Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Daisy a ktory to juz Twoj dzien cyklu? Jezeli owulacja byla niby 20dc a beta ujemna no to okres juz przeciez powinien byc. A temperatura spadac.... Mowie Ci ten 30dc ;-);-) Joanne ale bedziesz cos brala na to nadcisnienie? Wiesz ze wysokie cisnienie jest bardzo niebezpieczne w ciazy.

U mnie dzis 36dc. * Pochwale sie jutro popoludniu ok bo rano smigam do Gdanska i mam tego laryngologa jeszcze jednego. Potem juz tylko umowic sie na zabieg. * MalaNadzieja - nieee no co Ty watpie by wtedy byla owu. Ostatecznie moze i tak ale to nawet zdolne do zaplodnienia by nie bylo wiec juz czekam spokojnie na @. O dziwo zadnych boli tfu tfu. Nic.

Joanne - uwazaj na siebie . Zawsze musi sie cos przyplatac Gosciowa - albo mi sie znowu woda zbiera w brzuchu i stad taki wypchany. W piatek usg wiec zobaczymy. Cudne takie male ciuszki. :). Ja dopiero po 3 miesiacu zaczne cokolwiek robic i komletowac. Fajnie ci ze juz tak daleko jestes:) Daisy - ty mnie przerazasz z tymi dlugimi cyklami. Jest wogole owulacja przy tak dlugich cyklach??

Gość gość
Jesli jest skok temperatury to owu jest bo progesteron sie wypuszcza i tempka rosnie. Ale tak duze komorki juz sie ponoc nie daja zaplodnic. :/ Daisy

Dzień dobry :-) A co tu dzisiaj tak cicho? Wszystkie śpią pewnie po weekendzie. Leniuchy wstawać !Szkoda pogody. Słonko tak pięknie dzisiaj świeci :-] ... Ja coś ostatanio nie mogę spać ehhh. Niby śpiąca jestem ale za diabła nie mogę zasnąć :-/ Mamy w planach w niedzielę na giełdę jechać ale ma podobno lać jak nie wiem co :-( I tyle pewnie będzie z naszych planów. Wkurzyć się można... ... Joanne kochana jak się czujesz? ... Kurcze dziewczyny kiedy wy do tego lekarza idziecie? Bo coś mi się ten czas dłuży :-/Ja też chcę wasze kruszynki zobaczyć! :-) ... Małanadzieja- Nadia zdrowa? ... Daisy to ile dajesz czasu @ ? Będziesz robiła test czy bete jeszcze?

Czesc dziewczyny :) Melduje sie i ja :) na nogach od 6.30 z temp 36.9 :D juz nie wiem po co ja mierze :p Dzis piekny 37dc, szyjka nadal w miare wysoko, sluzowo :p Nie wiem ile dac na @ bo juz mi wczoraj minal niby ostatni mozliwy termin @ :D * U mnie piekna pogoda. Rano bylo +9. Po drodze skonczylo mi sie paliwko. Nie wiem jak to zrobilam tankowalam wczoraj gaz no i zapomnialam dolac wache :p Panika oczywiscie bo kontrolka od oleju sie zaswiecila i mysle o matko niemozliwe :// srodek glownej ulicy :D Zjechalam ogarnelam olej ktory oczywiscie byl choc wiem ze na cieplo to zawsze tam bulgota se :p Koniec koncow okazalo sie ze paliwka nie ma i dlatego kontrolka od oleju bo nie ma cisnienia. Samochod trup :D bo on sie odpala na benzynie wiadomo a potem na gaz sie przelacza. No ale ma tryb awaryjny wiec jak cieply silnik to nn gazie odpali bla bla. Potem patrze no ladnie wskazowka od paliwa ponizej wszelkich granic :p * Potem jade dalej i dzwoni pani przedszkolanka i mowi ze starszy pan przyszedl i sie przedstawia *** i ze on chce zobaczyc Wery okulary :D no wybuchlam smiechem. Okazalo sie ze 'dziadek' mlodej czyli ojciec jej ojca przyjechal spr stab zepsucia bryli. Ale powiedzialam pani mniej wiecej tyle ze ma mu przekazac by sie cmoknal i mieli caly weekend na kapniecie sie ze cos jest nie tak i wczoraj wieczorem mogl byly podjechac. A on swojego ojca wysyla niestety nie jest upowazniony w ogole do wchodzenia do przedszkola. Eh od rana cos. Moze byly mysli ze go chce na kase naciagnac haha :D no glupich sieją czy co? :/ Komedia. * Milego dnia!

