynka. Ta, która poleci na tzw. chemię to tępa kretynka. Ta, która poleci tylko na charakter to najpewniej desperatka. Ta, która poleci na człowieka jako takiego, z jego fizycznością, sposobem bycia, charakterem, osiągnięciami, ze wszystkim wadami i zaletami itp. To Kobieta godna uwagi.

Gość pomarańczoowa
Skoro tak gadacie że żadna nie patrzy na kasę, to dlaczego nie żenicie się z biedakami? Na nich nawet nie spojrzycie, bo gorzej ubrani, bo tyle nie mają bo ich nie stać. A charaktery maja jak każdy inny człowiek. Taka prawda, leci się na kasę bo to natura, instynkt - kobieta wybiera silniejszego, tego który zapewni jej byt i bezpieczeństwo. Jesteśmy zwierzętami i zawsze byliśmy. POGÓDŹCIE SIĘ Z TYM. I także z tym, że facet zawsze będzie patrzył na figurę kobiety, na duże cycki, wielkie biodra. To także normalne i tak samo instynkt. Myją zakodowany, że kobiety bardziej rodne są bardziej atrakcyjne. Nie rozumiem po co tak temu wszystkiemu zaprzeczacie i się oburzacie. Nie jesteśmy super nadnaturalnymi istotami tylko zwykłymi wyrośniętymi małpami podczas ewolucji.

Gość gość
njunnujn Faceci kochają za urode kobiety nie maja takiej szansy bo wiekszosc ogromna z was to brzydale oczko.gif CZEGO NIE MOZESZ ZMIENIC, POKOCHAJ. Faceci kochają za urodę ? buahahaha Stopkę też masz psudofilozoficzną i błędną :) Trudno spotkać kobietę którą można pokochać ze względu na charakter i osobowość, rzadkość ale się trafiają, uroda to dodatek, a nie wyznacznik :) Jak kobiety nie można zmienić to trzeba ją zamienić na inny model, a nie pokochać :)

Gość pomarańczoowa
gość 84 czyli co? Kobieta musi lecieć na faceta "jako takiego" żeby była godna uwagi? Pewnie sam jesteś jako taki skoro tak piszesz. Jestem ciekawa czy ty bys wziął sobie taką dziewczynę np http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2011/04/dziewczyny-obrazki_640_33-427x480.jpg gdyby miała dobry charakter? czyli, że kobieta nie może patrzeć na umięśnionego zadbanego o siebie i zaradnego mężczyzny bo od razu będzie kretynką desperatką albo bóg wie co jeszcze? Zwykła zazdrość przez ciebie przemówiła.

Gość gość
Twój świat pomaranczowa nie musi być moim,jestem samowystarczalna ja lece tylko na piękno duszy i czułość dłoni i takie tam:-) lecisz na kasę Twoja sprawa małpeczko:-)

Gość gość
jak Twój facet straci nogę i stanie się bezużyteczny szybko polecisz za innym Twoja miłość to kłaki

Gość gość
jesli facet jest zaradny i kobieta takich ludbi to jest materialistkę? Ale wam sie we łbach w tych czasach poprzestawiało. Mogę sie załozyc ze zadnego zaradnego tu faceta nie ma który sie wypowiedział, tylko zazdrościcie takim. Wiadomo ze kobieta wybierze takiego bo co, ma sobie specjalnie brać jakąs mameje co mieszka jeszcze u matki i sam nie daje rady? Samiec powinien być samcem, a najlepiej samcem alfa i pomarańczowa też dobrze napisała wyżej.

Gość pomarańczoowa
dziekować 🖐️

Gość gość
czułość dłoni które mnie podniecają pomaranczowa,lecę na cos znaczy że mnie kręci to chyba nie za skomplikowane?

Gość pomarańczoowa
Nie musisz tutaj, ale odpowiedz sobie na moje pytanie ze zdjęciem wyżej ;) to tyle 🖐️

Gość gość
sorry dopiero teraz się zorientowałam co Ci dolega

Gość gość
pop*****lency tacy jak pomaranczowa i jej poplecznicy sa tworami tv gdzie na okroglo pokazuja ladnych zadbanych ludzi ! Zal sluchac tych wypocin twoich !

Gość gość84
pomarańczowa, widzę że nie zrozumiałaś albo nie przeczytałaś dokładnie. Zobacz, że w każdym zdaniu jest słowo : tylko. Moim zdaniem jeśli kobieta (czy facet, obojętnie) jest z kimś, bo...np (NP !)widzi w tym korzyść materialną a nie dlatego, że akurat z nim chce być to...nie jest godna uwagi. Chodzi o spojrzenie na całego człowieka a nie tylko na wygląd zewnętrzny, tylko charakter lub tylko jego majątek.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
" Ta, która poleci tylko na kasę to tępa materialistka. Ta, która poleci na zaradność to myśląca materialistka. Ta, która poleci na wygląd to kretynka. Ta, która poleci na tzw. chemię to tępa kretynka. Ta, która poleci tylko na charakter to najpewniej desperatka. Ta, która poleci na człowieka jako takiego, z jego fizycznością, sposobem bycia, charakterem, osiągnięciami, ze wszystkim wadami i zaletami itp. To Kobieta godna uwagi. " czytaj ta co poleci na przeciętniaka jest de best bo ja jestem przeciętny Jan Kowalski

Gość gość
albo szmata pusta albo leniwa materialistka ale dajecie wybór!

Gość pomarańczoowa
Dziekuję, za ocenianie bez wiedzy inteligentnym 🖐️ Pokolenie vivy to już nie moje lata :) No tak, ale wy piszecie, że jak kobieta sie zakocha w bogatszym to i tak juz obojene dla was czy go kocha czy nie, i tak bedzie materialistką 🖐️ Oh dzieciaczki, mam nadzieję, że kiedys dorośniecie umysłowo i zrozumiecie, że nie da się tak selekcjonowac ludzi jak wam sie wydaje ;)