magda2207 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Witajcie kobietki:) jestem tu nowa dziś biorę dopiero drugą tabletkę fakt nie mam apetytu ,suchość w ustach i meega pauera .....:) tak bardzo chciałabym zrzucić te zbędne kilogramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 a jakie ty te tabletki bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 no wlasnie jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Wrzesień 23, 2013 zapewne Adipex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitkakitka Napisano Wrzesień 23, 2013 zażywałam to, ale strasznie mnie to zmaltretowało psychicznie, chyba wolę więcej ćwiczyć po prostu i brać tylko coś na spalanie tłuszczu, od 3 tyg. mam figurę extraslim,fajnie działa,jestem smuklejsza. wolę wysiłek i ćwiczenia niż zmiany nastroju, efekt jojo i latanie jak królik duracela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alowi 0 Napisano Wrzesień 28, 2013 Adipex retard 15 mg. Lek jest oryginalny z Czech (mieszkam niedaleko granicy). Wysyłka ze sprawdzeniem zawartości. Kontakt: alowi@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach