Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta33333

kazdy temat taki sam

Polecane posty

Gość kobieta33333

co z wami ludzie ??? co drugi tutaj to zakompleksiony prawiczek albo zakompleksiona dziewica? co trzeci niezadowolony z wygladu, co druga narzeka, ale oczywiscie wszyscy czuja sie wyjatkowi i oczytani. co trzecia pyta 'czemu tamta ma a ja nie', jakby swiat sie na tym konczyl ze ona czegos nie ma. ja p*****le, dziewczyny po 20 roku zycia wylewaja swoje zale ze nikt ich nie chce, a siedza na kafe 12 godzin dziennie zamiast wyjsc do ludzi. a co druga to slaba, niepewna siebie kobieta ktora zyje w zwiazku z chamem ktorego utrzymuje, a ktory ja upokarza i nia manipuluje, a ona glupia sie tutaj pyta jak go zmienic i co ona robi zle. co drugi facet to sfrustrowany samotnik ktory raz beczy ze zadna go nie chce, a innym razem wyzywa wszystkie laski od szmat. no z takim nastawieniem do kobiet to sie nie dziwie. i czemu co drugi temat to porownywanie penisow, ze tamta woli czarnego a ta bialego, co to kogo obchodzi, i jak mozna upasc tak nisko zeby milosc i zwiazki sprowadzac do seksu i rozmiarow i koloru? przestancie traktowac mezczyzn przedmiotowo. i jeszcze jedno: jesli spalas z czarnym czy z arabem czy hindusem (tak, wiemy, ten twoj jest wyjatkowy i inny niz wszyscy), to nie jest zaden powod do dumy i nie jestes lepsza od innych. to twoj wybor i ty poniesiesz konsekwencje. miej troche klasy i dziel sie takimi informacjami z cala polska.

Gość Igor never_ly
do jakich ludzi? czlowiek - to dzis brzmi dumnie? :p, :P, :P