Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna i zgorzkniala

Już odechciewa mi się o siebie dbać

Polecane posty

Gość gość
przeciez ta taryn manning nie jest brzydka nie wiem o co wam chodzi. rozpuscilaby wlosy to pewnie bardzo ladna

Gość gość
tym razem wkleilam inne zdjecia w podobnym wydaniu i na jednym mam wg tego tstu 20 lat a na drugim 56:-))) za to 2 razy wyszlo mipodobienstwo do tego ramona von cos tam. tak wogole to jakas sciema

bo pewnie kiepskiej jakości zdjęcie wysłałaś i szumy zostały zinterpretowane jako zmarszczki :P

nie wstydź się tylko podsyłaj :P niestety muszę uciekać :( także ocenie je pewnie dopiero jutro, ale i tak czekam niecierpliwie na zdjęcia :P

Gość gość
ja jak wysłałam zdjecie to nie rozpoznało twarzy w ogóle, miałam okulary i sie gapiłam nieco w dół, ale nie wierzcie w te programy, przeciez to głupota

Gość gość
Skonam... W ramach zabawy wkleiłam zdjęcie, wyszło mi, że jestem w 50% męska, w 50% kobieca... nic to myślę sobie... ale czytam dalej... wiek: 13 lat. A mam 3 razy więcej. To znaczy chyba, że dobrze się trzymam :p. I duże podobieństwo do Mia Kirsner... hmm.... z tym, że ona chociaż jest dokładnie w moim wieku :)

Gość gość
Mia Kirshner*

Gość gość
Wrzuciłam kilka moich fotek i raz mi wyszło, że mam 4 lata. Tak więc to bardzo wiarygodne źródło :)