Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkoojaa

jaki mieć do niego stosunek

Polecane posty

Gość tylkoojaa

Najpierw 5 miesięcy fajnego kolegowania się wspólnych imprez wspolna praca, później pół roku przyjaźni bardzo bliskiej relacji sypiania ze sobą wszystko o sobie wiedzielismy ale on nie chciał związku chciałam zakonczysz znajomość wtedy pokazywał jak jestem dla niego ważna itd że najważniejsza osoba jestem w jego życiu itd w końcu związek z jego inicjatywy 3 miesiące bardzo się zmienił na plus raz wyszła afera i stwierdził że coś w nim pękło, że nie chce być że mną...od razu znalazł sobie inna...ja długo walczylam o nasza znajomość ale on nie chcial...najgorsze to że pracujemy razem...były momenty tajnych dni w pracy ale generalnie przyjęłam olewczy stosunek chociaż bardzo mnie to boli... nie wiem jak mam się zachować w stosunku do niego bo mnie bardzo skrzywdził... ale przyjelam postawę że zwracam się do niego jak już muszę i tylko część... a niedligo ma urodziny ale stwierdziłam że mu życzeń nawet nie złoże..

Gość tylkoojaa
Jakbyscie się zachowywali na moim miejscu?

Gość gość
odpowiadam: oralny! :D

Gość gość
najlepiej płciowy

Gość gość
zachowaj się przyzwoicie

Gość tylkoojaa
Jak rozumiec przyzwoicie w tej sytuacji?

Gość gość
radzę totalnie go olać, nie pokazuj tego, że ci go brakuje. Po takim czymś nie mówiłabym nawet "cześć"

Gość tylkoojaa
Ten etap nie mówienia czesc też miałam ale jak przychodzę fo pracy i mówi czesc i moje imię to odpowiadam ale na ogólne czesc nie.. nawet nie patrzę w jego kierunku naprawdę będę i chce go całkowicie olewac chociaż miałam chwilę słabości i jakieś smsy...

Gość gość
skoro ma inną to widocznie mu na tobie nie zależy. Szkoda czasu na zawracanie sobie nim głowy. Fajnie jakby zobaczył cię z kimś. Najgorsze co możesz zrobić to użalać się nad sobą

Gość tylkoojaa
Wiem juz za dlugo sie nad soba uzalalam...i pokazywalam to jemu... wiadomo, ze nigdy mu na mnie tak naprawde nie zalezalo skoro z dnia na dzien przestalo... nie powinnam miec serca dla niego po tym co zrobil i nawet w pracy bede go maksymalnie olewac wystraczajaco bolesne jest dla mnie to, ze pracujemy razen...

Gość gość
Gówno mu pękło we łbie i sraka rozprzestrzeniła się po całym jego mózgu, dlatego jest takim debilem.

Gość tylkoojaa
Wiem juz za dlugo sie nad soba uzalalam...i pokazywalam to jemu... wiadomo, ze nigdy mu na mnie tak naprawde nie zalezalo skoro z dnia na dzien przestalo... nie powinnam miec serca dla niego po tym co zrobil i nawet w pracy bede go maksymalnie olewac wystraczajaco bolesne jest dla mnie to, ze pracujemy razen...

Gość gość
olej śmiecia i głowa do góry :)

Gość tylkoojaa
Wiem tak bede zero zyczen na urodziny, zdawko czesc jak juz zwroci sie bezposrednio do mnie i tyle...

Gość gość
Nosz k***a ale wy jesteście bezdennie głupie, dajecie rady żeby olać śmiecia ale żadna nie zapytała o tą aferę, tępe rury, a może tylkoojaa zaliczyła 5 facetów na raz i ten śmieć ją na tym nakrył... i kto w tej sytuacji jest śmieciem, kto daje debilne rady? :-)

Gość tylkoojaa
To ty kochanie? Przepraszam, pogubiłam się, nie wiem dlaczego z nimi to zrobiłam :-(

Gość tylkoojaa
Wyzej podszyw... nie nigdy sie nie zdradzilismy pokoliclismy die niewiadomo o co... wyzzla glupia sytuacja ale nie zdrada

Gość tylkoojaa
sama jesteś podszywem, właśnie że to zrobiłam :-O Walczę sama ze sobą, czyżbym miała rozdwojenie jaźni... ja chyba zwariuję! 😭

Gość tylkoojaa
Zawsze sie znajda ludzie ktorym sie nudzi i wymyslaja glupie podszywy

Gość tylkoojaa
Wypowie sie ktos jeszcze?

Gość tylkoojaa
Po tym wszystkim chyba nir zaufam zadnemu mezczyznie...

Gość tylkoojaa
Najgorsze, ze ciagle o nim mysle....chociaz uciekam od tych mysli..a tak mi go brakuje...

Gość gość
olewaj go, traktuj go obojętnie, nie pisz, nie dzwoń. Najgorsze są 3 lub 4 pierwsze miesiące rozstania, potem jest już lepiej :-) Osoba, która Kocha to nie zostawia!!!

Gość gość
staram sie ale tak mi go brakuje..

Gość tylkoojaa
wiem,że mnie nie kochal nie zalezalo mu, skoro z dnia na dzien zmienil zdanie i znalazl sobie inna...ale to jest przykre jak widzialam jak ktos sie dla mnie zmienia na lepsze, stara, widzialam to w jego oczach widzieli to inni, a nagle bez wiekszego powodu, poza klotnia i glupia sytuacja mowi, ze nic nie czuje i wszystko peka cale starania, wszystko cala ja, ktora mu oddalam przez rok wszystkie swoje mysli

Gość gość
tak bywa i ja cos wiem na ten temat.

Gość tylkoojaa
wiem o tym, ludzie sie rozstaja po latach zycia, ale taki zawod zawsze boli

Gość gość
boli tych, którzy kochali prawdziwie. Po wszystkich swoich związkach nie mam ochoty na dalsze zwiazki

Gość tylkoojaa
ja to samo...z jednej strony chcialabym sie do kogos przytulic z drugiej nie bede umiala zaufac...