Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Ja w tym mscu sie jakos nie nastawiam. Mam przeczucie ze tym razem nici..... Eveline to poczekaj do wtorku albo srody. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie :-) Trzymam kciuki za dwie grube kreski :-)

Dzięki, dzięki :) Prawda jest taka, że w ogóle nie powinno się nastawiać, ale wiadomo jak to jest... Ja to już nawet sobie objawy wkręcam... Ale dzielnie poczekam do wtorku :) MałaNadzieja tak czy siak trzymam kciuki i za Ciebie! :)

Gość gościówa 22
Eveline a kiedy testowałaś??

Gość gościówa 22
To być może faktycznie za szybko Eveline na testowanie.Ja wczoraj spędziłam wieczór sam na sam z mężem :) A tak to która teraz pierwsza testuje??

Cześć gościówa 22! :) Dziewczyny, ja to chyba pójdę zrobić test z krwi... Wolę być pewna na 100%. Jak myślicie?

Gość gościówa 22
Fakt to da ci 100% pewności ale dzisiaj w niedzielę?

czesc dziewczyny ja dzisiaj wzielam pierwsza luteine ale niedobra bleee.ciagle czuje smak po jednej. malanadzieja- ty biezesz jej duzo to dopiero masz niesmak. Eveline- wydaje ni sie ze skoro zrobilas test i wyszedl negatywny to test zrobiony we wtorek tez bedzie negatywny bo skad niby ma byc ciaza w ciagu trzech dni. watpie. na badanie krwi szkoda kasy. Sorki ze tak pisze ale sama mialam taka sytuacje nieraz i byla jedna kreska. wiec zejdz na ziemie. pogoda u mnie deszczowa znowu wiec siedzimy z moim M w domku. pogramy w jakies gry. okres wkoncu wczoraj mi sie skonczyl bo juz bylo przegiecie z nim 15dni. ale mam wytlumaczenie na taki dlugi wiec sie nie przejmuje.

Gość gościówa 22
Agnes u nas też pogoda deszczowa. Moje dwa śpiochy sobie śpią , a ja tym czasem zrobiłam obiadek :-)

siemka gosciowa a co upichcilas? ja usmazylam mielone i po goracym kubku zrobilam ogorkowym:-). nie mam weny na robienie obiadu chyba zamowimy sobie pizze.

U mnie tez pada i pada... Agnes no niestety luteina pyszna nie jest A dlaczego myslisz ze nie ma sensu zeby Eveline robila test? Przeciez dopiero we wtorek ma termin @

Gość gościówa 22
hahahahah agnes ;-D Dokładnie to samo mam na obiad - znaczy smażone kotlety z mielonego do tego ziemniaki , surówka z białej kapuchy i obiad gotowy. Zazwyczaj w niedziele nie jadamy obiadów w domu tylko gdzieś na mieście ale niestetynie mamy auta do wieczora :)

malanadzieja - skoro test wczorajszy wyszedl negatywny ona jest 10dni po owulacji to jakby byla w ciazy to wydaje mi sie ze wyszedl test by pozytywny juz.

Agnes ja mysle ze poprostu test byl zrobiony za szybko. Zalecane jest robienie testu po terminie @. Zagniezdzenie trwa mniej wiecej 10dni od owulacji wiec jeszcze moglo sie nawet nie zagniezdzic jesli cos jest.... Ja przy nadii zrobilam test w terminie @ wyszedl negatywnie a po 4 dniach juz wyrazna krecha

wlasnie sobie poczytalam ze dziewczyny niektore tez tak mialy przed negat a po dwie krechy. sorki Eveline za moja wczesniejsza wypowiedz. moze akurat Ci sie udalo:-):-):-). malanadzieja - my tez caly tydzien mieso jyz nie mam pomyslu co na te obiady robic zeby bylo smacznie i zeby sie najesc.

jablecznik pychotka ja nie pieke takiego ciasta bo moj nie lubi a sama blachy nie zjem. zrob na kruchym ciescie zawsze wychodzi:-)

ja teraz czekam az moj M skonczy grac i bedziemy w scrabble grali. zdziwilam sie bo sam zaproponowal. wuec uciekam laseczki. milego popoludnia.

Kurcze, dziewczyny... Macie rację... Za bardzo się napalam... Zrobię test we wtorek jak trzeba i tyle... U mnie na obiad bigos od babci, bo nie chce mi się za bardzo gotować... Ale ze mnie pani domu, nie ma co :P Jabłecznik super, ja niestety nie mogę słodkiego ze względu na dietę cukrzycową, także zazdroszczę... ;)

Gość gość
Nie robie jednak. Nie chce mi sie. Kupilam babeczki piankowe hehe. . Maz w pracy a my z nadia wrocilysmy z cmentarza i oczywiscie zlapal nas deszcz

jak dziewczyny mija popoludnie. my sobie pogralismy tylko niepelne dwa razy. ciagle pada szybko sie ciemno zrobilo. zrobilam nalesniki z jablkami. kurcze przez to siedzenie w domu ciagle vos jemy. juz na wage nie staje. maz dzisiaj powiedzial ze dopoki nie zajde w ciaze nie bedzie sie golil. hihi to bedzie mial brodke:-).

malanadzieja - odpoczywaj bo tylko tydzien wolnego potem znowu bedziesz nazekala na prace. ja czekam az maz skonczy grac w swoja gre i obejrze ugotowanych.

Odpoczywam odpoczywam agnes. Tylko ta pogoda mnie przytlacza... I chetnie poodpoczywalabym z mezem a on niestety w pracy...... Tez zaraz obejrze ugotowani

ojj tak pogoda strasznie dolujaca. nawet z psem sie nie chce wyjsc. meza musze wyslac hihi. jutro rozpoczynam kolejny tydz rehab. a wogole to postanowilam ze od jutra caly tydz bede robila obiady bez miesa ale wyzwanie przede mna:-).