Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceta trzeba olewać

Polecane posty

Gość gość

by sie nami zainteresował?

Gość gość
no ale zabiegać chyba też nie można o niego za bardzo? bo powie że jakaś natarczywa, facet musi zdobywać

Gość gość
Ostatnio kobiety zdobywają, więc jak będziesz czekac az facet cie zauwazy to on moze juz byc zajety przez inną.

Gość gość
ostatnio jakaś typiara nak****a mi jakieś dziwne podteksty i myśli że na nią polecę, ale niestety jej to nie wyjdzie bo ją wyczaiłem i się możę z nią pobawię intelektualnie i zobaczę jaki jestem dobry w manipulacje intelektualne

Gość gość
hahah zajęty przez inną ...taaa na bank szczególnie że facetów w młodym wieku jest więcej niż kobiet to rzeczywiście zaraz będziecie pozajmowani wszyscy :D :D :D

Gość gość
ale fajnych, normalnych facetów jest jak na lekarstwo, reszta to jakieś dresy i bezmózgie koksy

Gość gość
Nie, jeśli tylko w ten sposób go przyciągniesz, to będzie znaczyć, że tak naprawdę nie jest Tobą zainteresowany. To będzie gra pomiędzy Tobą a jego ego - nic więcej. Gdy facet jest autentycznie zainteresowany, to będzie wokół Ciebie orbitował, aż dasz mu jakiś przyzwalający sygnał. Oczywiście trzeba zachować w tym równowagę. Nie można być Królową Lodu lub Kobietą Bluszczem, bo obie te postawy są odstręczające, ale uciekanie się do olewania jako sposobu na podryw jest manipulacją. A chciałabyś by ktoś Tobą tak manipulował?