Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterlycat

Denerwują mnie młode matki

Polecane posty

Gość butterlycat

Hej :) Mam pytanie - czy Wam na nerwy również działają młode matki i dzieci?

Gość gość
Mnie tez ale z wiekiem matek to nie ma wiele wspólnego. Mnie po prostu wkurza pewien typ

Gość butterlycat
Mnie nie chodzi o wiek matek. Młode w tym sensie że mają malutkie dzieci. Początkujące matki. A dzieci też Cię tak denerwują? Mnie wkurzają wszystkie bachory...

Gość gość
Założę się, że jesteś samotną frustratką przy kości.:classic_cool:

Gość butterlycat
przy kości tak, ale nie frustratką.

Gość gość
Mnie dzieci to zależy. Sama jestem matka i staram sie nie byc wlasnie taka jakie krytykuje i które mnie wkurzają.

Gość butterlycat
Hahahaha :D nie zgadłeś :D 48 kilo, 162 cm wzrostu

Gość butterlycat
Podszywie, odczep się

Gość gość
Mnie jasnista strzela,gdy np.w sklepie dzieciak rozrabia jak krolik w kapuscie,zrzuca towar z polek,wrzeszczy,a mamusia kompletnie oderwana od rzeczywistosci klepie przez telefon.

Gość butterlycat
Ja dzieci ogólnie nie lubię. A wkurzają mnie matki, bo myślą że ich dzieciak to cały świat i oczekują że każdy się będzie nim zachwycał. Straciłam przyjaciółkę własnie przez jej bachora - wcześniej chodziłyśmy razem na fitness, na basen, na imprezy, miałyśmy razem studiować, ale ona na studia już nie poszła, bo musiała rodzić i teraz głupia wychowuje zamiast dbać o siebie

Gość gość
Jedzie taka ulica z wozkiem i nie przesunie sie chocby o milimetr..:( Kiedys w aptece stalam w kolejce a synus mamusi rozrabial,wrzeszczal a mamusia zdziwiona na mnie zerkala,ze nie podziwiam jej dziecka... Takie matki naprawde mysla,ze ich dziecmi wszyscy sie beda zachwycac :(

Gość Shawshank
straciłaś przyjaciółke bo nie może chodzic z tobą na imprezy? wybacz,ale to ty jesteś głupia. Dla niej są teraz ważniejsze sprawy niż trzęsienie tyłkiem na dyskotekach i jako przyjaciólka powinnaś to rozumieć.

Gość gość
a mnie denerwuja glupi ludzie dzieci sa 1000 razy lepsze od was nie sa wredne, szydercze i zaklamane ps sama nie mam dziecka

Gość gość
ostatnio ide se na zakupy do polo i co słysze ??---- jakas 5-6 letnia g****ara gada --- jest afera jest afera stoi i cie mierzy. myslałam ze jej z buta pocisne.

Gość Shawshank
Do autorki tematu: sama byłas dzieckiem. A może..... bachorem?

Gość gość
"Ja dzieci ogólnie nie lubię. A wkurzają mnie matki, bo myślą że ich dzieciak to cały świat i oczekują że każdy się będzie nim zachwycał. Straciłam przyjaciółkę własnie przez jej bachora - wcześniej chodziłyśmy razem na fitness, na basen, na imprezy, miałyśmy razem studiować, ale ona na studia już nie poszła, bo musiała rodzić i teraz głupia wychowuje zamiast dbać o siebie" o I ty poszłaś na studia????......buhahahahahahaaaaa...nie wierzę:D:D.....taaa....jakie studia taka yntelygencja:)

Gość gość
o jezu ludzie znowu połowa z was nie zrozumiała tematu ani autorki zamim zaczniecie na nia jechac spróbujcie pomyslec CO MA NA MYSLI . chodzi tu o rozwrzeszczone dzieciary i ich tepe matki które nie widza swiata poza nimi. a nie o grzeczne dzieci.

Gość Shawshank
Ale kazda matka (no prawie) nie widzi świata poza swoim dzieciakiem.

Gość gość
ty wyżej przeczytaj co ona napisała..."straciłam przyjaciółkę przez jej bachora".......no,i to by było na tyle:D

Gość gość
shawshank ok zgadzam sie ale kazda matka powinna umiec wychowac swoje dziecko tak czy nie ?????? sama mam brojnego 3 latka w domu ale nie wyobrazam sobie zeby mógł robic co mu sie podoba gdzie chce. troche dyscypliny.

Gość Shawshank
W tej kwestii zgoda.

