Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość gość
Agnes to na kiedy sie umowilas? Czy jeszcze chcesz poczekac? MalaNadzieja

No to chyba Agnes faktycznie lepiej jechać do Gdańska.Więcej na paliwo stracisz niż zyskasz.... Ps. Musiałaś komuś ostro zajść za skórę ( chyba z twojego poprzedniego wątku) że tak cię teraz gnębią. ... Daisy może i lepiej jak już teraz @ dostaniesz. Bynajmniej szybciej staranka będą . Ja na uregulowanie brałam duphaston ale tak jak kiedyś pisałam czułam się po nim strasznie ;/ ... Mi się też bardzo podoba Pola ale M to taki troszkę dziwak jest :-D

Bullitka- wlasnie lepiej jak z badaniami juz wszystkimi pojdziemy na wizyte niz wlasnie isc po skierowanie i nic poza tym. ja sie pidpisuje jak pisze jako gosc Malanadzieja- termin ustale w ostatnim tygodniu marca wtedy maz bedzie wiedzial kiedy moze wolne wziac. gosciowa- jakos nie przejmuje sie specjalnie co gosc pisze o mnie. agnes

Agnes - ale jestes zalogowana na niebiesko jako gosc. O to mi chodzilo :). Juz nie moge sie doczekac jak pojdziesz na wizyte :)

Gość gość
Agnes no to wszystko zmierza w dobrym kierunku. Zobaczysz. Wszystko bedzie dobrze. MalaNadzieja

Daisy pisałaś co na obiad- ja kupiłam już rozklepane kotlety i z tego podekscytowania jak wróciłam od lekarza to zapomniała przyprawić i jedliśmy metłe :-/ A jutro środa popielcowa tak więc pewnie pulki. ehhh ja już nie mam pomysłów na obiady

Gość gość
Ja tez mialqm dzis kotlety. Na jutro moj m ma pstraga, a ja pewnie sobie jajko sadzone zrobie.... MalaNadzieja.

Mi z imion to się podobają Lilianna, Marianna (Marianka nie Marysia :D) i Gaja. Pewnie coś tam by się znalazło, ale ja wolę raczej imiona mało popularne. Ze względu na to, że pracuję w przedszkolu, to widzę, co się kręci wśród imion. I np. Ta Lilka, robi się chyba powoli modna, bo w przedszkolu są trzy, a imię Pola też coraz bardziej popularne :D

gościówa - gratulacje córy :D, ale M będzie miał babiniec, mój ojciec miał podobnie, 2 córy i dobermanka :) Pola i Liliana, bardzo łądne, nam się Ewka podoba, ale niestety jednak nie bedzie, bo moja mama jest zazdrosna, ze to imię teściowej, ech...mi jeszcze Natasza i Kalinka :D, ogólnie uwielbiam rosyjskie imiona :D * Bullitka - też coś dziwnie mi to wygląda, agnes, dlaczego masz login gościa?? * zacieszka - nie przekreślaj wszystkiego, jeszcze wszystko może być OK, dziewczyny już pisały, ale ja też się dopiszę, nasza MałaNadzieja też miała podobną sytuację, lekarze ją nastraszyli i teraz kobitka cieszy się idealna ciążą :) bądź dobrej myśli Kochana, trzymam kciuki mocno zaciśnięte :) * Daisy - ja na Twoim miejscu bym trochę wyluzowała, wydaje mi się, ze masz za duże ciśnienie, poczekaj aż się wszystko wyklaruje, szkoda Twoich nerwów i czekania na wyniki bety :) * korci mnie dziewczyny aby szmatki poprzeglądać, które mam od siostry dla maluszka, ech 2 wory w szafie trzymam, ale nie wiem czy to dobry pomysł...

rzeczywiscie dziewczyny nawet nie zwrocilam uwagi na to. bede soe teraz logowac.

Gość gość
Joanne - wyluzuj :D Daisy

Joanne - nie , nie przegladaj. Lepiej nie zapeszac do 3 miesiaca. Mala mi - i co wykombinowalas do pracy? Agnes -lepiej sie loguj kochana zeby nie bylo ze ktos cie podrobil

Bullitka - agnes była zalogowana, tylko jako gość bo na niebiesko :) ech w sumie czy to ważne? choc w takich sytuacjach nie wiesz czy to dana osoba czy nie :)

Bullitko - czuję się dobrze i posłucham Twoich rad odnośnie szmatek :) byliśmy dzisiaj na spacerku z piesulką, zjedliśmy obiadek i ogladamy teraz film :) a Ty jak się czujesz?? któraś proponowała na mdłości herbatniki?? hmm, w sumie mnie nie mdli tylko z samego rana ale po każdym posiłku, nawet suszone morele jadłam i nie za bardzo było, ale muszę wcinać zdrowsze produkty :) kiedy lecisz na 1 USG, 18 marca tak?? który to będzie dokładnie tydzień (dzień)??

Joanne - mnie juz nie mdli. Tylko czasem jak jestem glodna ale jak cos zjem to przechodzi. Co znowu zaobserwowalam to juz mi kawa nie smakuje. Ma ochydny smak . Blee :). Zawsze chcialam aby mnie mdlilo, abym wymiotywala a tu nic. Przybajmniej wiedzialabym ze jestem w ciazy. Jaki film ogladacie?? Moj maz w pracy do 22 wiec siedze sama z psina . :)

Gość gość
Dziewczyny wlasnie wyczytalam na skierowaniu ze bede miala wynik robiony na kile. W szpitalu tez mialam. Nie wiedzialam ze to robia. W irlandii mialam na hiv ale czy kile to nie wiem MalaNadzieja

Usg mam 14 marca to jest piatek i to bedzie 8 tyg i 3 dni. Ale to i tak wylicza dokladnie z usg. A ty kiedy masz serduszkowe?

Malanadzieja - ja mialam i maz badania na hiv i zoltaczke typu c. Ale to chyba standard przed invitro

Bullitka - to dalej będziesz, ja teraz 11 marca, będę miała 6 tydzień i 2 dni, pewnie już da radę posłuchać serduszka :) (od ostatniej @), choć gościówa - przypomnij mi, u Ciebie nie było widać chyba w którymś tygodniu na początku, prawda?? kiedy byłaś na serduszkowym?? ale czaderski maluszek :D super Kochana :)