Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu zwolennicy pampersow sleep and play

Polecane posty

Gość gość

?naczytalam sie tyle zlych opinii,a raz nie bylo active babay w promocji,a te byly tsnie to wzielam i sie mile zaskoczylam. Najbardziej sie balam wlozyc na noc,zuzywalam active.b.ale jak sie skonczyly to nie mialam wyjscia. Myslalam,ze rano bede musiala synka zasikanego przebierac a tu suchy. A pije w nocy duzo. Kolo 12 butle mleka przez sen,pozniej wody ok 50ml i nad ranem znow butle mleka. Pampersa zakladam o 20 i o 8 rano zmieniam. Sa tu jeszcze jacys zwolennicy? Moze jak synek zacznie raczkowac to bedzie przeszkadzac nam brak elastycznych boczkow,ale na razie ich nie potrzebujemy.

Gość gość
ja je uwielbiam, bardzo chłonne, po prostu rewelacyjne, niestety już czas na zmianę na active baby i nie jestem do nich przekonana, mniej chłonne niż sleep-y

Gość gość
Ja kupiłam je jak były upały. Mój synek jakby wiedział, że się zsikał bo co 15 min musiałam zmieniać, maks wytrzymywała godzinę, miał wtedy 6 mcy, ale pił 1 litr dziennie. I też zamiast active baby kupiłam sleep and play. Ale ja wolę active baby.

Gość gość
ja nie polecam, syn ma pampersa na noc, te sleep and play byly po kazdej przesikane

Gość gość
w UK sleep and play nazywaja się simply dry i co mnie zaskoczyło mają elastyczne boczki, a są dużo tańsze od baby active no i b. chłonne. Zdziwiło mnie to ,bo w Pl też nie przepadałam za sleep&play, ciekawe czemu u nas taki szajs sprzedają....Baby active też są w UK innej jakości tzn mają dłuższy i ciemniejszy ten wkład chłonny.

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolona, są cieńkie i bardzo chłonne, w dzień zmieniam co 3-4 godziny, no chyba że jest kupa to szybciej. Na noc zakładam taką pieluchę i wytrzymuje do rana bez problemu 8 godzin. Synek ma 8 mc

ostatnio kupiłam z ciekawośći. była promocja w tesco to stwierdziłam, że spróbuję i niestety nie kupię już więcej. nie wiem, może to brak elastycznych boczków ale wydają się mniejsze od active baby, no i te boczki są strasznie sztywne i potrafią podrapać brzuszek.

Gość gość
kupiłam je kilka razy jak były na jakiejs hiper super promocji :) corka ma 16 miesiecy i chodziła z zadkiem jak mrówka:) na codzień używam baby dry i nic nie ucieka bokiem i posciel sucha

Gość gość
Kurde juz drugie dziecko mam, a nie pamietam nigdy, jak sie te wszystkie pieluchy nazywaja. Kupuje pampersy, raz takie raz smakie I ogolnie nie narzekam na zadne

Gość gość
Ja mam tak samo :-) :-). :-)