MalaNadzieja - wiem wiem z ta dluga fl to nieciekawie. Sama nie wiem co jest no ale jeszcze poczekam. Ostatnio szlam do gina i tez dostalam zaraz @. Tym bardziej ze nie chce isc do tego 'starego' gina a moja jeszcze na urlopie. :/

Witam Gosciowa - joanne jutro idzie. Malanadzieja chyba w czwartek a ja w piatek . Wiec wszystkie 3 w tym tygodniu. Mam nadzieje ze wszystkie bedziemy mialy dobre wiadomosci. Daisy - to masz przygody od samego rana. A kiedy ta twoja gin wraca??

Bullitka - 24 marca. Tak sobie pomyslalam wczoraj ze wrogosc sluzu moze sobie od razu zrobie skoro i tak luby jedzie robic nasienie to ew. po co jezdzic dwa razy do tej invicty. A tak bede miala z glowy i bedziemy wiedziec na czym stoje. Tykko musze doczytac co i jak czy to tez jjkies okreslone dni czy wsioryba. Lece do lekarza pa :*

Gosciowa zastanow sie czy jedziecie na gielde to spakujecie Tosie i sie spotkamy na kawe w Pruszczu czy gdzies tam z mloda moja i lubym :) Jak ktoras zechce dolaczyc jeszcze to w ogole byloby super ekstra :)))

Daisy no byłoby ekstra :-) Ale na dzień dzisiejszy nic ci nie powiem kochana, bo zależy od wypłaty i pogody. A Tosie weźmiemy ,bo muszę jej buty kupić. Także w jakimś CH byśmy mogli się spotkać :-D A do auchan gdzie jeździsz?

Hej dziewczyny. Ja tylko na chwile bo robie obiad, ale chcialam sie Wam pochwalic ze wlasnie mojemu bratu urodzil sie synek. Takze nasz ród przedluzony :-) Maly Antoś. Imie po moim dziadku :-)

Hejka!! MałaNadziejo super wiadomości :) a mój ukochany siostrzeniec właśnie zaczyna chodzić także też bardzo się cieszę - prezent urodzinowy dla mamy chyba, bo Sis ma dziś urodzinki :) Muszę Wam się przyznać do czegoś - chyba mam kolejny etap mojej fazy depresyjnej.... Sobota byłą dla mnie okropnym dniem - nie dość że chodziłam jak bomba zegarowa to popłakiwałam po kątach.. nie wiem czy to hormony czy znowu stres..... W środę bardzo ważny dzień - możliwe, że siostra będzie mieć cząstkowe wyniki i potem ja jadę na usg z duszą na ramieniu...... Ogólnie nasze drogie Ciężaróweczki cieszę się bardzo, że wszystkie w tym tygodniu macie lekarzy i podejrzycie swoje małe Cuda :)

Joanne uważaj na siebie!! Zacieszka powodzonka :* wszystko będzie dobrze!!

Malanadzieja - gratulacje :) Betka - zawsze najgorsze jest te czekanie. Te poplakiwanie po katach to normalna reakcja na to co przezylas w ostatnim czasie. Wyplacz sie a bedzie ci lepiej. I daj koniecznie znac co lekarze powiedzieli. A siostra jak sie czuje? Moze juz chodzic?

Małanadzieja co dzisiaj pichcisz na obiad? Ja mam kurczaka :-) I szykuje na się "wybuchowa noc" , bo robię fasolkę po bretońsku :-D ha ha I oczywiście gratulacje kochana :-) ... Betka no niestety hormony buzują. Mnie czasami też dopadają stany depresyjne, że tylko bym płakała. ... Bullitka a u ciebie co? Na L4 mykasz czy będziesz się starała pracować do końca?

Gosciowa - ja teraz jestem na L4 ale planuje od przyszlego tyg isc juz do pracy na kilka godzin. W jakiej postaci robisz kurczaka?

Echhh.. no siostra już chodzi, czuje się dobrze, ale musi bardzo na siebie uważać.. Nie wolno jej nawet opiekować się synkiem. Ma na szczęście męża i mamę także oni wszystko ogarniają.. chyba z tej niemocy już brakuje mi sił... marzę o tym, żeby się wypłakać tak na prawdę, ale nie mam takiej możliwości - zawsze ktoś, zawsze coś....

W piekarniku :-) Obsypałam przyprawami i się robi :-) Bynajmniej nie ma z tym roboty, bo leniucha mam nadal. Dzisiaj Tosi spacerówkę trochę wymyłam,żeby była w razie dłuższego spaceru . Wczoraj byliśmy w sumie to nie daleko na spacerze, a ja dojść już nie mogłam. Normalnie wstyd ! :-/

Betka - wyplacz sie jak najwiecej. Jak nie masz w ciagu dnia to zrob to przed snem. Takie emocje dusic w sobie to jest nie dobrze. Zobaczysz ze teraz to juz bedzie tylko lepiej Gosciowa - przy malym dziecku to nie masz czasu pewnie nawet odpoczac. Ja nie wiem co mam zrobic ma obiad

