Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikara22

prezerwatywa plus przerywany

Polecane posty

Gość Panikara22

Dzis kochalam sie z facetem, uzylismy prezerwatywy + on wyszedl ze mnie jakies 15 minut przed wytryskiem. Czy jest mozliwosc ciazy? Obawiam sie bo to byly moje dni plodne :(

Gość gość
jesteś głupia czy udajesz? wmasowałaś sobie jego spermę po stosunku czy została w gumce? bo wiesz - żeby zajść w ciążę to plemnik musi znaleźć się w pochwie i wystarczy gumka żeby tam nie pofrunął a do tego "przerywany" a raczej brak włożenia 15min przed wytryskiem... jak masz być niby w ciąży, wiatropylna jesteś?

Gość gość
"użyliśmy prezerwatywy + on wyszedł ze mnie 15 minut przed wytryskiem. czy jest możliwość ciąży?" - o ludzie...

Gość Panikara22
wiem ale podobno w plynie preejakulacyjnym tez moga byc plemniki :/

Gość gość
owszem, są. Ale jeżeli miał prezerwatywę, to jak Twoim zdaniem ten płyn miał się dostać do pochwy ? LOGICZNE MYŚLENIE się kłania.

Gość Panikara22
gumki zawodza.. co prawda niby nie poczulismy zeby pekla (a raz juz sie zdarzylo i zareagowalismy od razu) ale zawsze moga byc takie minimalne pekniecia, ktorych nie anwet nie wyczuje.. a gumki po wszystkim nie sprawdzalismy :/

Gość gość
chyba jakaś gimnazjalna dziewica tu pisze...

Gość gość
Po prostu brakuje mi słów. Weź dziecko spakuj kredki do szkoły, a bawienie się w dom zostaw na później.

Gość gość
lepiej się nie bierz za seks skoro aż tak panikujesz, bo będziesz się ciągle frustrować i denerwować

Gość Panikara22
nie jestem jakas malolata :( po prostu mam takie usposobienie, panikuje ze wszystkim

Gość gość
Kto przy r****niu patrzy na zegarek.Robić to moze tylko prostytutka jak ma zapłacone za godziny.Załóż mu gumowiaka będzie lepiej cię zaskakajał.To tez guma i większa pojemnosc na spuszczenie.

Gość gość
Nie, nie ma możliwości zajścia w ciążę. jeśli aż tak się boisz to nie uprawiajcie seksu w dni płodne w ogóle. A dokładnie je sobie wyznaczysz mikroskopem owulacyjnym. U mnie sprawdziła się afrodyta. Albo stosujcie coś dodatkowego np żel plemnikobójczy

Gość kochanka_88
Ja z moim byłym uprawialiśmy stosunek przerywany i jakoś nie wpadłam, całe szczęście. Byłam z nim prawie 3 lata. Mimo, że czasem okres się spóźniał ( mam bardzo nieregularne miesiączki) to nie panikowałam z byle powodu. Jak mogłam zajść w ciążę skoro sperma nigdy nie znalazła się w pochwie? To absurdalne!

Gość gość
Jak masz problemy z płodnością to i przy wytrysku w pochwie nie zajdziesz.