Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość gość
Odsapnelam. Nie ma tragedii wyniki nn 4plus ponoc. 7dpo Prg20.97 ponoc z***biscie E 156. Jest ok nogloby byc blizej 200. Endo 7.6mm Dostalam acesan 50 2x1 od dzis i estrogem 2x1 20go beta i jak plus to tel do kliniki umowic usg. Jak ninus to odstawic leki. @ ma byc 24.05. Jak minus to maz wiazania z hialuronianem i dna plemnika i 14dc wizyta z prg,e, lh. Jak mnie gin z****** mowi ze mam swietne wyniki a skoro nie badalam wczesniej endo to kto wie moze takie mam i juz. Mowi ze sie liczy endo ok owu a ja mialam 9..wiec wielkiej roznicy nie ma czyli jest ok. Zyczyla pozytywnego wyniku, nie dzwigac, nie przemeczac sie. Eh! Ten prg chociaz jest z******ty! Daisy

Gość gość
Daisy ciesze sie razem z Toba :) zobaczysz, już za kilka dni zostaniesz ponownie Mamą :) zaciskam kciuki :* życzliwa * Buziaki dziewczyny, odezwe sie wieczorkiem.

Daisy to dobre wiadomości :) Musi być kochana dobrze :) uśmiechaj się teraz i czekamy do wtorku :)

Daisy czyli wyniki macie dobre, teraz tylko mało spiętej dupki :P będę ciągle o tym truć, bo wiem, ze ja odblokowałam głowę i moja siostra również, także polecam :) IUI mi nie wyszła z wprowadzeniem nasienia do macicy, pewnie dlatego, ze czekałam 14 dni na szpilkach i doszukiwałam się objawów, a później zrezygnowana w 2 miesiace zaciążyłam :P trzymam kciuki aby jednak za 5 dni pojawiły się 2 krechy i nie będziesz musiała już przeżywać tyle stresu :(

Ja tez uwazam ze to dobry sposob;-) Odstawilam wszystkie leki i skupilam sie na odchudzaniu i trach... Nawet nie wiem kiedy

MałaNadzieja - to ja mogę Tobie obliczyć :D haha, żartuję :) ale fakt, pamiętam jak zaczęłaś się dietować, później był stres, a teraz jakie szczęście widzieć Ciebie z brzuszkiem :D * Betka - dasz radę Kochana, trzymamy kciuki za Was wszystkie :) właśnie pochłonęłam całą michę popcornu :|, całe opakowanie tego do mikrofalówy , ech, gdzie to idzie, skoro ja nie tyję - dużo :| :P

Joanne hehe ja też uwielbiam ten popcorn tylko solony a nie z masłem :) mniaaaam Dzięki za kciuki ;) przydadzą się :) mam nadzieję, że już zaczniemy staranka, bo mi brakuje tych emocji :)

Ciesz się, że nie tyjesz :) a skoro organizm domaga się jedzenia to nie możesz sobie odmawiać :*

Gość gość
Eh zapodalam sobie juz ten estrofen i acesan. Oby tylko to pomoglo. Ten progesteron jest naprawde super, fajnie jakby sie utrzymal. A przy tym poziomie mam fascynujaca tempke niecale 36.7 haha :D no kto by pomyslal. Troche sie zmartwilam na poczatku. Luby od razu dal mi lekki oprdl ze sie jak zawsze wszystkim od razu przejmuje. A wystarczylo poczekac na gin i reszte wynikow. Usg mialam i stad to endo 7.6mm.. Nawet fotke dostalam :) Normalnie chyba zejde do wtorku do tej bety :D Gin mowi ze zagniezdzenie moge miec za 2,3 dni. A co z tym 12 dpo bo jak beta minus to mam juz leki odstawic. Daisy

Gość gość
A tak gwoli dowcipu to jadlam przedwczoraj paprykowe krakersy z lodami waniliowymi :D :D :D Daisy

Betka serowy mi najbardziej smakuje, ale nie ma w każdym sklepie bakkaland czy jakoś tak :) wiem, aż czasami mam wyrzuty, ze się tak objadam, choć to falami przychodzi :D, też czekam aż się wyleczysz i podniesiesz tutaj emocje :) będzie częściej :), z wątku to nam mamusiowisko się zrobiło, a czekamy na rozwój Twój, evelynki, MałejMi, Daisy, kogoś pominęłam?? przepraszam z góry :), ale dzisiaj nuda, filmik zaraz włączę, bo ściągałam wczoraj parę sztuk :P, tak piractwo uskuteczniam, ale na własny żytek :D

Ja pamietam jak podejrzewali u mniebpozamaciczna to u mojego gina mialam endo 16mm niby a w szpitalu wyliczyli 12 mm. Przed samym wyjsciem tez. Daisy podobno wszelkie orzechy migdaly i czerwone wino pomaga na endometrium

ooo czerwone winko taaaak, też piłam lampkę dziennie, aby nie zatruwać organizmu, ja nawet alkohol pamiętam odstawiłam i nie było mojego cudownego "modżajto" z limonką, whisky i piwka pszenicznego :| no i teraz też nie ma :P i nie bedzie, że hohohoh...ale jak już skończę karmić to zdążę nazbierać tyle rumu, że będę mogła się w nim kąpać :D i białego i ciemnego ma się rozumieć :D