Bullitka aż tak źle to nie jest :-) Mała ma ponad dwa latka więc potrafi się doskonale zająć sama sobą jeśli tylko ma dobry dzień. Teraz ją usypiam i ma w planach zająć się trochę porządkami podwórkowymi :-)

Dziewczyny a ja mam dzisiaj tak wilczy apetyt że nie mogę heh cały czas jestem głodna.. Jak nigdy zjadłam dzisiaj trzy bułki już i jogurt piję no i nadal jestem głodna..! Nie wiem co się dzieje-zazwyczaj jedna bułkę w pracy zjadam-istne szaleństwo!! Mam dopiero 20dc także to jeszcze nie jest objadanie się na @ (z reszta na @ to są zachcianki typowe a teraz to zwyczajny głód) hmmm

Gość Liwia99
Czesc dziewczyny, moge dolaczyc? :) Moze nie staram sie tak jak wy, ze wyliczam dni plodne itp ale ostatnio troche poszalelismy z chlopakiem i teraz czekam na @. Przytulanko bylo zaraz po @, wiec malo mozliwe ale rozne objawy mam, dlatego zastanawiam sie nad ewentualna ciaza

Gosciowa - Pewnie ze umie ale takie dziecko trzeba miec ciagle na oku. Betka - czasem tak bywa ze chce sie ciagle jesc. Ja jakos nie mam apetytu ale musze jesc bo jak mam pusty zoladek to mnie mdli. Liwia - witaj i opowiedz cos wiecej o sobie

Gość Liwia99
Mam 19 lat i ucze sie zaocznie. Dziecka nie planujemy ale jesli by sie udalo to bylabym szczesliwa. Przytulalismy sie zaraz po @, tydzien pozniej mialam krwawienie a teraz 2 dni przed @ nie mam zadnych oznak.

witajcie Kochane :) w końcu po weekendzie można Was "usłyszeć" :) Daisy - szkoda, że masz takie relacje z byłym, ale życie pisze różne scenariusze, a jak z chama wychodzi większy cham, to trzeba go tak traktować :) dzisiaj nie byłam u lekarki po tabsy, bo jej nie było, ewentualnie jutro, a jutro lecę o 12.40 na USG i może doktorka zmolestuję o tabletki :) gościówa - czuję się lepiej, ale w nocy było kiepsko, miałam mrowienia na całym ciele, no i silny ból głowy, kiedyś martwiłam się, ze może to być SM, ale nie są to typowe objawy, także ciutkę się uspokoiłam :) współczuję z brakiem snu, mam tak od początku ciąży, dzisiaj zaczęliśmy 6 tydzień :) wybaczcie, że się nie ustosunkuję do wszystkich wpisów, ale muszę odstawić komputer, trochu przy zgięciu głowa mnie boli, wszystko od szyjnego - po wypadku samochodowym i dziwne dolegliwosci się ma....ech.. ja dzisiaj obiadu nie robiłam, M wróci z motoru to zobaczymy :) też chodzi mi fasolka po bretońsku, pogonię M do sklepu po fasolę i kiełbasę i będzie fasolka, boczuc***już mam :D miłego dnia życzę :)

Hej kochane :) Liwia witam Cie :))) No i lekarz potwierdzil to co tamta pani laryngolog. Do tego dostalam antybiotyk na sluzowke nosa i mam wpisane przewlekla choroba migdalkow podniebiennych i migdalka gardlowego i przewlekla choroba sluzowki nosa. Kurde. :/ Jak nie urok to sraka na maksa. No i oczywiscie pilnie na wyciecie. Tez mi cos tam polecil jakas klinike. Dzis juz chyba oleje i jutro sie tym zajme. Ja jeszcze u mamusi :) Wypije kawke i bede sie zbierac bo przede mna dluga droga do przedszkola i jeszcze do tego okulisty dzis chce zajechac. Ja dzis na obiad mam kotlety z piersi co kupilismy w sobote. Ale pewnie juz niezywe bo leza tyle czasu nieprzyprawione. Nawet nie mielismy kiedy sie tym zajac i rano sie nam przypomnialo :D Jejku jaka piekna pogoda na termometrze 20 st.

Witaj Liwia-teraz musisz zaczekać czy dostaniesz @ czy nie ;) Daisy ehh teraz jak najszybciej musisz ogarnąć ten zabieg i już wszystko będzie dobrze.. Cykle unormujesz i zobaczysz że też będziesz Szczęściara jak nasze Dziewczyny :) Co do okularów to faktycznie Twój były nie zabłysnął, ale to tez trzeba załatwić.. Joanne 3mam jutro kciuki :) i czekam na najlepsze wieści :) Niedługo do domu-oby tylko obiad był gotowy, bo muszę się w końcu najeść!!! :) a nie było mnie wczoraj w domu i nie wiem jak tam sytuacja się ma ;)