Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomidorowka2013

Ekstremalne odchudzanie 6 tygodni ogromnych wyrzeczeń

Polecane posty

Gość Pomidorowka2013

Hej, Zaczynam ciężkie 6 tygodni ! Przez ten czas będę Piła tylko soki warzywne, wodę i herbaty ziołowe. Dodatkowo therm line forte przed treningami. Będę ćwiczyla dwa razy dziennie rano godzina biegu wolnym tempem, wieczorem treningi Ewy Chodakowskiej. Nie stosowalam podobnej diety wiec o wszystkim będę tutaj pisać jutro robię pierwsze badania krwi i tak co tydzień. Nie potepiajcie nie krytykujcie, jeżeli macie ochotę dołączcie ;) z każdym innym sposobem diety - cel mamy jeden, schudnąć ;) Pozdrawiam .

Gość gość
a ile masz do stracenia

Gość gość
Nie dasz rady, chodzi mi o ćwiczenia, po tej diecie będziesz osłabiona i będzie Ci zimno. Wymyśl mniej forsujące ćwiczenia. Pamiętaj o tym, by nie pić soków z marchewki, mają dużo cukrów. Grapefruit z owoców możesz jeść / pić

Gość gość
6 tygodni na takiej diecie nie dalabym rady , ja jestem na mz i chudne sobie powoli ale jem wszystko

Gość Pomidorowka2013
Mam do stracenia ponad 10 kg waze 72 przy wzroście 173. Dziękuje za wszystkie komentarze i zapraszam ;) a soki pije tylko z warzyw ;) co do ćwiczeń to zobaczę jak będę się czuła jeżeli złe to zmniejsze dawkę ;))

Gość Pomidorowka2013
Kulko a ile masz wzrostu ?? :) chcieć to moc zgadzam się !!!;) ja ostatnio usłyszałam wiele przykrości nt mojego wyglądu wiec chce i co najlepsze mogę to zmienić !!;) czy któraś z was przedłużala włosy bo ja bardzo bym chciała ale boje się efektu ;)

Gość Pomidorowka2013
Kulko a ile masz wzrostu ?? :) chcieć to moc zgadzam się !!!;) ja ostatnio usłyszałam wiele przykrości nt mojego wyglądu wiec chce i co najlepsze mogę to zmienić !!;) czy któraś z was przedłużala włosy bo ja bardzo bym chciała ale boje się efektu ;)

Gość gość
nie obraż sie ale po takiej w sumie 6tyg głodowce to ci wlosy zaczna wypadac a co po tej twojej ekstremalnej diecie? raczej na pewno jo-jo i a piać soczki? no ale twoje zdrowie!

Gość gość
10 kg to ja zrzucilam na diecie sb w 4 tygodnie jedzac 6 posilkow dziennie, zdrowo i bez jojo

Mam 166 cm i ostatnio usłyszam rowniez przeokropne rzeczy na swoj temat. Obiecalam sobie ze bede szczupła i slowa dotrzymam. :) nie przedłużam ;) mam swoje fajne. Może lepiej sie jakos fajnie obetnij. Nawet krótkie włosy ale wlasne sa dla mnie lepszym rozwiązaniem bo np znajoma jak przedłużala to wyszlo strasznie nienaturalnie i tego bym sie bala. Może spruboj tej diety co ja bo chudnie sie szybko a zeby uniknąć jojo wystarczyć stopniowo dokładac sobie kcal.

Gość gość
pomidorowka jak zobaczylam twoj nik to zachcialo mi sie zupy pomidorowej , :) ale nie che mi sie juz robic

Gość Pomidorowka2013
Od dzisiaj ;) jeżeli chodzi o sb to ja mimo czasu pieniędzy i chęci nie widziałam tak zaskakujących efektów jednak Tobie gratuluje ;) zastosuje dietę sokowa przez 6 tygodni pózniej zacznę wprowadzać pokarmy stałe mam nadzieje ze to pozbawi mnie efektu jo jo ;) kluska co Ty jesz ?;)

Gość gość
dziekuje , w sumie schudlam na sb 12, 5 kg w 8 tygodni,

Gość gość
Taka dieta to jest dobra na 1-2 dni po zatruciu albo przejedzeniu, a nie na rozsądne odchudzanie. Nie będziesz mieć siły, by normalnie funkcjonować, o ćwiczeniach nie wspominając. Efekt jojo murowany, prędzej czy później. Zresztą i tak nie wytrzymasz tych 6 tygodni.

