Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna i zgorzkniala

Już odechciewa mi się o siebie dbać

Polecane posty

Po co się staram, jak efekt taki marny? Wstaję zwykle półtora godziny przed wyjściem i się starannie szykuję. Zawsze mam makijaż, układam włosy, dobieram ubiór do sylwetki.Poza tym trzymam dietę i jestem bardzo szczupła, dbam o cerę, staram się dbać o włosy... Ale rezultaty są słabe, mam wrażenie że i tak odstaję od tych ładnych dziewczyn. Nie mam też żadnego powodzenia u płci przeciwnej (i nie mówię tu o największych przystojniakach, jak to często tu wmawiacie ;) nie interesuje sie mną naprawdę nikt). Przez to czuję że zostanę starą panną. Nie zależy mi aż tak na posiadaniu faceta - ale brak powodzenia jest naprawdę frustrujący. To i poczucie bycia gorszą od innych dziewczyn sprawia że już nie chce mi się dbać o siebie. Bo po co? Może rzeczywiście przestanę, przynajmniej na tym zaoszczędzę, a kasę wydam na jedzenie dla kotów :(

Gość gość
Moze zmień fryzurę, zacznij inaczej się malować i przede wszystkim kup sobie jakies nowe extra perfumy.

Gość gościówa 26
a sama siebie lubisz?

Gość gość
daj nr telefonu i foto to pogadamy, moze mi sie spodobasz??;)

Gość gość
Dlaczego uważasz, ze jestes gorsza? Może można Ci jakoś pomóc. Z jakiego jesteś miasta?

Gość gość
przyczyna nie leży w twoim wyglądzie a w tym że jak to sama napisałaś jesteś smutna i zgorzkniała

Gość gość
Pewnie tylko ci sie tak wydaje. Na pocieszenie polecam wejdz na strone: www.pictriev.com/# Wrzuć swoją fotke i dowiesz sie do jakich znanych osob jestes podobna i na ile lat wyglądasz. Potem napisz co ci wyszło :)

A ja myślę że najzwyczajniej jeszcze nie spotkałaś tej właściwej ci osoby która wypatrzy ciebie z tłumu i bez makijażu czy pięknej fryzury.

Gość gość
Przecież na pierwszy rzut oka nie widać że jestem smutna i zgorzkniała... Wciskam "upload image" i nic się nie dzieje. Ale może to i lepiej, bałabym się poznać wynik ------- To moze otwórz w innej przeglądarce. W tym miejscu powinna być mozliwosc wklejenia swojej fotki.

Gość gość
A masz na tej fotce makijaż?

Gość gość
matko przeciez po wjsciu na te stronke mozna sie zdolowac. mi wyszlo ze w 63 procentach jestem typem meskim, mam 46 lat . w rzeczywistosci mam 10 mniej a i tak ludzie daja mi max 30stke. w 47 procentach jestem podobna do faceta Herman van Rompuy. nie wiem czy smiac sie z tego czy plakac.

Gość gość
wrzuciłam niezbyt ładną fotkę i wyszło mi, że jestem podobna do Kaczyńskiego :O

Gość gość
Zapodaj zdjęcie do oceny :)

Gość gość
wygląd to nie wszystko, obejrzyj sobie "kobiety pragną bardziej"

Gość gość
ile masz lat, ze się tak przejmujesz że jeszcze nie spotkałaś tego jedynego?

Nie wygladam jak plastikowa lala. A że gubię naturalność... to może i lepiej, bo z natury jestem naprawdę brzydka. Mam 26 lat i nie spotkałam ani tego jedynego, ani żadnego innego który zwróciłby na mnie uwagę.

Widzisz nie doceniasz siebie :) jak chodzisz umalowana ale smutna to nie przyciągniesz uśmiechem wzroku facetów.

ale są pozytywnie nastawione do życia a to widać. i nie mówię o szczerzeniu się ale o radosnym wyrazie twarzy.

Gość gość
Jestem tylko 3 lata młodsza i dopiero co poznałam swojego pierwszego faceta, też zwykle chodzę z niezbyt wesołą miną. Gdy się poznaliśmy akurat miałąm świetny humor i mój facet powiedział, że własnie to go do mnie przyciągnęło!

Nie wierz w te glupoty. Ja jestem dosc wesola dziewczyna i tak, kilkukrotnie mnie zaczepiono. "Nie susz tak tych zebow pasztecie" to bylo najmilsze co uslyszalam. Bez urody nikogo nie znajdziesz, chocbys byla najradosniejsza pod sloncem...