Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzka rasa jest okrutna

Niemowle pocięte nożem Dwuletni chłopiec pobity

Polecane posty

Gość ludzka rasa jest okrutna

Co z tym światem do licha, co z tymi ludźmi??!! Niech sami nawzajem się powybijają będzie spokój. Jak bardzo trzeba być skrzywionym, by tak skrzywdzić najbardziej niewinną, bezbronną istotę?!

Gość zatkna synowa
Tak, też się zastanawiam co z tymi ludźmi się dzieje. Żeby własnego potomka, krew z krwi - pobić, pociąć, zabić...

Gość gość
ja myśle ze to są nienormalne reakcje chorych psychicznie ludzi, kiedyś słyszałam taką historię że chora na schizofrenie matka wyciągałą plomby z zembów dziecku bo to niby był podsłuch, albo inna kazała godzinami tańczyć jak nie to biła jakieś tańce rytualne że niby odganiają złe duchy, niestety w naszym społeczeństwie nie chroni się dzieci opieka społeczna i inne ogr są słabo zorganizowane i małoskuteczne dlatego może tyle tragedii, tylko pytanie czemu nie reaguje otoczenie, przecież dzieci płaczą jak się dzieje krzywda i czasem po sąsiedzku warto by było się tym zainteresować, kosztem własnej wygody

Gość gość
Gdy bachor z rozmysłem rozgniata mrówkę kamieniem a starszy pastwi się nad schwytanym kotem, to wszyscy mówią że to chodzi tylko o zwierzę. A to właśnie początek. Tak wychowujemy dzieci, tacy wyrastają dorośli. Okrucieństwo, bezmyślność, ograniczane tylko normami społecznymi i prawem, to nasza cecha gatunkowa.

Gość gość
Gdyby się interesowały? Przedszkola, urzędu, spółdzielni, sądu nie interesuje że latam z obłędem w oczach bo nie mam pracy, że nie mam co z dzieciakiem zrobić i muszę rezygnować ze zleceń bo zachorowało, że krzyczę, płaczę a dziecko zastraszone. Chyba się muszę podpalić pod urzędem, sądem, może spółdzielnią, tyle że nie mogę w trzech miejscach naraz. NIE MAM PRACY, NIE MAM CO ZROBIĆ Z DZIECKIEM, DESPERACJĘ ROZUMIEM. A, ostatnio w aptece wydałam 60 złotych na leki dla dziecka i żyję za pożyczone.

Gość gość
a co powiecie o zaglodzonym na smierc 4 latku ktory zostal znalezioy w swoim lozeczku dopiero po 2 latach? to teraz now temat w Anglii, ja myslalam ze wszytsko juz bylo ale czegos takigo chyba jeszcze nie. To biedne dziecko z glodu zjadalo wlasne odchody a zaglodzila go wlasna matka. Nikt sie nim nie zainteresowal a on umieral w agonii...masakra