Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pań o rozmiar

Polecane posty

Gość gość

Drogie panie, jestem zaniepokojonym prawiczkiem mam 18 lat mój penis ma 15cm, na dniach mam zrobić to z dziewczyną z która jestem 4 lata i boję się, że jej nie zaspokoję... Nigdy tego nie robiłem boje się, że mój rozmiar jej nie wystarczy, w jaki sposób mogę jej dogodzić i ją zaspokoić?I czy mój penis ma normalne rozmiary? PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI?

Gość Jolka748
Mój mąż tyle miał. Były mąż :)

Gość JOLAO4
o jest normalna przeciętna długośc...liczy się technika,zacznij od całowania całego ciała panienki,ssij jej brodawki i cipkę..zobaczysz że będzie super

Gość gość
Zajmij ją czymś innym np. pieść i całuj jej cycuszki, sutki, psioszkę, całuj ją, może nie zauważy jakiego masz penisa. Poza tym jeśli to wasz pierwszy raz to one też będzie się stresować czy zdoła ciebie zadowolić, czy jej cycki się tobie spodobają itp, nie będzie sobie zawracać głowy wielkością twojego penisa.

Gość gość
nie wchodzić w link to koń trojański

Gość hammura jestem
ja mam 13cm i jakoś daję rade

Gość gość
zalezy czy ona jest dziewica a sadze ze tak skoro jestescie 4 lata.na poczatek 15cm bedzie ok.sam mam 15cm i tez pierwszy raz kochalem sie z moja dziewczyna(byla dziewica) i bylo z***biscie,jak w nia wchodzilem to jeczala i dyszala ale po wielu latach naszego zwiazku(do dzis jestesmy razem) okazuje sie ze 15cm to malo.juz tak nie jeczy jak dawniej i powiedziala mi kilka razy ze jest maly :-/ oczywiscie orgazmu tez nie ma.wiem ze po tylu latach wkradla sie rutyna to i dziewczyna nie ma takiej ochoty jak na poczatku znajomosci,no i po wielu stosunkach nie jest juz taka ciasna jak wtedy gdy pierwszy raz ja bralem.tak ze nie masz sie narazie czym martwic ale z czasem pewnie tez bedzie dla niej za maly..........

Gość gość
jak powie,że mały to jej pociśnij konkretnie tak jak ja kiedyś pannie powiedziałem ona do mnie nad jeziorem,że mam małego ,a ja do niej patrz na siebie decho i sie poryczała

Gość JurekOgórek
Dobre podejście popieram jak była deska to należało się jej

Gość gość
Koniecznie musisz jej wsadzić palec w odbyt...Tam jest punkt G :)

Gość gość
w odbycie jest coś na "g" ale to nie punkt g

Gość gość
to na g w tyłku to gniecadło?

Gość gość
Mi przeszczepili od murzyna...

Gość g1
i to jest kolejna ofiara kultu ciała. Nie wiem co wy sobie faceci ubzduraliście z tymi rozmiarami eh. zresztą i kobiety chodza wszędzie z miarką. Tak , nakręcajcie się nawzajem to z tej erotyki same przyjemnosci będą. Zresztą tego pojęcia juz nie ma, jest dyscyplina sportowa-seks

Gość monia43265
Małe fiutki to nie dla mnie !!! Interesują mnie tylko maczugi 20+