Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka Róża

Samotność naprzeciw wszystkiemu

Polecane posty

Gość Różyczka Róża

Choć niczego mi nie brakuje, jestem sama. Wystarczy że się szanuję i już wszyscy odpadają w przedbiegach. Kiedyś było inaczej, a teraz jest odwrotnie. I mam tego dość

Gość gość
Ile masz lat?

Gość kelner z Rewala
alez dziewcze w czym problem? chcialabys miec faceta zlamanego huja ktory by cie przegral w karty?

Gość Różyczka Róża
27, więc...

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji tyle, że jestem mężczyzną. Kobiety nie chcą szanujących się, porządnych mężczyzn :(

Gość Różyczka Róża
kelner- właśnie o to chodzi, że jestem sama bo odrzucam tych właśnie tępoli; problem w tym że normalnych brak

Gość Różyczka Róża
no widzisz, to mój wybór że jestem sama, ale co to za wybór jak skreślam tych puszczalskich? To norma, a nie żadne osiągnięcie

Gość gość
Więc dzieckiem już nie jesteś. Tylko dziewczyną z zasadami. Znajdziesz swojego, zobaczysz.

Gość Różyczka Róża
Jeszcze 20 lat temu dziewczyna- dziecko z brzuchem to był wstyd, dziś norma; pocałunek skradziony dziewczynie w miejscu publicznym- wstyd, dziś wychodzi się z paskami od stringów na biodrach i NIKOGO to nie zawstydza; gdy facet przeklnął wśród kobiety- wstyd, dziś również wstyd, ale dla chłopaka, bo dziewczyny przeklinają. Chyba się cofnę w czasie

Gość gość
Fajnie, że taka konserwatywna jesteś. ;-) I wcale nie musisz upodabniać się do tej hołoty. Bądź sobą! Wybierz Pepsi! ;-)

Gość Różyczka Róża
gość- nieprawda, nie znajdę. Nawet jeśli któremuś się odwidzi zabawianie na lewo i prawo i zechce `porządną` to ja już i tak nawet nie spojrzę na takiego, bo już jest za bardzo używany. Bez szans na taki unikat. Ale ok, pomarudziłam, tyle mojego, dzięki za odp;)

Gość Różyczka Róża
Pepsi mówisz? w sumie jak szaleństwo w weekend, to szaleństwo, piję!!!;)

Gość gość
Konserwatystka - pesymistka jesteś! ;-) Co dla kogo przeznaczone, to na drodze rozkraczone. ;-)

Gość gość
haa... co to znaczy nie szanowałam siebie? rozwin

Gość gość
w dzisiejszych czasach 20 ma marne szanse na porządnego, a co dopiero 27 latka :/

Gość Różyczka Róża
Nie szanująca siebie osoba: przede wszystkim chodzi do łóżka z osobami, które nie kocha; nie szanuje swojego ciała, pokazując wszystkim to, co powinno być pokazane tylko ukochanej osobie; ma gdzieś własnych rodziców; pije i inne takie brudy; nie żyje w zgodzie z zasadami godnymi człowieka (tak ogólnikowo:P)

Gość gość
takie jest życie że k u r wy mają zawsze lepiej i nie zmienisz tego choćby nie wiem co robić mężczyzna zanim się zaakceptuje i pełni musi najpierw poużywać Cię i wtedy zorientuje się czy aby się nadajesz na partnerkę ...

Gość Różyczka Róża
`nie szanowałam siebie`- oj, chyba coś nie tak drogi gościu zrozumiałeś, absolutnie nie odnosi się to zdanie do mnie

Gość Różyczka Róża
używa się ewentualnie maggi do zupy, a nie kobietę. I widzisz- z takim przekonaniem jak ktoś ma tak w głowie, dla mnie już jest skreślony, ponieważ normalny facet nigdy nie miałby takich myśli

Gość gość
Kreujesz się na świętą i nieskalaną?

Gość gość
0/10 ktoś chyba żle przeszedl różyczkę i na głowe siadlo kiepskie prowo porzuconego frajera

Gość Różyczka Róża
No właśnie nie kreuję się, tak naprawdę uważam i robię..ale Twoja reakcja nie jest dla mnie zaskoczeniem, bo każdy tak mi nie wierzy jak mnie pozna. A po poznaniu wie, że naprawdę tego szukam i sama taka jestem

Gość Różyczka Róża
O kurcze..skoro moje poglądy są uważane za prowo, to rzeczywiście nie mam co liczyć na szanującego się faceta! Już nie zabijajcie mi mojej wiary ze może ktoś, kiedyś..dzięki:/

Gość gość
Ale nie masz wrażenia, że zbyt łatwo skreślasz ludzi? Osądzasz zbyt pochopnie. I dlatego jesteś samotna...

Gość Różyczka Róża
Tak, zbyt łatwe skreślanie- masz rację. Ale ludzi nie skreślam, tylko w sensie `kandydatów` na facetów. Lecz wymagań nie obniżę, bo niby czemu? Sama mam do zaoferowania wiele, więc mam obniżać tylko dlatego żeby z kimś być? Nie mogę, za bardzo się szanuję, żeby być z chłopakiem który np. bzykał kogoś po 2 tyg.znajomości

Gość amazing_brillant_excellent_
Ja już nic nie rozumiem z tego ścieku, steku... wychodze

Gość Różyczka Róża
amazing- masz rację, jak coś jest za trudne, to lepiej się nie podejmować, pa:)

Gość gość
A jakby bzykał po 3 tygodniach? ;-)

Wystraszyłaś wszystkich kandydatów Różyczko...

Gość Różyczka Róża
O to właśnie chodzi- tu jak w moim realnym życiu. I bardzo dobrze, bo moje wymagania to rewelacyjne sito, dzięki któremu nie będę z byle kim:)