Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już tutaj dzisiaj pisałam

mąż nie wróci na noc bo schlał mordę i został u mamusi

Polecane posty

Gość gość
Teściowej nawrzucałaś? Trzymała go i lejkiem mu wlewała alkohol do gardła? No sorry... sama robisz z niego idiotę który za siebie nie odpowiada.

przepraszam za pisownie i wgl... ale jestem strasznie roztrzęsiona. miałam namyśli sąsiadów nie lekarzy... i po za tym tak jak mówiłam jak pojadę rano to mam nadzieję że w którejś z tych 5 aptek mi sprzedadzą a tak dzisiaj mogłabym pojechać tylko na darmo

Gość zatkana synowa
Hmmm, teraz nie wiem... To prowokacja? Co z ta rentą?

zatkana snie to ni ejest prowokacja. czy to wazne czy mogę brać rentę czy nie ? wystarczy że biorę 490 zł i czy to + mamy pomoc mi wystarczy żeby przekonać sąd żeby wrazie co nie odbierał mi córki ? ja naprawdę mówię powaznie. ja wiem tylko tyle że renta mi się nalezy bo nie mam ukończonych 25 lat. i te pieniądze dostaję co miesiąc.

Gość zatkana synowa
A dlaczego ma Ci niby córkę zabrać? Bo zarabia? Dziewczyno, nie te czasy...

tak włąsnie dlatego... bo nie pracuję więc z czego się utrzymam ? nie chcę z nim być tak naprawdę już od dłuższego czasu ciągle tylko kłutnie i wyzwiska kilka razy wracał pijany ale dzisiaj to już przegiął

Gość zatkana synowa
A jesteś pewna, że mąż będzie miał w ogóle ochotę odebrać Ci dziecko?

nie wiem ale muszę być na to przygotowana więc jakie mam szanse że córka zostanie ze mną ? może ktoś mi pomóc ?

Gość zatkana synowa
skoro teraz ważniejsze są dla niego chlanie i imprezy to wątpię,by chaiał sobie wziąć na kark balast w postani dziecka.

Gość gość
to twoj gach czy mąz? bo nie ma k****a opcji pobierania renty rodzinnej jesli się jest w zwiazku malzenskim!!!!!!!!!

zatkana synowa może faktycznie nie dokońca będzie chciał ale wolę się przygotować. a jak nie on to napewno teściowa będzie mu "kazała"

Gość zatkana synowa
Też mi się wydaje, że nie ma takiej opcji...

Gość zatkana synowa
Hmm, właśnie wyczytałam na necie, że jednak jest taka opcja.

no włąśnie... a ja wyczytałam że ma małe szanse mi ją odebrać ponieważ nie bije jej nie znęcam się psyhicznie nie jestem narkomanką ni ejestm alkoholiczką nie chodzę na imprezy (czasami wychodze z koleżanką do baru na pizzę i o 23 jestem w domu ale to raz na 1 msc albo i rzadziej a wracam tak pózno bo wychodze o 20-21 muszę wszystko zrobić przy córce ) wydaje mi sie że jestem dobrą mamą dużo osób mówi że przesadzam... np. dlatego że często myje jej ręce myje zawsze jak przed jedzeniem nie zaleznie od tego co robiła wszystko wszystko ja przy niej robię dosłownie wszystko i myślę że dobrze i dokładnie nie ma na mnie żadnych haków raz ją udezyłam po pupie jak mało co nie dotknęła nagrzanego palnika w kuchence prosiłam tłumaczyłam a on anic no i dostała klapsa

Gość gość
Dzwoni synowa do teściowej i pyta - jak się dziecko zesra to kto przewija mamusia czy tatuś, ależ oczywiście że matka odpowiada teściowa, na co synowa - to niech mamusia się pakuje i przyjeżdża bo syn mamusi tak się urżnął, że się zesrał.

Gość zatkana synowa
I jak autorko, udało Ci się zdobyć lek na rano?

Gość gość
Mozna pobierać rentę rodzinna bedac w malzenstwie jeśli wyjdze sie za mąż e trakcie jej pobierania. Mój ojciec zmarl gdy mialam 17 lat i od tamtej pory biore rentę, za mąż wyszlam mając 22 i dalej pobieram bo sie ucze!;; jeżeli rodzic umrze a wy jestescie juz po ślubie to wtedy sie nie nalezy, debile!;;;;

Gość zatkana synowa
Sama jesteś debilem. A renta to ci inna powinna przysługiwać, za inwalidztwo umysłowe.

dziewczyno - autorko. Ty zamiast wyć w takiej sytuacji musisz być jedyną dorosłą! Ja żeby do mnie zapukała choćby o 1 w nocy sąsiadka że taka sytuacja a ona nie ma jak po leki do apteki skoczyc, to bym napewno pomogła, albo bym została z dzickiem albo do apteki bym pojechała. Trochę wiary w ludzi! To że mąż palant to trudno od czego są rozwody...