Gość butterlycat
Straciłam przyjaciółkę, bo nie ma w ogóle czasu na nic tylko dla dziecka. Poza tym z czego ona jest taka dumna? Że ma dzieciaka w wieku 20 lat?

odnoszę wrażenie, że pisze to osoba, która nie może ułożyć sobie życia i po części zazdrościła swojej przyjaciółce... :) Jak można rozwalić swoją przyjaźń tylko dlatego, że ktoś zajmuje się swoim dzieckiem?! To logiczne, że nie ma już tyle czasu co i wtedy... To się wręcz powinno podziwiać, że woli swoje dziecko od fitness!!! Ile Ty dziewczyno masz lat.. bo po tym co tu piszesz powiedziałabym, że jesteś niedojrzałą dziewczynką pomimo pewnego wieku (pewnie studenckiego).

Gość gość
Mnie tez denerwuja niektore mlode matki. Ostatnio lecialam samolotem. Przede mna siedziala mamuska z takim na oko dwulatkiem. Ten dwulagek stanal na siedzeniu I zaczal sie do mnie usmiechac I zagladac przez siedzenie. Ok. W pierwszym momencie usmiechnelam sie zyczliwie. I to byl blad. Od tego czasu dzieciak zaczepial mnie caly czas. A mamusia zachwycona. W koncu po chyba setnym akuku dzieciaka sprobowalam grzecznie powoedziec mamusi ze moze juz wystraczy. Jej spojrzenie , jakby mnie chciala zabic.

Gość gość
Mam zupełnie tak samo. Rozumiem że rodzicielstwo to piękna rzecz i każda matka kocha swoje dziecko... Ale obnoszenie się że to właśnie JEJ jest najcudowniejszei najpiękniejsze jest denerwujące. Wokół mnie jest dużo matek i dużo małych dzieci, ale każde, jako dla osoby obcej, jest zwyczajne i zupełnie przeciętne. Więc jak widzę jak znajomi wrzucają zdjęcia np na fb.. pierwsza kupka, ząbek, wlosek, spacer z mamą, tatą, pieskiem, dziadziem... żal!!!!! Obym ja tak nigdy nie zglupiala i nie przytlaczala innym swoim NATURALNYM macierzyństwem

Gość gość
Same młode matki nie, ale podejście niektorych z nich, że dlatego że zostały matkami należy im się jakiś szczegolny szacunek i jakie to w ogole jest dla nich poswiecenie i ze kazdy powinien im pomagac i wspolczuc, ze np. one nie mogą się wyszaleć za mlodu tylko opiekować sie dzieckiem i ogolnie sa takie biedne. A to byl tylko i wylacznie ich wybor bo moglby sie zabezpieczac, są tabletki anty w koncu albo gumki. Tak samo moja siostra zostala mloda matka i mi zarzucala, ze ja mam mnostwo wolnego czasu i sie bawie, a jej nie pomagam przy dziecku. Nie pomagałam jej za bardzo, bo to ona sobie zmarnowała młodość, a ja mam swoją i kazdy odpowiada za swoje zycie. takze nie mialam skrupułów wyjsc do znajomych czy na impreze kiedy ona chciala mnie wykorzystac przy pilonowaniu jej dziecka

Gość gość
A ona uwazała, ze powinnam jej pomagac bo ona jest zmeczona i jak ja smiem się bawic i cieszyc zyciem kiedy ona ciagle zajmuje sie dzieckiem. Sorry, ja bralam tabletki anty. Za to mnie nienawidzi, ze ja moge sia bawic i korzystac z mlodosci, a ona nie, tyle ze ja myslam jak uprawialam seks i bralam pigulki takze nie obchodzi mnie jej dziecko

Gość gość
19.43, 19.45. To co twoja siostra robila, to zwykle chamstwo, buractwo, beszczelnosc i glupota. To tak jak ja wzielabym kredyt na mieszkanie i kazala rodzenstwu go splacac razem ze mna, bo mi ciezko, i jak oni maja czelnosc swoje zarobione pieniadze wydawac na swoje zycie i przyjemnosci zamiast mi pomoc splacac kredyt. Boze co za idiotka z tej siostry. Wspolczuje. I mowie ci to ja, matka dwoch synow, ktora kocha ich ponad zycie, ale wiem, ze to dla mnie sa cudem a dla swiata juz, i jesli to moje dzieci to MOJ OBOWIAZEK a nie otoczenia.

Kiedyś jak byłem na zakupach w biedronce, to była taka młoda matka z dwoma córeczkami z tym że córeczki już takie 6-7 jednoletnie no i te dziewczynki rozrabiają a młoda mam się drze jedna dziewczynka chciała żeby mama coś jej kupiła a matka że nie a ta do niej tekstem kup mi to d***** ta matka wkurw klękła złapała ta córeczka i zaczęła ją szarpać krzycząc co powiedziałaś co powiedziała a ta mała zaczyna płakać i drzeć morda d***** szmata suka, zaraz ta druga nadbiegła i zaczęła n*******lać z otwartych rączek matke krzycząc słyszysz d******* jesteś d***** suka szmata :D

Gość gość
to niemożliwe,chyba ze ich ojciec tak robi przy nich,ale i tak nie wierze,znazyloby ze gowniary sa coraz gorsze