Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag by ich trafiłł

jezu jezu i co ja mam teraz robić dziecko mi choruje

Polecane posty

wiem to jest bardziej moja wina... bo powinnam o recepcie pomyśleć w piątek. moje dziecko ma 2 lata i choruje na szkarlatynę w poniedziałek dostała 1 szą dawkę antybiotyku i dzisiaj antybiotyk mi się skończy. do lekarza mogę być umówiona po 14 jutro albo i nie... nasza rodzinna ma urlop szukam wszędzi lekarzy prywatni ejutro przed południem ale wszytko zajete albo po południu podobno tą chorobę powinno sie leczyć od 10 do 14 dni a córka brała antybiotyk tylko 6 dni ! jutro jest jeden lekarz w lux medzie co przyjmuje od 7.30 i wszystko zajętę ale będzie dzwonić błagać. w aptece kupiłabym antybiotyk bez problemu ale nie wiem jaki czy taki sam czy inny ? boże no co ja mam robić dzwoniłąm na pogotowie to mi recepty nie wypiszą

Gość gość
A lekarz dyżurny??

Gość gość
kiedy mi pediatra przepisala za malo dawek w zastrzykach dla syna, to lekarz na pogotowiu, choc niechetnie, przepisal kilka dawek wiecej

Gość gość
Ale istnieje też coś takiego jak lekaż dyżurny który przyjmuje po godz. 18 oraz całodobowo w soboty i niedziele. Poszukaj u siebie w mieście.

Gość gość
Skad jestes?

Gość gość
Pytaj na lokalnym forum, czasem ludzie mają niewykupione recepty, Ja teraz mam jedną na antybiotyk oraz jeden, inny, antybiotyk nierozpakowany.

lekarz dyżurny ? macie na myśli oddział dziecięcy ? bo ja dzwoniłam właśnie na oddział i mi odmówiono bo oni nie są od tego

ja jak bym poszła do apteki to bym na pewno uprosiła i dali by mi antybiotyk tylko problem w tym nie wiem jaki... czy taki sam jak miała do tej pory amotaks czy jakiś inny

Gość gość
nie zmienia się antybiotyków a lekarka nie dała ci dwóch recept i nie mówiła jak długo stosować? pytam bo te twoje rewelacje trochę mało wiarygodnie brzmią

Gość gość
Nie oddział dziecięcy tylko lekarz przyjmujący w przychodni zdrowia w godzinach wieczornych i nocnych.

Gość gość
w ka żdy rejonie jest tak przychodnia dyżuna czynna 24 godz na dobe, poszukaj w inter gdzie jest w twojej okolicy, tam ci wypiszą

aaha to już wiem. tylko ciekawe czy będzie chciał mi rónież wypisać recepte na dziecko... bo jak raz byłam żeby wypisał mi recepte dla mnie to nic z tego. ale czy napewno się nie zmienia antybiotyjów ? jezu nawet ni emam żednego tel do lekarza bo córka nigdy tak powaznie nie chorowała.

ość w ka żdy rejonie jest tak przychodnia dyżuna czynna 24 godz na dobe, poszukaj w inter gdzie jest w twojej okolicy, tam ci wypiszą dzięki pojadę i zapytam nic nie tracę , bo daleko nie mam

Nie zmienia sie antybiotyku bo nie ma to sensu w tej sytuacji. Ja bym poszla normalnie do apteki, przedstawila sytuacje i mysle ze by ci sprzedali, potem trzeba dowiesc recepte. Tylko wez opakowanie tego antybiotyku zeby bylo wiadomo jaka dawka.