Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym objawia się nerwica żołądka

Polecane posty

Gość gość
ja ją mam ale nie chce mi się opisywac czym się objawia skoro Tobie nie chce się tego wyszukać w google a info tam od groma

Gość gość
wiem że jest ale osobiście uważam że każdy inaczej przechodzi różne choroby dlatego pytam a jeżeli nie chce ci się pisać to po prostu pewnie tego w ogóle nie masz

Gość gość
jeśli któraś/eś z nas tego nie ma to możesz być jedynie Ty skoro nie wiesz czym się objawia... każdy kto choruje zna objawy na wylot!

Gość gość
jeśli któraś/eś z nas tego nie ma to możesz być jedynie Ty skoro nie wiesz czym się objawia... każdy kto choruje zna objawy na wylot!

Gość gość
to dlaczego nie można sie tym podzielić bo nie rozumiem ja faktycznie nie mam ale u mojej bliskiej osoby jest jej podejrzenie także się normalnie pytam a nie ehh....

Gość gość
bo trudno to opisać... u mnie jest tak, że w okresach gdy mam więcej stresu, spotykają mnie nowe sytuacje, czymś się denerwuje to mój żołądek po prostu nie trawi większości pokarmów.... zwyczajnie leżą one w żołądku i się nie trawią, tak jakby żołądek był osłabiony czymś, mogę jeść wtedy tylko białe bułki, biszkopty, chrupki kukurydziane, wafle ryżowe...

Gość gość
a wymiotujesz przy tym ?? bo właśnie ta osoba ma podobnie ale to tylko w stresie bo jak jest normalny dzień to je wszystko i jest ok

Gość gość
ja jak czasem bardzo się czyś stresuje to boli mnie brzuch , mam biegunkę, nie wymiotuję ,ale tak to sie właśnie objawia :(

Gość gość
Nie, nie wymiotuje