Dzis tylko kefir 1 litr bo zaczelam od oczyszczenia ale tylko 1 dzień . Od jutra jem 500 kcal w miare możliwości malo wegli głównie chudy nabial i warzywa .Stosuje sie tez do zasad diety 8 godzin (od 10 do 18) i nie łącze białka i węglowodanow, takze pewnie schudne sporo. Bo NIGDY sie nie poddaję .:)

Gość gość
Jedna na samych płynach, druga na 500 kcal - równo was p**********o. Z takim podejściem nigdy nie schudniecie.

Gość Pomidorowka2013
Pijac odpowiednia ilośc płynów dostarczan kcal i wartości odżywczych na płynach jeszcze nikt nie umarł ludzie robią dłuższe głodówki i jest ok nie bądźcie tacy zasciankowi ;) nie dam rady to zjem coś tragedii nie będzie ! Przecież ćwicze i spalam dodatkowo. Nie przesadzajcie po diecie mz tez ludzie maja Jojo i jakoś nikt o tym nie pisze !

Pomidorowka ja ważyć sie chce co 2 tygodnie(większa motywacja) a Ty? Rozumiem co czujesz, bo sama chce szybko schudnac. Martwi mnie tylko czy będziesz w stanie normalnie funkcjonować . Na 500 kcal z tego co czytalam chudnie sie bardzo szybko i w miare ok sie czujesz .Nie krytykuje Cie ani nic z tych rzeczy, zrobisz jak uważaz ale ja wiem po sobie ze nie dalabym rady n samych plynach tak długo. Niemniej powodzenia :)

To prawda wiele osob robi glodowki dla zdrowia. A z kazdej diety z ktorej sie nie wychodzi jest jojo

Gość gość
Ja będę się ważyć w każdy poniedziałek ;) mnie motywuje najbardziej lustro i przykre słowa które otrzymałam cały czas siedzą mi w głowie a tak naprawdę odnośnie diety to ja wypijam ponad 2 litry soku dziennie i tj ponad 500 kcal nie jestem tez głodna a przyznan szczerze ja nie mam czasu na robienie jedzenia ani wymyslania pracuje 7 dni w tyg mam dwie szkoły wiec wychodzę o 7 wracam o 22 nie zawsze ale bardzo często dlatego to jest dla mnie wygodne rozwiazanie jeżeli się nie sprawdzi pomyśle nad innym ;)

Mnie tez to motywuje. Uslyszalam bardzo duzo okropnych rzeczy i wiem , ze kiedy schudne tym złośliwcom opadnie kopara .I tego sie nie moge doczekać! W miare mozliwosci postaram sie pisac codziennie o moim dążeniu do pięknej figury.:)

Gość Pomidorowka2013
Hej;) dzień pierwszy za mną ;) i ogłaszam żyje !!!;) a tak poważnie to jest dobrze ;-) jestem już po soku z cytryny z ciepła woda i jednym therm line forte. ;-) wieczorem idę na siłownię zrobić 2 godzinny trening aerobowy ;-) pozdrawiam wszystkich a wy jakie plany na dzisiaj macie ???;)))

Gość Pomidorowka2013
Hej;) dzień pierwszy za mną ;) i ogłaszam żyje !!!;) a tak poważnie to jest dobrze ;-) jestem już po soku z cytryny z ciepła woda i jednym therm line forte. ;-) wieczorem idę na siłownię zrobić 2 godzinny trening aerobowy ;-) pozdrawiam wszystkich a wy jakie plany na dzisiaj macie ???;)))