Gość gość
Orzechow niestety nie tkne..wino oj tak koniecznie tez juz czytalam ze czerwone wino pomaga na endo..ale nie wiem czy teraz na koniec juz praktycznie przed 'sadem ostatecznym :D' mozna to robic.. Poza tym ja mam lampke wina taka ze wchodzi pol litra :D Teraz pare dni bede Wam jeczec :D do tego moje zaparcia zamienily sie dzis w biegunke :D chyba z nerwow! Daisy

chciałam się pochwalić, ze pogoda się poprawiła, mało chmurek i słonko wyszło :), nie sprawdzę temp. bo tyłek ciężki :P, co robicie dziewczyny?? bo ja już nie wiem co mogę wymyślić a puzzli nie mam :(

Ja ogarnęłam troszkę domek i już 3 pranko się robi:) MałaNadzieja no nie mów że spagetti miałaś:) Mi też już się sosik pichci:) Joanne wcinaj ty głodomorku jeden nasz:) Jak tylko nie idzie w bioderka czy pupę tylko w brzuszek to super:)

A ja sobie leze i wypoczywam :-) Nadia mi zasnela godzinke temu. Juz nie pamietam kiedy ona spala w dzien.

MN żeby się Nadusia tylko nie pochorowała.. Daisy rety nawet nie wiesz jak mocno 3mam kciuki :* Rety jutro muszę gnać na działkę i jeszcze jutro pewnie wrócić do domu ajaj muszę się z pracy urwać..

Dzisiaj basenik i aqua aerobik hmmm siły nie mam ale muszę jechać :) okropna pogoda jest-już trzecią kawę piję...

Gość gość
Kurde wiecie co jestem ciekawa czy endometrium moze sie az tak zmieniac..bo skoro juz bylam w ciazy i w sumie z lekami, bo z lekami to ja utrzymalam..moze ja poprostu tak mam. Nie wiem juz jak sie pocieszyc. Wszystko bajka, nasienie, pct, sluz, pecherzyk pekl..a endo jak u dziewicy :D * MalaNadzieja niech Nadusia szybko wraca do zdrowia! Mnie cos ssie mamusia robi frytki mniam mniam :D Wypilam juz 2 kawy dzis a mimo to spioch mi sie wlaczyl. Za to wieczorem jakos nie chce mi sie spac ostatnio. Dopiero jak legne i sie zawine wkolo lubego to jakos udaje mi sie zasnac :/ Tu slonko wyszlo az dziwne rano bylo wrecz jesiennie brr! Daisy

Gość gość
A no i oczywiscie zapomnialam o najwazniejszym zero seksu poki co :/ Bo takie endo, mikroporonienia blabla. Kurde luby bedzie niepocieszony bo juz wczoraj mu odmowilam nie wiem jakos to zalatwie bo on sie zawsze wkurza :( jakbym byla w ciazy i zakaz seksu bo zagrozona to chyba poszedlby gdzie indziej. A same awantury z tego tytulu to juz dawno bym poronila co miesiac :( Daisy

Daisy rety nie pisz tak-jakoś będzie musiał wytrzymać bez seksu.. Kurde.. Może jak juz zajdziesz to będzie mu łatwiej - czy jak usłyszy bicie serduszka na usg, potem podglądanie na usg, ruchy.. może trochę zmieni myślenie, bo to troche takie egoistyczne...

Gość gość
Eh nie bede o tym pisac bo wczoraj mu powiedzialam ze jest strasznie egoistyczny co do tego. Juz chyba wolalby zeby stracic ciaze niz zeby mial seksu nie uprawiac. Na tym tle niestety zawsze sie klocilismy. A jak przyszlo co do staran o ciaze to nagle k***a mu sie nie chce wtedy kiedy trzeba. Nie wiem co mnie takie czarne mysli naszly chyba mam juz dosyc. Dlaczego ja zawsze musze chciec :( On twierdzi ze jak on pracuje to on ma prawo byc zmeczony, i to zawsze o dziwo w owulacje tak ma, a skoro ja w domu to kiedy on kiwnie to ja musze chciec. Masakra. Podejrzewam ze to dziecko to tylko ja chce bo on ma prace i psa. Ciekawe co u Agnes odezwij sie kochana :/ Daisy

Daisy coś na ten temat wiem, bo u nas tez ciągle zmęczenie pracą.. ale staramy się, tylko nie wychodzi.. :(

Gość gość
Eh narzekacz mi sie wlaczyl. Luby przeczyta i bedzie w domu awantura znowu ze o pvt rzeczach pisze. Juz nie wiem co mam tu pisac k***a chyba tylko o pogodzie. :( Daisy